johnan legendarian slot
Stiri  /   aprilie 2, 2021   /   Dan Dumitru

Yggdrasil a lansat Johnan Legendarian slot

Yggdrasil şi Peter & Sons au anunţat de curând că lansează pe piaţă Johnan Legendarian slot, un joc spectaculos, cu un potenţial mare de câştig. Ca de altfel şi celelalte Yggdrasil sloturi, şi acest joc a fost foarte bine primit de către fanii celor două branduri.

50 rotiri gratuite Betano

Rotiri Gratuite la sloturi

Bucură-te de Betano 50 rotiri gratis la sloturile preferate!

Johnan Legendarian Slot – funcţii şi mecanism

Slotul recent lansat de Yggdrasil şi Peter & Son, Johnan Legendarian Slot, este un joc cu 5X3 role, 10 linii de plată, o tematică spectaculoasă, două tipuri de rotiri gratuite şi multe alte funcţii care să facă experienţa jocului una încă şi mai interesantă. De exemplu, rotirile gratuite, 10 la număr, sunt oferite când ai nimerit 3 sau mai multe simboluri bonus. Lucrurile nu se termină, însă, aici: la începutul rundei de rotiri gratuite, este selectat un simbol aleator care se poate extinde pe toată rola dacă se dă un câştig, dar el poate oferi şi alte premii suplimentare.

Jocul are şi o rundă bonus, atunci când trei simboluri scatter pot deschide simbolurile suplimentare şi, de asemenea, pot oferi şi ele rotiri gratuite. Pe măsură ce jocul înaintează, poţi beneficia şi de “super free spins”, acele super rotiri suplimentare care ţi se dau dacă ai 2 sau mai multe simboluri bonus.

Când ai ajuns la 770 de puncte, este activat “super mode”, o etapă care îţi oferă 10 rotiri gratuite suplimentate, dar şi până la 8 simboluri suplimentare de extindere. Aşadar, acest Johnan Legendarian slot vine cu o mulţime de funcţii interesante care amplifică cu mult posibilităţile de câştig.

Călăoria spectaculoasă vine cu un RTP de 96.03%

Pe lângă tematica fascinantă, plină de aventură şi adrenalină, acest joc cucereşte şi prin posibilităţile mari de câştig. Aşadar, în cadrul Johnan Legendarian Slot cota rate to player este de 96.03%, considerată o cotă foarte bună pentru jucători. În plus, datorită funcţiilor şi a modului de joc, câştigul poate ajunge până la 250.000 de euro. Pariurile setate se pot încadra între 0.10-50 de euro.

O poveste plină de aventură care îmbină trecutul cu modernul, slotul este o călătorie în lumea rotirilor, a “păcatelor”, dar şi a jackpoturilor mitice. Cum se joacă? Apeşi pe buton şi, dintr-o dată filele unei cărţi antice încep să se întoarcă. Bineînţeles, pe parcurs apar o mulţime de simboluri, de la Algroth, creaturi, comori pierdute, arcul şi săgeata, sabia, dragonul, vrăjitorul (simbolul wild şi jackpot).

Ca şi efecte sonore, auzi bătăi de tobe, viori şi chimvale – toate pentru a da o notă încă şi mai antică şi specială acestui joc. Pentru a câştiga trebuie doar să “ai” trei sau mai multe simboluri identice şi vei primi câştiguri între 050x sau 500x pariul setat de tine. După cum spuneam mai sus, lucrurile nu se termină aici pentru că, cu fiecare rotire gratuită sau funcţie suplimentară, bonusurile magice şi câştigurile pot creşte.

Yggdrasil sloturi este cel mai mare editor de gambling

Nu puţini sunt cei care spun că prin Yggdrasil sloturi reinventează lumea iGamingului.

Yggrasil sloturi au la bază un design spectaculos, efecte speciale şi o tematică atractivă, care deseori include elemente fantastice. Astfel, experienţa de joc este una fascinantă, fie că vorbim despre sloturi, jocuri de jackpot progresiv, blackjack sau ruletă.

De-a lungul timpului, s-a dovedit că pasiunea acestui brand pentru jocurile de noroc este nelimitată. Pe lângă experienţele de joc unice, compania a încheiat şi francize sau parteneriate în toată lumea, extinzându-se şi consolidându-şi poziţia pe piaţă.

De cealaltă parte, Peter & Sons sunt şi ei un nume important în această industrie. Cu o viziune nouă şi diferită în ceea ce priveşte sloturile, compania vine periodic cu experimente de gaming unice, inedite şi de o calitate superioară. Studioul de gaming a fost fondat şi dezvoltat de mai mulţi profesionişti din întreaga lume. Jocurile pe mobil, dar şi jocurile de cazino sunt două dintre priorităţile de top ale Peter & Sons dar şi ale Yggdrasil sloturi.

Ce este încă şi mai interesant este că Peter & Sons nu s-a limitat la specialiştii “de bază”, ci a cooptat în echipă sa artişti, matematicieni, muzicieni – toate pentru a crea sloturi creative, distractive şi inovatoare. Poate tocmai de aceea, tot ceea ce propun ei sunt sloturi care promovează jocul responsabil şi sunt potrivite pentru multe tipuri de audienţe şi culturi.

Peter & Sons și tehnologia Gigablox

Stuart McCarthy de la Yggdrasil sloturi a declarat că fiecare dintre aceste parteneriate vine cu ceva nou şi că Yggdrasil este încântată de acest nou titlu lansat alături de Peter & Sons.

De cealaltă parte, Yann Bautista de la Peter & Sons a spus şi el că sunt bucuroşi că pot oferi jucătorilor primul joc de aventură prin YG Masters. Un mediu frumos conturat şi conceput, vizualurile spectaculoase, versatilitate, dar şi posibilităţile mari de câştig sunt marile atuuri ale jocului, în accepţiunea lui Bautista.

Lansat la finalul lunii martie 2021, acest joc este disponibil şi pe cazinourile online de la noi. De altfel, slotul a fost de la bun început conceput şi cu o versiune în limba română. Joacă și sloturi online Netent.

50 rotiri gratuite Betano

Rotiri Gratuite la sloturi

Bucură-te de Betano 50 rotiri gratis la sloturile preferate!

Yggdrasil sloturi – palpitante și cu mari șanse de câștig

După cum vezi, ai destule motive pentru a încerca şi tu acest joc. Cu o temă plină de aventură, care atrage întotdeauna, jocul este o îmbinare de efecte vizuale şi auditive. În plus, jucătorii veterani sau cei aflaţi la început de drum trebuie să ştie că Johnan Legendarian este un joc nu doar pentru divertisment, ci şi unul care îţi poate creşte considerabil veniturile.

Tot ce trebuie să faci este să-i dai o şansă: să identifici cazinourile de la noi care îl au în portofoliu, să îl încerci mai întâi în varianta demo (multe dintre cazinouri oferă această oportunitate), după care să vezi dacă poţi trece la următorul nivel, şi anume jocul pe bani reali.

Află și despre:

Alte Articole

celebrate & win together

Novomatic România și campania Celebrate & Win Together

Știm despre un dezvoltator de programe și software de gambling că în momentul în care acesta se întoarce la o ofertă pentru a o putea face și mai atractivă, aceast sigur merită cel puțin atenția noastră. Novomatic România a lansat noi beneficii în oferta CELEBRATE & WIN TOGETHER, beneficii care vor avea un impact destul […]

Citeste mai mult
EGR Power 50 series

Totul despre EGR Power 50 Series 2021

EGR Power 50 Series este unul dintre cele mai importante evenimente de acest gen și se pare că va fi de o anvergură destul de copleșitoare. De obicei evenimentele care găzduiesc subiecte și tematici de gambling la care participă nume importante din industrie se concluzionează cu soluții pe termen lung, produse noi și strategii care […]

Citeste mai mult
vlad cazino stand up

Vlad Cazino se parteneriază cu Global Headliners

Susţinerea divertismentului românesc vine ca un pas firesc pentru Vlad Cazino stand up, primul cazino online din România. Pe de altă parte, parteneriatul cu Global Headliners era de aşteptat având în vedere poziţia acestei companii în industrie. Astfel, două companii de top în domeniile lor se “aliază” pentru a oferi fanilor săi experienţe care mai […]

Citeste mai mult

Fii la curent cu cele mai noi oferte la casino

Abonează-te la newsletter și asigură-te că nu pierzi nicio ofertă exclusivă