aparate novomatic
Stiri  /   februarie 9, 2020   /   Cristian Rotaru

Novomatic – Combaterea echipamentelor contrafăcute

Despre Novomatic România

Novomatic România face parte din Grupul NOVOMATIC, fiind una dintre cele mai importante companii dezvoltatoare de jocuri de noroc din lume. Novomatic funcționează profitabil pe piața românească de peste 28 de ani.

Compania Novomatic oferă calitate și servicii ireproșabile în diferite ramuri ale industriei jocurilor de noroc. În țara noastră găsești numeroase aparate Novomatic tip slot-machine, în locații din cele mai diferite. Novomatic este furnizor de VLT (jocuri de video loterie), jocuri online, este procesator de plăți, oferă service și post service,furnizează piese de schimb.

Firma Novo Investment Ro a fost deschisă în 2005 și gestionează distribuția aparatelor de tip slot-machine, închiriază aparate și oferă service și mentenanță în întreaga țară. Novomatic România deține în total peste 11.500 echipamente de joc și gestionează de două depozite care ajută procesul de pregătire și livrare al aparatelor în șapte centre principale situate în București, Timișoara, Cluj, Bacău, Brașov, Constanța și Craiova. În cadrul acestor centre, Novomatic oferă suport tehnic de calitate, pentru aparate Novomatic vândute dar și închiriate. Grupul Novomatic își desfășoară activitatea proprie în peste 80 de săli de joc sub marca să „Admiral” dar și prin intermediul unei rețele de parteneri și asociați.

Cine este grupul NOVOMATIC?

În peste 70 de țări, Novomatic furnizează servicii de cazino și software, oferă jocuri cunoscute și iubite de mulți jucători. Cele mai îndrăgite sunt jocurile de tip slot, realizate superb, cu o grafică deosebită și un fundal sonor de excepție.

Ca dezvoltator de software, Novomatic protejează cu strictețe datele personale ale clienților, prin cele mai noi și complexe tehnologii de securitate, stocate pe servere protejate de programe moderne și competitive. Jocurile de la Novomatic sunt jucate în întreagă lume, iar clienții se bucură de aceeași calitate pretutindeni.În afară de aparatele de joc fizice, Novomatic promovează și produse de calitate online. Fie că accesezi de pe calculator sau de pe un dispozitiv mobil , serviciile Novomatic îți oferă jocuri de tip slot exact ca la pacanele, care îți aduc atmosfera sălii de jocuri de noroc direct la tine acasă.

Aparatele de jocuri produse de Novomatic sunt realizate prin tehnologii de ultima ora, respectând cu strictețe standardele de calitate impuse de companie. Atunci când e vorba de aparate Novomatic, ele nu au toate jackpoturi progresive dar multe dintre ele sunt prevăzute cu jackpoturi fixe de valori foarte mari. Aparatele originale Novomatic se deosebesc de altele contrafăcute prin calitatea de excepție a graficii, efecte sonore deosebite și tematici unice create special pentru Novomatic de către dezvoltatori talentați.

Lupta împotriva pirateriei prin aparate Novomatic

Novomatic România sprijină lupta contra pirateriei din industria jocurilor de noroc. Ultima acțiune a constat în distrugerea a peste a 160 de aparate de joc contrafăcute. Această acțiune a avut loc în cadrul unui program în colaborare cu Newton Slots, care are ca obiectiv încurajarea celor care folosesc aparate contrafăcute să preda echipamentele ilegale, pentru a le înlocui cu aparate Novomatic , la prețuri avantajoase.

Echipamentele de joc contrafăcute sunt mai ieftine, iar operatorul de jocuri de noroc poate obține câștiguri considerabile,exploatând în mod ilegal acest tip de aparate de tip slot. Toate sloturile și echipamentele marca Novomatic sunt complet legale, ba mai mult, aparate Novomatic sunt unele dintre cele mai respectate

Însă pe termen lung, operatorul riscă să-și piardă clienții, deși obține câștiguri nejustificate. Riscul este imens atunci când aparatele de jocuri de noroc sunt exploatate ilegal. Deținătorul trebuie să fie sancționat conform prevederilor legii, atât prin amenzi și penalități, dar mai ales impunând răspunderea penală. Statistici neoficiale afirmă că pe piața românească există încă aproximativ 25.000 echipamente de joc contrafăcute.

Ce se întâmplă dacă folosim echipamente contrafăcute?

Cei care folosesc echipamente contrafăcute în locațiile de joc, riscă acuzații de infracțiuni grave și sancțiuni severe, iar riscurile sunt foarte mari. Infracțiunile de natură penală se referă la încălcarea drepturilor de proprietate intelectuală ( utilizare brand, desen industrial, proprietatea drepturilor de autor).

Consecințele folosirii neautorizate a echipamentelor contrafăcute expun operatorii de jocuri de noroc la dosare penale pentru evaziune fiscală, spălare de bani, concurenţă neloială, oferirea și distribuirea, deţinerea sau depozitarea de echipamente ilegale, neomologate și neautorizate. Aparate Novomatic sunt construite în conformitate cu legislația în vigoare și sunt complet sigure.

Încălcarea drepturilor de proprietate intelectuală și copierea ilegală a unor produse originale duc la exploatarea unor echipamente ilegale.

Piața neagră oferă din păcate astfel de echipamente, conducând la anumite consecințe deosebit de grave

  • Încurajarea accesului minorilor în locații în care funcționează ilegal echipamente de joc contrafăcute
  • Proprietarii acestor echipamente contrafăcute se expun la evaziune fiscală prin neplata impozitelor datorate statului din exploatarea jocurilor de noroc
  • Spălare de bani
  • Instalare de programe contrafăcute pe echipamente ilegale, manevrarea și manipularea frauduloasă a aparatelor de joc în favoarea organizatorului, sau facilitarea câștigurilor în mod ilegal.

Cum încearcă Novomatic România să oprească fenomenul?

De-a lungul timpului, Novomatic România a organizat numeroase inițiative pentru a combate acest fenomen al folosirii și exploatării echipamentelor contrafăcute.Au fost organizate activități de mistery shopping pentru a cumpără diferite echipamente suspectate de a fi contrafăcute. Au fost vizitați diferiți organizatori de jocuri de noroc pentru a li se explică beneficiile utilizării în legalitate a aparatelor de tip slot. Novomatic România a distrus mai multe aparate de joc contrafăcute, în cadrul expoziției anuale de jocuri de noroc organizate în 2007. Aparate Novomatic sunt sigure și 100% legale.

Novomatic a organizat în anii 2011 și 2012 o serie de conferințe și seminarii de instruire în colaborare cu Poliția Română având ca invitați reprezentanți ai Comisiei de Avizare și Autorizare a Jocurilor de Noroc.

Cel mai recent proiect dezvoltat în colaborare cu Newton Slots, le oferă organizatorilor de jocuri de noroc șansă să folosească aparate originale pentru a-și proteja reputația și pentru a derula activitatea într-un cadru legal și sigur pentru ei că organizatori dar și pentru clienții ei. Posesorii de aparate contrafăcute pot preda echipamentele ilegale și pot beneficia de echipamente noi, aparate novomatic, la prețuri speciale.

Concluzii – Aparate Novomatic

Novomatic România își propune să încurajeze lupta împotriva pirateriei , prin acțiuni proprii care sprijină jucătorii, pentru a le oferi un mediu de joc responsabil. În același timp și operatorii primesc ajutor pentru a-și desfășura activitatea în mod corect, competitiv și sigur.

Alte Articole

calendar sportiv 2021

Calendar sportiv 2021 – Top 5 evenimente sportive

Concluzia pentru evenimente sportive Ca să recapitulăm topul cu evenimente sportive din acest calendar sportiv 2021, avem următoarele: Campionatul mondial de handbal bărbați – 14-31 Ianuarie 2021 Jocurile olimpice mondiale de iarnă – Varianta specială – 6-12 Februarie 2021 Super Bowl – 7 Februarie 2021 Australian Open – 8-21 Februarie 2021 Campionat mondial de Ski […]

Citeste mai mult
highlight games

Highlight Games intră pe piața din România

Declarații oficiale de la Highlight Games Steven Holmes este un nume pe care îl vom mai întâlni de acum înainte în industria de pariuri sportive, deoarece împreună cu partenerii, a reușit să pună pe picioare un nou mod de pariere la sporturile noastre preferate. Acesta a declarat că este foarte fericit pentru comunitatea din România […]

Citeste mai mult
frost queen jackpots slot

Frost Queen Jackpots slot nou de la Yggdrasil

Frost Queen Jackpots slot – Ecran de joc și grafică Personajul principal din Frost Queen Jackpots slot este regina de gheață, iar regatul nu putea fi altul decât unul îndepărtat unde temperaturile sunt negative. În spatele ecranului de joc vei vedea adesea fulgi de nea și o ninsoare permanentă. Depărtările sunt reprezentate de un peisaj […]

Citeste mai mult

Fii la curent cu cele mai noi oferte la casino

Abonează-te la newsletter și asigură-te că nu pierzi nicio ofertă exclusivă