jackpot Starburst
Stiri  /   februarie 17, 2020   /   Cristian

NetEnt lansează sistemul de jackpot Starburst!

NetEnt este unul dintre cei mai buni și inovativi furnizori de jocuri de noroc din întreaga lume, întotdeauna preocupat de experiența jucătorilor și de modalitățile prin care o poate îmbunătăți. Ultima acțiune în acest sens a acestui producător este pregătirea unui sistem de jackpot Starburst pentru toată comunitatea iubitorilor de jocuri de noroc NetEnt. Acest sistem este unic pe piață și permite jucătorilor să strângă puncte la unul dintre cele mai renumite sloturi producătorului suedez și nu numai, în diferite cazinouri online, pentru a declanșa un jackpot de proporții!

Cum funcționează sistemul de jackpot Starburst?

Acest sistem de jackpot este cea mai nouă inovație adusă pe piață de NetEnt. Încă nu a fost implementată, dar a fost prezentată în cadrul unui eveniment important din industria de gambling – ICE London și a fost primită cu mult entuziasm de către participanți. Scopul acestui sistem inovativ este de a motiva și în același timp de a provoca jucătorii să testeze cât mai multe sloturi de la NetEnt și să se întreacă pe sine în acumularea a cât mai multe puncte. Nu vorbim despre o competiție între jucătorii din cadrul comunității, ci de o muncă în echipă în care fiecare membru trebuie să tragă tare pentru a se atinge obiectivul și pentru a fi declanșat jackpot-ul.

Principiul de funcționare al sistemului de jackpot Starburst este unul destul de simplu. Practic, există o comunitate de jucători care luptă împreună pentru a câștiga cât mai multe puncte și a declanșa astfel un jackpot. Nu există un număr minim sau maxim de jucători într-o comunitate, jucătorii pot strânge punctele la o serie de sloturi de la acest producător, inclusiv la cel mai renumit joc de păcănele – Starburst. Pentru a îmbunătăți experiența, există și un jackpot masiv progresiv pe care poți mâna în timp ce joci cu și pentru comunitate. Punctele vor fi întotdeauna afișate și vei ști exact de câte mai aveți nevoie pentru a declanșa jackpot-ul. În momentul în care ați atins împreună numărul de puncte, jackpot-ul se va împărți în mod egal la toți jucătorii care au contribuit. Chiar și acei jucători care în momentul declanșării jackpot-ului nu erau online pe platformă, dar au contribuit de-a lungul timpul la acumularea punctelor, își vor primi partea de premiu.

Ce beneficii are sistemul de jackpot Starburst pentru operatori?

Acest sistem nu a fost conceput doar pentru a îmbunătăți experiența jucătorilor, ci pentru a facilita și munca operatorilor. Este un produs ce poate fi customizat de către fiecare operator online în parte, atât la nivel de RTP sau contribuții, cât și la nivel de interfață. Practic, fiecare operator își poate personaliza acest sistem de jackpot pentru a fi în aceeași linie cu identitatea sa vizuală.

Beneficiile acestui sistem pentru operatori se va vedea și la nivel de venituri. Mai exact, jucătorii vor petrece mai mult timp în cazinouri online pentru a strânge cât mai multe puncte și pentru a pune astfel mâna pe jackpot. Cu cât un jucător va petrece mai mult timp într-un joc, cu atât veniturilor operatorului vor fi mai mari. În același timp însă, cresc și șansele de câștig ale jucătorului, prin plasarea a mai multe pariuri și mize. Sistemul de jackpot Starburst oferă beneficii atât jucătorilor, cât și operatorilor, aducând premii ce  pot schimba viața jucătorilor și ușurând activitatea operatorilor.

Starburst – cel mai popular slot de la NetEnt

Indiferent dacă ești jucător începător sau experimentat, cu siguranță ai auzit sau ai încercat măcar o dată slotul Starburst. Este unul dintre cele mai populare sloturi de la NetEnt și unul dintre cele mai apreciate din cazinourile din România. La prima vedere, nu pare a fi un slot extrem de profitabil, având doar 10 linii de câștig, însă simbolurile wild și scatter sunt cele care cresc nivelul de adrenalină și îți aduc câștiguri mari. Slotul are o rată de plată de 96.10% , iar acest lucru înseamnă din start premii mai mari. Partea bună este că acest slot are niște mize atât de mici, încât este perfect atât pentru jucătorii cu experiență, cât și pentru cei începători, riscurile fiind minime. Starburst este slotul ideal pentru cei care vor să încerce jocurile de noroc mai mult pentru divertisment. În plus, nu se știe niciodată când prinzi o zi norocoasă și cu o miză mică poți prinde un câștig mai mare decât ai fi visat.

Slotul Starburst este unul de tip clasic, fără prea multe efecte sau animații speciale. Există în joc  simboluri, fiecare cu o anumită valoare: diamant violet, diamant albastru, diamant roșu, diamant verde,  diamant galben, șeptarul și simbolul BAR. În afară de aceste simboluri, există și un simbol wild care poate apărea pe rolele 2, 3 sau 4, având rolul de a înlocui orice simbol din joc și de a-ți crește astfel șansele de câștig. Tot cu ajutorul acestui simbol wild poți obține și până la 3 rotiri gratuite pe care le poți folosi pentru a pune mâna pe cât mai multe câștiguri și puncte jackpot Starburst. 5 simboluri BAR pe linie îți aduc un multiplicator al mizei de 250 ori, iar dacă miza a fost una mare, atunci și premiile vor fi la fel de mari.

Concluzii – Jackpot Starburst

Starburst a devenit unul dintre cele mai apreciate sloturi de la NetEnt tocmai datorită simplității sale și a șanselor mari de câștig, fără prea mult efort. Starburst nu este un slot plin de aventuri, cu efecte speciale sau animații care să îți atragă atenția, ci unul ce te duce cu gândul la sloturile din cazinourile de odinioară. Nu vei găsi aici prea multe runde bonus sau simboluri speciale, însă experiența de joc oferită este una ce te face mereu să te întorci la el. Pe asta au mizat și cei de la NetEnt atunci când au hotărât să construiască întregul sistem de jackpot în jurul acestui joc. Este un slot care te prinde de la prima rotire și care te face să îți dorești din ce în ce mai multe câștiguri, iar dacă la satisfacția acestui joc se adaugă și posibilitatea câștigării unui jackpot în urma unui lucru de echipă, ne așteptăm ca acest sistem inovativ să fie apreciat de jucătorii din întreaga lume, care iubesc slotul Starburst și nu numai.

Află ce sloturi noi a mai lansat NetEnt!

netbet romania logo

Netbet

100% Bonus Până la 2000 RON + 300 Rotiri Gratis Cu Depunere

Alte Articole

Rage of the Seas Slot

Rage of the Seas Slot – joc nou de la Netent

Grafica din Rage of the Seas Slot și ce experiențe îți oferă ecranul de joc Grafica se ridică la standardele anului 2020 și îți dovedește încă de la primul loading screen că ești pe baricadele unui produs premium marca Netent sloturi. Vei fi întâmpinat de un craniu imens într-un ecran de încărcare unde deja îți […]

Citeste mai mult
888 sport

888 Sport a devenit principalul partener la NFL UK și Irlanda

888 Sport a devenit principalul partener la NFL UK și Irlanda 888 Sport a reușit să încheie un contract destul de atractiv, iar în condițiile parteneriatului este specificat că 888 va apărea ca și partener în difuzările Playoff-urilor, la Super Bowl, dar și în zilele de Duminică și Luni la evenimentul Night Football. Guy Cohen, […]

Citeste mai mult
Yggdrasil sloturi

Slot nou de la Yggdrasil – 2 Gods: Zeus vs Thor Slot

Yggdrasil sloturi a lansat 2 Gods: Zeus vs Thor Slot Au fost destule bătălii grandioase în istorie, dar la așa ceva nu s-a așteptat nimeni. Zeus a avut parte de inamici fioroși, Thor a avut și el parte de bătălii destul de aprige, dar niciodată nu au fost puși față în față. Probabil pentru că […]

Citeste mai mult

Fii la curent cu cele mai noi oferte la casino

Abonează-te la newsletter și asigură-te că nu pierzi nicio ofertă exclusivă