playtech games
Stiri  /   septembrie 30, 2020   /   Dan Dumitru

Playtech Games – Colaborare cu Consiliul Joc Responsabil

Deși mare parte din toată activitatea de gambling și pariere este reflectată numai prin activități de relaxare și câștiguri în bani sau obiecte valoroase, există și o parte foarte importantă a acestei industrii și anume, jocul responsabil și cum fac specialiștii să evite să creeze jocuri și produse care să provoace o dependență pentru jocurile de noroc. În acest articol vom vorbi despre cea mai nouă colaborare din industrie dintre un dezvoltator foarte cunoscut și Consiliul pentru Joc Responsabil. Colaborarea are ca scop crearea unui mediu cât mai sigur din acest punct de vedere, pentru toți pasionații de jocuri de noroc.

Playtech Games începe o colaborare cu Consiliul pentru Joc Responsabil

Colaborarea are ca prim obiectiv întărirea principiului tehnic de informații și aplicabilități folosite pentru a informa și avansa în cercetările pentru un regim de gambling mai sigur, o sănătate psihică mai puternică și un mediu de joc digital sigur și sănătos pentru toți jucătorii.

Colaborarea a fost anunțată de către oficialii de la Playtech Games, iar parteneriatul cu cel mai important jucător implicat în combaterea adicțiilor pentru jocurile de noroc va aduce foarte multe beneficii comunității de gambling din întreagă lume. Aceștia fac mereu cercetări pentru a crea un set de reguli și practici corecte pentru a combate și preveni toate problemele care sunt cauzate de un regim de pariere agresiv, excesiv și provocat de o dependență.

Industria are mereu nevoie de cât mai multe astfel de colaborări, deoarece jucătorii noi, dar și vechi pot oricând să calce strâmb și să ia decizii nu tocmai corecte privind situațiile în care se află. Playtech Games își vor folosi toate cunoștințele dobândite pentru a sprijini Consiliul în cercetarea conexiunilor dintre sănătatea mentală, o bunăstare a mediului online digital și a procesului de gambling în esență. Tot acest ajutor va fi acordat într-un regim de leadership, cercetare constantă și evaluare a tuturor rezultatelor și inițiativelor echipelor. Ambele părți vor avea full acces la toate datele acumulate și vor crea soluții în baza acestora.

100% Bonus Până la 2000 RON + 300 Rotiri Gratis Cu Depunere

Ofertă exclusivă

Primești 100 de rotiri gratuite fără depunere dacă folosești codul bonus OFERTA100 la înregistrare
Primești până la 300 de rotiri gratuite și 2000 RON dacă folosești codurile NB1, NB2 și NB3 la primele 3 depuneri
Bonus în trepte

Ce responsabilități are Consiliul pentru Joc de noroc Responsabil

Consiliul pentru Joc de noroc Responsabil nu face altceva decât să vină cu soluții în baza cercetărilor efectuate pe date concrete adunate de la sute de mii de jucători la jocurile de noroc. Practic, obiectivul principal este crearea unui mediu de joc și al unui regim de pariere corect și echilibrat, astfel încât să se poată evita dependențele de jocuri de noroc, problemele psihice, bolile mintale și problemele financiare ce pot apărea în cazul jucătorilor. Toate informațiile adunate de la furnizorii de jocuri de noroc sunt folosite în baza unor parteneriate precum cel cu Playtech Games, iar soluțiile și abordările sunt aplicate tot prin intermediul acestor platforme deținute de dezvoltatori.

Ce face un cazino online pentru a-și ține jucătorii în siguranță – Joc de noroc responsabil

Toate cazinourile online a obligația legală de a pune la dispoziție un program special pentru ajutorul celor care dezvoltă adicții pentru această activitate. În primul rând, la orice furnizor de astfel de servicii are o echipa special antrenată pentru a stă la dispoziția tuturor jucătorilor care au nevoie să vorbească telefonic despre problemele lor. Chiar și dacă este vorba despre informarea tuturor membrilor, această echipă stă la dispoziția tuturor pentru a informa, pentru a educa în direcția adicțiilor pentru gambling și pentru a oferi direcții în a găsi ajutor spre rezolvarea acestora.

Cazinourile online îți vor recomanda mereu să nu pariezi într-un mod agresiv și să îți setezi prioritățile financiare lăsând bugetele de pariere pentru finalul listei de cheltuieli. Până la urmă, activitatea la jocurile de noroc este una recreativă și ar trebui luată în considerare ca atare.

Ce ar trebui să faci pentru a susține un Joc de noroc responsabil?

playtech games pentru un joc de noroc responsabil

Așa cum am spus și mai sus, toate jocurile de noroc, inclusiv de la Playtech Games ar trebui tratate ca pe niște activități care să te distreze. Adevărata problemă a adicțiilor pentru aceste jocuri și este și una dintre aspectele pe care această colaborare dintre Playtech Games și Consiliul pentru Joc de noroc responsabil o are ca obiectiv, este problema banilor. Banii pierduți la jocurile de noroc trebuie să fie tratați ca pe niște bani cheltuiți pentru a te distra. La fel cum dai 50 RON pentru a merge la un film, așa trebuie să tratezi și cheltuiala la jocurile de noroc. Astfel, nu îți va părea niciodată rău că ai pierdut bani și nu vei dezvolta anumite adicții.

Înainte de a începe o sesiune de joc, încearcă să îți setezi două limite foarte importante. Una dintre ele este o limită de cheltuieli care poate fi foarte ușor setată folosind un buget bine stabilit. De exemplu 100 RON pe zi. Nu va trebui să depășești această sumă. A două limita este cea de timp. Încearcă să petreci un timp corect jucându-te pe platformele furnizorilor de servicii de gambling. Setează-ți o limită de 2 ore pe zi de exemplu pe care să nu o depășești.

Playtech Games si responsabilitatea pentru jucători

Lista metodelor și soluțiilor pe care industria de gambling le-a găsit și oferit de-a lungul timpului este lungă, dar mereu este loc pentru îmbunătățiri. De aceea Playtech Games au semnat această colaborare cu Consiliul pentru Joc de noroc responsabil. Pentru a reduce cât mai mult rata adicțiilor în ceea ce privește jocurile de noroc, dar și pentru a perfecționa modul în care jucătorii pot practica acest sport în mod responsabil, echilibrat și corect.

Află și despre:

Alte Articole

sloturi newton

Sloturi Newton prezintă un nou sistem de cazino

Mulți dintre voi ar putea să știe despre tehnologia pe care Newton slot a pune la dispoziție operatorilor de jocuri de noroc din România, dar pentru cei care nu știu ce stă la baza siguranței unui cazino, astăzi vorbim despre sloturi Newton și cum reușește acest dezvoltator să evolueze și să schimbe mereu industria de […]

Citeste mai mult
celebrate & win together

Novomatic România și campania Celebrate & Win Together

Știm despre un dezvoltator de programe și software de gambling că în momentul în care acesta se întoarce la o ofertă pentru a o putea face și mai atractivă, aceast sigur merită cel puțin atenția noastră. Novomatic România a lansat noi beneficii în oferta CELEBRATE & WIN TOGETHER, beneficii care vor avea un impact destul […]

Citeste mai mult
EGR Power 50 series

Totul despre EGR Power 50 Series 2021

EGR Power 50 Series este unul dintre cele mai importante evenimente de acest gen și se pare că va fi de o anvergură destul de copleșitoare. De obicei evenimentele care găzduiesc subiecte și tematici de gambling la care participă nume importante din industrie se concluzionează cu soluții pe termen lung, produse noi și strategii care […]

Citeste mai mult

Fii la curent cu cele mai noi oferte la casino

Abonează-te la newsletter și asigură-te că nu pierzi nicio ofertă exclusivă