jackpot playtech
Stiri  /   septembrie 20, 2019   /   Cristian

1.5 milioane Euro – cel mai mare jackpot Playtech din Spania

Toți jucătorii care își petrec timpul la cazinourile online stau cu ochii pe jackpot-urile puse la dispoziție de producători, iar unii dintre ei, atunci când se așteaptă cel mai puțin, se trezesc câștigători după o rotire norocoasă. Așa s-a întâmplat și cu un jucător spaniol care a pus mâna pe un jackpot Playtech în valoare de peste 1.5 milioane de euro (1.510.172,82 Euro) la unul dintre cele mai populare sloturi de la acest producător – Gladiator: Road to Rome!

Jackpot Playtech de 1.5 milioane de Euro – cel mai mare câștig din Spania

Acest jackpot a depășit nu doar așteptările norocosului jucător, ci întregii comunități formate de pasionații de jocuri de noroc din Spania. Este cel mai mare câștig înregistrat într-un cazinou din Spania vreodată. Acest jackpot record este de 10 ori mai mare față de ultimul câștig mare înregistrat în Spania recent, de 130.000 Euro. Jucătorul și-a găsit norocul în cadrul cazinoului Codere, unul dintre cele mai populare și importante cazinouri online din Spania. De altfel, Codere se numără și printre cazinourile cu cea mai extinsă gamă de sloturi de la Playtech.

Spania este o piață ce se află în plină dezvoltare dacă ar fi să vorbim de industria jocurilor de noroc. În prima parte a anului 2019, cele mai mari cazinouri din Spania au încasat doar din sloturi venituri de aproximativ 37.5 milioane de Euro, cu 29.2% mai mult decât în prima parte a anului 2018, și se așteaptă o creștere a veniturilor până la finalul anului 2019.

7.3 milioane de Euro jackpot Playtech în Spania în ultimii 4 ani

Statisticile arată că din luna aprilie a anului 2015 și până în prezent, s-au înregistrat câștiguri de aproximativ 7.3 milioane de Euro la jocurile de noroc de la Playtech în cazinourile de pe teritoriul Spaniei. După cum spuneam, înainte de acest jackpot spectaculos de 1.5 milioane de Euro la Gladiator: Road to Rome, cel mai recent câștig s-a înregistrat tot la un slot de la Playtech, DC Superheroes Jackpot, în valoare de 130.000 Euro.

Playtech se poate lăuda cu un portofoliu de 80 sloturi progresive cu jackpot-uri progresive, cum este și cel la care s-a înregistrat ultimul câștig. Într-un singur an, la nivel mondial, Playtech a plătit jucătorilor jackpot-uri în valoare de aproape 198 milioane de Euro! De altfel, Playtech se numără printre dezvoltatorii de jocuri de noroc care oferă cele mai multe și cele mai mari jackpot-uri progresive, acesta fiind și unul dintre motivele pentru care jucătorii preferă sloturile de la Playtech, pe lângă tematicile interesante și adrenalina pe care o provoacă aceste jocuri.

Gladiator: Road to Rome – unul dintre cele mai populare sloturi Playtech

Gladiator: Road to Rome este unul dintre cele mai accesate jocuri de noroc din portofoliul dezvoltatorului, datorită opțiunilor din joc, dar și a jackpot-urilor progresive spectaculoase. Acest slot are la bază filmul cu același nume, personajele fiind integrate pe role, sub formă de simboluri, pentru a te introduce mai bine în poveste. Lăsând la o parte jackpot-urile progresive, Gladiator: Road to Rome este un joc de păcănele ce îți poate aduce câștiguri mari și din valorificarea opțiunilor din joc. Spre exemplu, 3 simboluri scatter îți aduc 5 rotiri gratuite, în timp ce 5 simboluri de acest tip îți aduc nu mai puțin de 12 rotiri gratuite. Mai mult decât atât, în timpul rotirilor gratuite, mai poți beneficia de alte opțiuni, surprinse în joc sub forma unor simboluri – Win Multiplier îți aduce un multiplicator al câștigurilor de 3 ori, Symbol Payout Boost crește de 5 ori valoarea unui simbol ales în mod aleatoriu, Extra Wild Symbol extinde acțiunea simbolului Wild pe mai multe role și tot așa. Cel mai râvnit simbol este Helmet pentru că dacă prinzi 9 astfel de simboluri pe role, ai câștigat jackpot-ul progresiv pus în joc. Ca în orice alt joc de păcănele, totul ține de noroc și de modul în care știi să îți gestionezi bugetul. S-ar putea să prinzi o zi mai puțin norocoasă și totuși să pui mâna pe un câștig mare doar prin valorificarea bună a opțiunilor de joc sau poți să pui mâna pe cel mai mare premiu atunci când te aștepți cel mai puțin, așa cum s-a întâmplat în cazul jucătorului spaniol.

Unde poți testa și tu sloturi cu jackpot Playtech?

Nu doar cazinourile din Spania îți oferă ocazia de a pune mâna pe jackpot-uri mari la sloturile de la Playtech. Și la noi în țară există multe cazinouri care îți pun la dispoziție o gamă variată de jocuri de noroc de la acest producător, cu jackpot-uri pe măsură.

Cele mai multe sloturi cu jackpot Playtech le vei găsi în cadrul cazinourilor Betfair și Fortuna. În momentul de față, cel mai mare jackpot îl vei găsi la sloturile din seria Batman: Batman & The Penguin Prize, Batman & The Joker Jewels, Batman & Mr. Freeze Fortune, etc., în valoare de aproximativ 4.9 milioane de lei. Dacă îți plac filmele cu Supereroi, poți testa Man of Steel, Superman II sau The Dark Knight, pentru că au un jackpot progresiv la fel de mare ca sloturile din seria Batman. Alte premii mari vei găsi la jocurile de păcănele din seria Age of Gods, în momentul de față jackpot-ul la aceste sloturi fiind de aproximativ 1.15 milioane de lei.

La Betfair vei găsi multe astfel de sloturi cu premii atractive care te fac să dai o șansă jocului și să te bucuri de adrenalina care ți-o oferă. Cu puțin noroc, poate te alegi și tu cu un câștig record la unul dintre jocurile de la acest producător! Iar dacă vrei să îți încerci norocul chiar la slotul care l-a făcut celebru pe jucătorul spaniol, Gladiator: Road to Rome, îl poți găsi în cadrul cazinoului Fortuna. Și asta nu e tot! În momentul redactării acestei știri, slotul are un jackpot progresiv în valoare de 12.3 milioane de lei! Deci dacă vrei să îți încerci norocul, înregistrează-ți un cont de jucător la Fortuna și dă start jocului!

Alte Articole

turneu playson sloturi

Totul despre turneul de 60.000 euro organizat de Playson

Turneu Playson Sloturi – Avantajele unui turneu de 60.000 de euro Deși nu ai nevoie de alte argumente pentru a intra la turnee cu asemenea premii deoarece premiile de o asemenea anvergură sunt mai mult decât suficiente, un turneu de sloturi te poate ajuta să acumulezi și experiență de joc, să îți mai testezi din […]

Citeste mai mult
Helloween slot

Totul despre noul joc Helloween Slot

Helloween slot de la Play n Go Games – Grafica și elementele ecranului de joc Nici nu trebuie să intri în joc pentru a primi cele mai importante informații despre toate tipurile de joc. Ecranul de încărcare te introduce direct într-un ecran plin cu informații despre Helloween slot unde poți să vezi tot ce te […]

Citeste mai mult

Fii la curent cu cele mai noi oferte la casino

Abonează-te la newsletter și asigură-te că nu pierzi nicio ofertă exclusivă