Peaky Blinders slot
Stiri  /   septembrie 9, 2020   /   Dan

Pragmatic Play lansează Peaky Blinders Slot

Peaky Blinders slot este un nou joc-slot cu varianță de nivel înalt dezvoltat de către cei de la Pragmatic Play. Este și o premieră pentru echipa de la Pragmatic deoarece aceasta este și prima lor colaborare branduită. Peaky Blinders este un joc bazat pe emisiunea celebra de la TV, Peaky Blinders. Folosește caracterele renumite de tip gangster, în combinație cu Wilds și rotiri gratuite, poți chiar ajunge să câștigi poturi de 2022x pariul tău atunci când nimerești combinațiile potrivite și liniile de plată cele mai bune.

Peaky Blinders slot de la Pragmatic Play – Detalii

Fenomenul Peaky Blinders nu putea fi lăsat în spate nici de industria de jocuri de noroc, iar Pragmatic slot a luat toată acțiunea în propriile mâini. Povestea familiei de gangsteri din epicentrul poveștii merită transpus și într-o zonă de jocuri de noroc deoarece aceasta era una dintre principalele activități pe care Peaky Blinders le făceau în viața lor de zi cu zi. Totuși, nu este doar cea mai vizualizată ecranizare TV din ultimii ani, dar frații Shelby au devenit un brand pentru foarte multe produse online și jocuri.

Frații Shelby sunt proveniți dintr-un mediu muncitoresc sărac și încet, încet își croiesc drum spre bogăție prin acte ilegale, omoruri și multă corupție. Bogățiile lor sunt în mare parte datorate industriei de gambling din Birmingham de la acea vreme. Acțiunea este foarte cunoscută pentru scenele sângeroase, suspansul continuu și momentele când cine nu se supunea fraților nu avea nicio șansă să supraviețuiască. În show-ul TV, totul se bazează pe scandaluri dintre clanuri și răzbunări violente.

Pragmatic slot reușește să surprindă o serie destul de mare din toate aceste detalii și semne de artă creând astfel foarte bine jocul de rol al personajelor. Fanii acestui serial vor fi extrem de încântați să învârtă tamburii slotului chiar și fără speranțe de câștig. Deși, iată și câteva detalii despre ce îți poate oferi Peaky Blinders Slot:

100% Bonus Până la 1000 RON + 300 Rotiri Gratis

Ofertă exclusivă SuperCazino

100% până la 1500 RON – ex. depui 50 RON și joci de 100 RON

Îți dublezi depozitul și primești și runde gratis cadou

300 rotiri gratuite la jocurile preferate

Pragmatic slot – Peaky Blinders – Simboluri și Grafică

Peaky Blinders a fost construit pe un sistem clasic de 5×3 tamburi cu 20 de linii de plată în regim fix. Nimic surprinzător la aceste detalii, dar crede-mă că este cel mai bine așa. Cu cât schimbările sunt mai mici, cu atât suntem mai obișnuiți cu modul în care este organizat slotul. Fundalul grafic este unul foarte autentic și special pentru fani. În spatele ecranului de joc vei sta mereu în fața unuia dintre conacurile fraților Shelby plin cu biblioteci și detalii din lemn de stejar din pricina cărora pereții nu se mai pot vedea.

Tamburii sunt umpluți până la refuz cu tot felul de simboluri pe care sigur le cunoști. Simbolurile care au valori mici sunt cele de pe cărțile de joc care încep de la simbolul 10 și până la AS. Simbolurile importante și care îți vor aduce cele mai bune câștiguri sunt fix membrii familiei Shelby. Michael, Polly, Arthur și evident, Thomas Shelby. Tu care crezi că este cel mai valoros simbol din joc? Thomas fără semne de întrebare. El poate să îți aducă și câștiguri de până la 20x pariul tău pentru o linie plină de 5 simboluri identice. Cu toate aceste, simbolul Wild este cel care îl echivalează pe Thomas la câștigurile oferite pe linia câștigătoare realizată.

Dacă nu știi ce face simbolul Wild, acesta poate să înlocuiască orice simbol pentru a forma o linie câștigătoare, exceptând simbolurile care oferă rotiri gratuite. Practic, dacă ai 3 simboluri Polly pe o linie și 2 simboluri Wild, înseamnă că ai o linie de 5 Polly. Convenabil, nu?

Peaky Blinders de la Pragmatic – Mod de joc și funcții speciale

Pragmatic Play slot a băgat în Peaky Blinders 2 funcții speciale pentru bucuria jucătorilor. Una dintre ele este o rundă bonus care este unică pentru acest slot și încă o rundă în care se oferă rotiri gratuite jucătorului.

  • Runda bonus denumită și boutique-ul de pariuri ale fraților Shelby este oferită de simbolurile Scatter care pot să aterizeze pe tamburii și liniile ecranului de joc, iar în funcție de cele mai mari simboluri de pe ecranul de joc, această funcție bonus îți va oferi cash în plus care îți va fi acordat ca și câștig la runda respectivă.
  • Bonusul Ordinului Peaky Blinders – Când simbolul special care reprezintă Ordinul Peaky Blinders apare pe tamburi, este pornită o funcție de respin, dar înainte de a începe respinul, toate simbolurile cu valori mari și cele wild sunt transformate în același simbol pentru a spori șansele de câștig.

100% Bonus Până la 1000 RON + 30 Rotiri Gratis

Ofertă exclusivă Supercazino fără depunere

30 rotiri gratuite fără cerințe de rulaj
100% până la 1000 RON – ex. depui 50 RON și joci de 100 RON
Îți dublezi depozitul și primești și runde gratis cadou

Așadar,

Nu este ușor de spus faptul că un slot cu o tematică precum Peaky Blinders nu încalcă nicio regulă, personajele principale fiind infractori. Cu toate acestea, Pragmatic Play slot au reușit să lanseze un slot foarte speciale pe care sunt sigur că îl vei îndrăgi.

Află și despre:

Alte Articole

888 sport

888 Sport a devenit principalul partener la NFL UK și Irlanda

888 Sport a devenit principalul partener la NFL UK și Irlanda 888 Sport a reușit să încheie un contract destul de atractiv, iar în condițiile parteneriatului este specificat că 888 va apărea ca și partener în difuzările Playoff-urilor, la Super Bowl, dar și în zilele de Duminică și Luni la evenimentul Night Football. Guy Cohen, […]

Citeste mai mult
Yggdrasil sloturi

Slot nou de la Yggdrasil – 2 Gods: Zeus vs Thor Slot

Yggdrasil sloturi a lansat 2 Gods: Zeus vs Thor Slot Au fost destule bătălii grandioase în istorie, dar la așa ceva nu s-a așteptat nimeni. Zeus a avut parte de inamici fioroși, Thor a avut și el parte de bătălii destul de aprige, dar niciodată nu au fost puși față în față. Probabil pentru că […]

Citeste mai mult
microgaming slots

Microgaming în colaborare cu Superbet România

Cu toate acestea, Microgaming a semnat o colaborare cu cei de la Superbet online, iar de acum ar trebui să ne așteptăm să vedem Microgaming Slots direct pe site-ul celor de la Superbet online. Știu că probabil ești la fel de fericit ca mine când afli aceste informații și abia aștepți să fugi pe site-ul […]

Citeste mai mult

Fii la curent cu cele mai noi oferte la casino

Abonează-te la newsletter și asigură-te că nu pierzi nicio ofertă exclusivă