sloturi cu animale
Stiri  /   aprilie 11, 2019   /   Cristian

Cele mai noi sloturi cu animale de la Netbet

Veste bună pentru iubitorii de animele și ai jocurilor de noroc! Portofoliul celor de la Netbet s-a mărit, recent, cu mai multe jocuri. Descoperă cele mai noi sloturi cu animale de la Netbet și nu ezita să le încerci!

Sute de jocuri sunt lansate în fiecare an, de către companii mai mult sau mai puțin cunoscute. Se pare că ofertele considerate ca fiind extrem de atractive sunt cele al căror conținut este inspirat din tematicile istorice (mai ales Egiptul Antic), de blockbustere (ex: Jurassic Park), cele care surprind ambianța și opulența cazinourilor din Las Vegas, (având printre simboluri monede de aur, zaruri și șeptari), temele cu tangențe magice (populate de vrăjitori și alchimiști) și, nu în ultimul rând, jocurile de noroc cu animale.

Dacă te numeri printre fanii viețuitoarelor necuvântătoare, merită să testezi cele mai noi sloturi cu animale de la Netbet. Sloturi noi înseamnă șanse noi de câștig.

Cele mai noi sloturi cu animale de la Netbet: 3 jocuri populare

Deși abia au apărut în portofoliul lor, cele mai noi sloturi cu animale de la Netbet au reușit deja să adune zeci de like-uri. Printre cele mai apreciate jocuri din această categorie, în funcție de aprecierile gamerilor, se numără următoarele trei:

  1. Pearl Lagoon

  2. Legend of the Golden Monkey

  3. Golden Caravan

Împreună, acestea au acumulat recent aproape 200 de aprecieri de la jucători, obținând fiecare: 83, 60 și, respectiv, 44 de aprecieri.

Partea bună e că cele 3 jocuri populare pot bucura diferite categorii de iubitori de animale, de la cei pasionați de animalele subacvatice, până la cei care iubesc animalele din junglă sau din misteriosul deșert. Nu rata ocazia să te familiarizezi cu sloturi noi la Netbet. Joacă, distrează-te și câștigă!

Pearl Lagoon: delfini, țestoase, crabi și căluți de mare

pearl lagoon sloturi cu animale

Una dintre cele mai populare, dar și mai colorate creații ale companiei suedeze Play’n Go, Pearl Lagoon, poate fi privit ca o experiență unică de scuba diving virtual. În plus, spre deosebire de sportul care-ți oferă acces doar la impresionanta lume subacvatică, jocul îți mai oferă, pe lângă simbolurile marine, acces la premii consistente! Rata de profitabilitate este de 96.88%, pariul minim fiind de doar 1 bănuț!

Înoată printre cele 5 role și 20 de linii câștigătoare. Iar pe măsură ce savurezi priveliștea minunată, în tente azurii, prin care se plimbă țestoase, crabi, căluți de mari, pești clown sau pești fluture, ai grijă să nu-ți scape din ochi simbolurile valoroase. Delfinul are funcția de Wild în timp ce pictograma unei Cochilii îndeplinește rolul de simbol Scatter.

Combinațiile câștigătoare se formează de la stânga la dreapta. Excepție de la regulă sunt simbolurile Scatter, care-ți aduc venituri indiferent de poziția lor de pe role. În plus, tot Scatter-urile, de la 3 în sus, îți pot aduce Rotiri Gratuite, 15 la număr, și un Multiplicator x3! Atenție – Rotirile Gratuite se pot redeclanșa de până la 60 de ori!

Crezi că aici se termină părțile bune ale jocului? Nici pe departe. Există și alte avantaje! În timp ce simbolurile Wild îți pot dubla câștigurile, victoriile obținute prin prisma simbolurilor Scatter se cumulează cu cele de pe linie, înmulțindu-se cu pariul total pe care-l plasezi.

Coboară la adâncime într-un slot care se ridică la înălțimea așteptărilor oricărui iubitor de jocuri de noroc.

Legend of the Golden Monkey: regatul Maimuței Aurii

Legend of the Golden Monkey sloturi cu animale noi

Fie că ești născut în anul maimuței, fie că-ți plac aceste animale sau, pur și simplu, vrei să încerci cele mai noi sloturi cu animale de la Netbet, n-ai cum să ratezi Legend of the Golden Monkey.

Al doilea ca popularitate în rândul de sloturi noi, disponibile în rețeaua de cazinouri Netbet și inspirat de faună, jocul este o creație Yggdrasil. Grație companiei malteze, ai ocazia să pătrunzi într-o lume fantastică, plină de experiențe unice și bonusuri atractive. De altfel, Legend of the Golden Monkey are o rată de profitabilitate de 96%. Iar punctele sale forte sunt, pe de o parte, existența în joc a două tipuri de simboluri Wild (Wild-uri Lipicioase și Wild-uri Numărătoare Inversă), iar pe de altă parte – opțiunea Joc Bonus, care include: Wild Progresiv, Wild Stacked și Wild de Pornire.

Wild-urile lipicioase pot apărea pe rolele 2 sau 4 și rămân pe poziție pentru următoarele învârtiri sau până când nu mai rămâne nici un câștig. Wild-urile Numărătoarea Inversă, în schimb, se pot ivi doar pe rola 3 și rămân pe poziție preț de trei rotiri.

Opțiunea Joc Bonus poate fi activată de trei sau mai multe Rotiri Gratuite. Astfel, primești șansa să optezi pentru un bonus de tip: Wild Progresiv, Wild Stacked sau Wild de Pornire

Prin Wild Progresiv poți câștiga 6 Rotiri Gratuite. Prin Wild Stacked – 8 Rotiri Gratuite. Iar prin Wild de Pornire – 10. Fiecare dintre bonusuri conține simboluri Wild Lipicioase, care apar, de obicei, pe rolele 2 și 4 sau, în cazul bonusului Wild Stacked – pe rola 3.

În Legend of the Golden Monkey sunt prezente diverse simboluri: vase, scuturi, tiare, pergamente sau cufere cu comori. Ultimele îți vor recompensa tenacitatea cu până la 1000 de monede sau Învârtiri Gratuite suplimentare. Fiecare dintre ele aparține regatului Maimuței Aurii. Iar dacă ai noroc, regele acestui imperiu, va activa, aleatoriu, o funcție care-i poartă numele. Anume-n acest moment, vei avea ocazia să-l întâlnești și să-l urmărești cum transformă o pictogramă într-alta, sporindu-ți șansele de câștig.

Golden Caravan: mister, caravane, cămile și comori

golden caravan sloturi cu animale netbet

O altă creație a suedezilor de la Play’n Go, Golden Caravan, face și ea parte din lista de sloturi noi pe care le poți găsi la Netbet. Cu 10 linii de plată și o rată de profitabilitate de 96.19%, nu e de mirare că a câștigat deja inima gamerilor români, obținând într-un timp scurt 44 de Like-uri.

Printre simbolurile extrem de colorate, vei avea ocazia să te întânești cu un cufăr de comori, comercianți arabi sau chinezi, și, firește, cămile. De altfel, ultimele îndeplinesc rolul de simboluri Scatter.

Indiferent de poziția lor, cel puțin 3 pictograme cu Cămile pot declanșa 10 Rotiri Gratuite. Scatterul apare de obicei pe rolele 1, 3 și 5. Iar în timpul jocurilor gratuite, Scatterul va deveni Wild și va acționa ca un înlocuitor pentru orice alt simbol, crescând astfel potențialul de câștig.

Simbolul Wild este Caravana de Aur. Poate să apărea oriunde pe role și acționează ca înlocuitor pentru toate simbolurile, cu excepția celor Scatter.

Cu Golden Caravan ai parte și de Rotiri Gratuite sau Multiplicatori x2 și x3. În plus, e disponibilă funcția AutoPlay.

Pofta vine jucând. Nu ezita și încearcă-ți norocul, apelând la cele mai noi oferte Netbet.

Alte Articole

Evolution Gamining a câștigat EGR B2B Awards 2020

Evolution Gaming – câștigător al EGR B2B AWARDS 2020

Cum s-a desfășurat EGR B2B Awards 2020 Știm cu toții că anul acesta, odată cu pandemia, foarte multe lucruri s-au schimbat, inclusiv modul în care s-a desfășurat EGR B2B Awards 2020. Întregul eveniment a fost loc în format digital datorită măsurilor impuse de minimalizarea răspândirii noului coronavirus, astfel toți câștigătorii au fost anunțați între datele […]

Citeste mai mult
noul slot Vault of Fortune de la Yggdrasil

Vault of Fortune – slot nou de la Yggdrasil

Lansare Vaul of Fortune Yggdrasil Slot Vault of Fortune a fost lansat că fiind unul dintre cele mai noi jocuri de slot de la Yggdrasil, iar la prima vedere am observat foarte multe detalii care s-ar putea să te bucure și să te ajute în călătoria ta spre câștigurile mari pe care le meriți. Vault […]

Citeste mai mult

Microgaming introduce sloturi noi pline de adrenalină

Diamond Inferno – Cele mai spectaculoase jocuri noi Microgaming Partea interesantă la acest slot este chiar ecranul de joc și rolele – începi slotul cu o grilă de 5 rânduri și 3 coloane, iar la prima combinație câștigătoare se deblochează și coloana a patra, iar liniile de plată cresc la 30. Dacă acest lucru se […]

Citeste mai mult

Fii la curent cu cele mai noi oferte la casino

Abonează-te la newsletter și asigură-te că nu pierzi nicio ofertă exclusivă