Revelion Las Vegas
Stiri  /   decembrie 16, 2019   /   Cristian

Revelion în Las Vegas, pe Fremont Street

Dacă te afli în Las Vegas în ajunul Anului Nou, nu rata ocazia de a savura spectacolul unic de lumini și muzică pe celebra stradă Fremont din orașul cazinourilor și al glamourului. După ce îți încerci norocul jucând în oricare sală de jocuri din oraș, a venit momentul să pășești sub luminile spectaculoase și sclipitoare ale Viva Vision!

Strada Fremont din centrul orașului Las Vegas era cândva cunoscută doar ca un loc cu cazinouri și baruri banale. Toate acestea s-au schimbat, deoarece acum a devenit un loc aparte, datorită spectacolului oferit turiștilor și localnicilor în mod tradițional.

De fapt, strada Fremont din centrul orașului Las Vegas este o distracție puternic mediatizată, un pol de atracție și acțiune. Denumit oficial «Fremont Street Experience», spectacolul de lumină este cea mai vizibilă parte a eforturilor concentrate de divertisment din centrul orașului pentru a aduce (și menține) vizitatorii care își petrec vacanța de Anul Nou în Las Vegas.

Instalat în 1995 ca o modalitate de a aduce mai mulți vizitatori în centrul orașului, spectacolul de lumini din Fremont Street (numit oficial „Viva Vision”) continuă să fie o mare atracție pentru cei care străbat centrul orașului. Privești în sus, admiri jocul de lumini multicolore, îți lungești gâtul și încerci să nu pierzi nimic din spectacolul Fremont Street Experience.

Vezi și ghidul de călătorie Las Vegas!

Când poți vedea spectacolul Viva Vision?

Orele de spectacole stradale sunt nocturne, începând după lăsarea întunericului și au loc în fiecare oră, până la miezul nopții (sau până la ora 1 AM în timpul weekendurilor și în zilele din cursul săptămânii pe timp de vară). În Noaptea Anului Nou, există un program special dedicat acestui eveniment.

Spectacolul de lumină și muzica  este în continuă schimbare iar organizatorii se asigură că ai mereu o nouă experiență vizuală și auditivă de fiecare dată când vizitezi strada Fremont. Viva Vision pe Fremont Street durează în sine aproximativ șase minute și este unul dintre cele mai frumoase lucruri de văzut în Las Vegas.

Muzică și lumini de revelion în Las Vegas

Mulți artiști celebri cânta și dansează în spectacole de lumini în Las Vegas. Pe 31 mai 2019, popularul duo ” The Chainsmokers” a organizat propriul show de lumină pe Fremont Street. Câteva săptămâni mai târziu, pe 13 iunie 2019, a debutat noul spectacol de lumini marca Steve Aoki. Pe lângă The Chainsmokers și Steve Aoki, programul muzical actual include Dragons cu „Acasă în Vegas”, „Revolution Vegas” de Green Day, melodii de la The Killers, Lincoln Park și „A Town Called Paradise” de Tiesto.

O revărsare enormă de lumină și sunet se desfășoară  pe cel mai mare ecran de televiziune din lume. Ecranul se află la 90 de metri deasupra solului, pe un suport înalt în formă de semicerc care acoperă patru blocuri întregi din strada Fremont, de la strada 4 până la strada principală, la Hotel Plaza și Cazinou. Copertina se întinde pe 1.500 de metri pe strada Fremont. Acest spectacol de lumini din centrul orașului Las Vegas a fost popular încă de la înființarea sa, în decembrie 1995.

De ce să alegi spectacolul din Fremont Street pentru un revelion în Las Vegas ?

Proprietarii cazinourilor s-au arătat îngrijorați de concurența asupra  afacerilor lor și de presiunea care vine din Sud, de la Strip, și-au dorit o atracție unică pentru Las Vegas, pentru a aduce turiștii în centrul orașului. Conform statisticilor oficiale ale agențiilor de turism, 25.000 de oameni vizionează în fiecare zi spectacolele. 18.000 dintre ei suferă dureri de gât sau de coloană doar privind în sus spectacolul captivant de lumini. Show-ul de sunete și lumini proiectat direct pe stradă atrage atenția oricui și îți garantează o experiență pe care nu o poți trăi nicăieri altundeva.

Mulți turiști vin în Las Vegas pentru a juca la cazinouri, dar spectacolul zilnic oferit de Fremont Street e capabil să îi scoată din sălile de joc pentru a se bucura de lumini, muzică și o distracție deosebită.

Deși copertina aeriană a fost construită în 1995, întregul sistem a suferit o modernizare de 17 milioane de dolari, care a fost finalizată în iunie 2004, apoi încă o actualizare a sistemului de 32 de milioane de dolari în 2019. Ecranul „Viva Vision” este unul din cele mai mari ecrane de proiecție din lume. De fapt, peste 49 de milioane de lumini LED își revarsă magia în timpul fiecărui spectacol, însoțite de un sistem de sunet care are peste 1/2 milioane de wați. Există o selecție de spectacole mereu în schimbare, dar unele vedete populare (cum ar fi spectacolele „American Freedom”) par să fie mereu în program.

Cum va decurge revelionul 2020 în Fremont Street?

Fremont Street Experience a revitalizat zona de divertisment din centrul orașului Las Vegas fiind în anii aceștia într-o continuă dezvoltare. În celebrarea acestui proiect gigantic și pentru a prezenta unul dintre cele mai așteptate evenimente, sărbătoarea de Revelion a acestui an în Las Vegas va include mai mult decât luminile și festivitățile tipice. Va fi, de asemenea, momentul în care va fi dezvăluită o nouă copertină Viva Vision.

2020 va marca cea de-a 25-a aniversare a copertinei, astfel că acest moment va fi marcat în mod festiv. Copertina va conține aproape 50 de milioane de lumini LED – de aproximativ patru ori mai mult decât au fost folosite anterior. Municipalitatea orașului Las Vegas consideră că  acest revelion va fi chiar de șapte ori mai strălucitor și va permite afișarea spectacolelor chiar și atunci când soarele luminează vizitatorii. Au folosit 1.054 de subcadre care conțin 64 de module fiecare, subcadre dezvoltate pentru a fi plasate doar în anumite locații de pe Viva Vision, similar cu modul în care un puzzle adună piese împreună.

Las Vegas te așteaptă pentru a petrece în orașul sclipitor sub luminile fascinante ale Fremont Street un revelion de neuitat, iar intrarea în anul 2020 va fi sărbătorită fabulos.

Citește și articolul despre Bellagio Vegas!

Alte Articole

888 sport

888 Sport a devenit principalul partener la NFL UK și Irlanda

888 Sport a devenit principalul partener la NFL UK și Irlanda 888 Sport a reușit să încheie un contract destul de atractiv, iar în condițiile parteneriatului este specificat că 888 va apărea ca și partener în difuzările Playoff-urilor, la Super Bowl, dar și în zilele de Duminică și Luni la evenimentul Night Football. Guy Cohen, […]

Citeste mai mult
Yggdrasil sloturi

Slot nou de la Yggdrasil – 2 Gods: Zeus vs Thor Slot

Yggdrasil sloturi a lansat 2 Gods: Zeus vs Thor Slot Au fost destule bătălii grandioase în istorie, dar la așa ceva nu s-a așteptat nimeni. Zeus a avut parte de inamici fioroși, Thor a avut și el parte de bătălii destul de aprige, dar niciodată nu au fost puși față în față. Probabil pentru că […]

Citeste mai mult
microgaming slots

Microgaming în colaborare cu Superbet România

Cu toate acestea, Microgaming a semnat o colaborare cu cei de la Superbet online, iar de acum ar trebui să ne așteptăm să vedem Microgaming Slots direct pe site-ul celor de la Superbet online. Știu că probabil ești la fel de fericit ca mine când afli aceste informații și abia aștepți să fugi pe site-ul […]

Citeste mai mult

Fii la curent cu cele mai noi oferte la casino

Abonează-te la newsletter și asigură-te că nu pierzi nicio ofertă exclusivă