novomatic loto online
Stiri  /   iunie 17, 2020   /   Mihai Babciuc

Renun╚Ť─â Novomatic la loto?

Novomatic Lottery Solutions (NLS) a fost v├óndut─â de c─âtre gigantul de jocuri de noroc austriac, Novomatic. Cump─âr─âtorul care a achizi╚Ťionat compania este Next Generation Lotteries (NLG). Tranzac╚Ťia s-a finalizat pe data de 31 octombrie 2019.

Achizi╚Ťia a avut loc ├«n totalitate, cu tot cu filialele, contractele NLS ╚Öi proprietatea intelectual─â. A╚Öadar, aceasta ├«╚Öi va men╚Ťine birourile din Austria, Serbia, Islanda, Tunisia ╚Öi Spania, al─âturi de propriile birouri din Norvegia ╚Öi Germania. 

CEO-ul companiei NLG, Hans Vigmostad, a declarat c─â achizi╚Ťia NLS a fost un salt uria╚Ö pentru compania sa. 

ÔÇ×Este un privilegiu s─â achizi╚Ťion─âm ceea ce se consider─â a fi cel mai modern sistem de loterie din lume ╚Öi serviciile celor care l-au creatÔÇŁ, a precizat Vigmostad. ÔÇ×Ce am achizi╚Ťionat ast─âzi este mai mult dec├ót o companie, este vorba de mai mult dec├ót de proprietatea intelectual─â dezvoltat─â cu mare ingeniozitate de profesioni╚Öti pasiona╚Ťi timp de peste 20 de aniÔÇŁ, a mai declarat acesta.

Hans Vigmostad

ÔÇ×Sunt convins c─â aceast─â achizi╚Ťie, cu noul suflu pe care inten╚Ťion─âm s─â-l aducem companiei, va accelera cre╚Öterea noastr─â, va revitaliza dezvoltarea portofoliului de produse al NLS, va cre╚Öte afacerile existente ╚Öi ne va permite s─â c├ó╚Ötig─âm noi contracte. Este timpul s─â dovedim c─â acesta este cel mai mare sistem de loterieÔÇŁ, a conchis CEO-ul companiei norvegiene. 

Hans Vigmostad

Cunoscut─â ├«n trecut drept Gaming Solutions, NGL sus╚Ťine c─â ofer─â o suit─â complet─â de produse ╚Öi servicii de loterie. 

COO-ul Novomatic, Ryszard Presch, a spus c─â este ├«nc├óntat c─â NLS va r─âm├óne pe m├óini bune, sub conducerea NGL. 

ÔÇ×Este o potrivire strategic─â perfect─â ├«ntre cele dou─â companii, iar echipa experimentat─â de la Next Generation Lotteries are un concept conving─âtor pentru dezvoltarea ulterioar─â a NLSÔÇŁ, a notat Presch. ÔÇ×De asemenea, era important pentru noi s─â fim aten╚Ťi la job-urile existente ╚Öi c─â Austria va r─âm├óne sediul centralÔÇŁ, a concluzionat acesta.

Ryszard Presch

Novomatic Loto – f─âr─â viitor?

A╚Öadar, cel pu╚Ťin ├«n aparen╚Ť─â, sistemul de loterie Novomatic este pe m├óini bune. ├Änc─â nu se cunosc ce schimb─âri vor avea loc ╚Öi ce direc╚Ťie va lua Novomatic f─âr─â NLS. Va renun╚Ťa complet la ramura loteriilor? Ce zone vor avea cele mai mari investi╚Ťii? Cel mai probabil, ├«ntreb─ârile acestea vor avea r─âspunsuri clare de anul viitor.

NLS a luat na╚Ötere ├«n 2013, c├ónd Novomatic a achizi╚Ťionat furnizorul de servicii loto islandez, Betware.

În cazul NLS, știm că NGL va pune accentul pe dezvoltarea afacerilor, ceea ce înseamnă că va stabili noi parteneriate.

Detalii despre Next Generation Lotteries

NGL ╚Öi-a ├«nceput drumul ├«n furnizarea de software de solu╚Ťii pentru loterie ├«n 1996. La ├«nceput, compania avea numele Betware. A fost primul furnizor de loterie online autorizat de stat. Deci, av├ónd peste 20 de ani de experien╚Ť─â, compania a acumulat mult─â cunoa╚Ötere, devenind unul dintre importan╚Ťii furnizori de pe pia╚Ťa de loterie. Obiectivul declarat al acestora este de a oferi cele mai moderne sisteme de loterie din lume. De asemenea, etica este crucial─â pentru norvegienii de la NGL.

Serviciile oferite de aceștia se concentrează exclusiv pe loterie. Sistemul acestora permite loteriilor să ofere orice joc prin orice canal. Acestea sunt administrate printr-un program ușor de folosit. Astfel, prin serviciile acestora, NGL își dorește să să ajute loteriile să maximizeze profiturile.

Compania norvegian─â se folose╚Öte de avantajele tendin╚Ťelor digitale ╚Öi ale dezvolt─ârilor pentru a furniza solu╚Ťii moderne ╚Öi accesibile pentru loterii. A╚Öadar, este de la sine ├«n╚Ťeles c─â NGL crede cu t─ârie ├«n transformarea digital─â a acestei industrii.

Acesta este și unul dintre motivele pentru care a cumpărat Novomatic Lottery Solutions. Fosta subsidiară a Novomatic este specializată tocmai pe latura digitală a jocurilor de loterie.

NLS – Novomatic Loto de top

C├ót despre Novomatic ├«n general, grupul este unul dintre cei mai mari produc─âtori ╚Öi operatori de tehnologii de jocuri de noroc ╚Öi are peste 30.000 de angaja╚Ťi ├«n toat─â lumea. Compania a fost fondat─â ├«n 1980 ╚Öi ├«n prezent are sucursale ├«n mai mult de 50 de ╚Ť─âri, printre care ╚Öi Rom├ónia.

Novomatic Loto este un furnizor de solu╚Ťii de loterie pentru pie╚Ťele interna╚Ťionale. Compania austriac─â furnizeaz─â jocuri ╚Öi servicii folosind tehnologie de top care le permite o integrare u╚Öoar─â cu orice sisteme ╚Öi jocuri ter╚Ťe. Sistemul NLS sus╚Ťine, ├«n mod simultan, toate canalele de v├ónz─âri, cre├ónd un ÔÇ×omnicanalÔÇŁ ├«n adev─âratul sens al cuv├óntului. ├Än acela╚Öi timp, NLS poate cre╚Öte profiturile. Cu certificare ISO 27001 ╚Öi alte numeroase certific─âri, solu╚Ťiile oferite de aceast─â companie garanteaz─â cel mai ├«nalt nivel de securitate ╚Öi ├«ncredere.

Compania austriac─â furnizeaz─â echipament electronic de ultim─â genera╚Ťie (spre exemplu sloturi) ╚Öi solu╚Ťii pentru mai bine de 70 de ╚Ť─âri. Grupul opereaz─â circa 255.000 de terminale de jocuri de noroc ╚Öi terminale de loterie video ├«n cele peste 2.100 de opera╚Ťiuni ale sale.

Mut─âri importante pe pia╚Ťa loteriei electronice

A╚Öadar, este lesne de ├«n╚Ťeles c─â noua tranzac╚Ťie este una major─â care va schimba radical pia╚Ťa loteriei digitale ├«n urm─âtorii ani. Bine├«n╚Ťeles, nu se pot prezice ├«nt├ómpl─ârile care vor avea loc ├«n urma acestei v├ónz─âri a NLS, dar putem presupune c─â gigantul norvegian, Next Generation Lotteries va fi liderul mondial ├«n furnizarea de solu╚Ťii de loterie.

Oricum, lupta pentru suprema╚Ťie dintre gigan╚Ťii ├«n furnizarea solu╚Ťiilor pentru loterie va fi interesant─â. R─âm├óne de v─âzut ce vor face competitorii grupului NGL, precum eGame Solutions, The Quality Group sau KEBA. Cel mai probabil ╚Öi acestea vor preg─âti mut─âri majore pentru a face fa╚Ť─â competi╚Ťiei. Mai mult dec├ót at├ót, fiecare dintre aceste companii mizeaz─â pe un punct forte care le scoate ├«n eviden╚Ť─â ├«n fa╚Ťa celorlalte. Astfel, pia╚Ťa nu este doar abundent─â, ci ╚Öi divers─â.

Concluzii

Av├ónd ├«n vedere noua tranzac╚Ťie, NGL va deveni mult mai puternic. Numerele ╚Öi detaliile expuse mai sus despre Next Generation Lotteries, Novomatic Lottery Solutions ╚Öi despre grupul Novomatic nu pot dec├ót s─â schematizeze, ├«n cele mai generale linii, importan╚Ťa achizi╚Ťion─ârii companiei NLS de c─âtre NGL.

De asemenea, este interesant de v─âzut ce direc╚Ťii va lua Novomatic, pe ce zone din industria jocurilor de noroc se va concentra ╚Öi dac─â renun╚Ť─â complet la sistemele ╚Öi serviciile de loterie. Ne putem baza c─â reac╚Ťia companiilor competitoare nu va ├«nt├órzia s─â apar─â. Deci este posibil s─â ├«nt├ólnim schimb─âri majore ╚Öi la acestea.

Ofert─â F─âr─â Depunere

100 RON Gratis + 50 de Rotiri Gratuite

Profit─â de un super bonus la Admiral la toate jocurile Novomatic din gama acestui cazino!

Alte Articole

The trillionaire slot

The Trillionaire slot – fii preg─âtit pentru jackpot!

Lansarea oficial─â The Trillionaire slot De╚Öi nu au fost ├«nc─â f─âcute publice detaliile grafice ale The Trillionaire slot sau de modul de design pe care echipa grafic─â ├«l va aborda pentru acest proiect, cele mai importante detalii au fost f─âcute publice ╚Öi ne putem face o idee despre cum va func╚Ťiona noul slot. P├ón─â s─â […]

Citeste mai mult
top pay

TopPay – o nou─â metod─â de plat─â

TopPay disponibil la operatorii din Rom├ónia Pe c├ót de nou─â este metoda de tranzac╚Ťionare a celor de la Top Pay, la fel de repede a fost ╚Öi introdus─â ├«n sistem de c─âtre cele mai cunoscute agen╚Ťii din Rom├ónia. TopPay va putea fi folosit ca metod─â principal─â de depunere la Unibet, Superbet sau NetBet. Fiecare dintre […]

Citeste mai mult
calendar sportiv 2021

Calendar sportiv 2021 – Top 5 evenimente sportive

Concluzia pentru evenimente sportive Ca s─â recapitul─âm topul cu evenimente sportive din acest calendar sportiv 2021, avem urm─âtoarele: Campionatul mondial de handbal b─ârba╚Ťi – 14-31 Ianuarie 2021 Jocurile olimpice mondiale de iarn─â – Varianta special─â – 6-12 Februarie 2021 Super Bowl – 7 Februarie 2021 Australian Open – 8-21 Februarie 2021 Campionat mondial de Ski […]

Citeste mai mult

Fii la curent cu cele mai noi oferte la casino

Abonează-te la newsletter și asigură-te că nu pierzi nicio ofertă exclusivă