Alege Spinions, jocurile cu sloturi devin și mai creative

Ce ai spune dacă ai lua o pauză de la realitate si sa incerci jocuri sloturi? Dacă ai putea să evadezi undeva unde este cald, unde muzica să fie relaxantă, iar cocktailurile să fie negreșit prezente, ai face-o? Desigur, ai să răspunzi. Ei bine, până pleci spre o astfel de destinație exotică, mai bagă la un slot și simte că ai ajuns deja. Vorbim de noul joc din categoria jocuri sloturi de la NetBet. Se numește Spinions și e tare hazliu și relaxant, dacă nu joci jocuri cu bani, bineînțeles.

Acest joc casino este construit pe 5 role și 25 de linii de plată. Tematica este inspirată din filmul Minions, foarte colorată și veselă. Animațiile pe care le veți descoperi în acest joc online pe măsură ce învârtiți rolele sunt absolut delicioase. Hazlii și vesele jocuri sloturi, așa cum ne-am obișnuit cu Minionii, vă vor relaxa cu siguranță.

Acum să vă oferim câteva date tehnice. Jocul este oferit de Quickspin și îl puteți găsi online în cazinoul online NetBet. Aici îl puteți juca fie în varianta demo, fie puteți să jucați pe bani reali. Este disponibil pe toate dispozitivile, desktop, tabletă sau smartphone.

Aici, la SuperCazino, am fost extrem de încântați de acest slot nou. Cu siguranță vom apela la el, în zilele reci de iarnă, când vom simți acut dorul unei zile relaxante pe plajă. Descoperă și alte jocuri sloturi la noi pe website sau pe NetBet.ro