Helloween slot
Stiri  /   octombrie 23, 2020   /   Dan

Totul despre noul joc Helloween Slot

Luna Octombrie anunță mereu o sărbătoare foarte îndrăgită de americani și la fel de iubită și de compatrioții noștri. Dacă nu te-ai obișnuit deja, de fiecare dată când apare o ocazie specială, toți dezvoltatorii de sloturi profită de toate aceste ocazii pentru a dezvolta și lansa în același timp un nou slot care să mai bage câteva câștiguri în buzunarul tău. De data aceasta vorbim despre un slot cu o tematică mai specială care se potrivește perfect cu sărbătoarea de Helloween slot.

Helloween slot de la Play n Go Games – Grafica și elementele ecranului de joc

Deși este un slot cu o tematică de halloween, Helloween slot are o imagine de fundal destul de pașnică, dar în același timp cu foarte multe elemente fantastice. Practic, ecranul de joc este văzut ca un portal, iar tu te aflii în vârful unui turn mistic. Toate simbolurile sunt foarte bine realizate, iar cele care îți oferă funcția bonus au chiar și o mișcare distinctă.

Nici nu trebuie să intri în joc pentru a primi cele mai importante informații despre toate tipurile de joc. Ecranul de încărcare te introduce direct într-un ecran plin cu informații despre Helloween slot unde poți să vezi tot ce te așteaptă despre funcțiile speciale, ecranul de joc, rotiri gratuite sau simboluri. Haide să vedem despre ce este vorba pe ecranul de joc. Când apeși butonul de începere a jocului vei fi direct acompaniat de o melodie foarte răsunătoare. Este cel mai potrivit mod pentru a intra într-un slot cu tematică de halloween. Ecranul de joc este organizat în mod clasic având 5 tamburi care vor afișa la fiecare rotire câte 3 simboluri pentru fiecare. În total, această formulă va face posibilă realizarea de combinații câștigătoare cu ajutorul a 15 simboluri în fiecare rotire.


20 Rotiri Gratis Fără Depunere

Ofert[ exclusivă fără depunere

20 de rotiri gratuite fără depunere cadou la înregistrare
Rotirile nu au cerințe de rulaj, putând retrage imediat câștigurile
La prima depunere (nu e obligatorie) primești 100% până la 500 RON – ex. Depui 100 RON și joci cu 200 RON

RTP și liniile de plată pentru Helloween slot

helloween slot joc online

Play n Go Games vor fi printre primii care își vor optimiza toate sloturile cu o Rată de Returnare destul de mare, chiar dacă slotul are multe linii de plată sau puține. În ceea ce privește Helloween slot, RTP-ul este de 96.20% ceea ce echilibrează destul de bine numărul de linii de plată care se limitează puțin numai la numărul de 10.

Aceste 10 linii de plată se datorează numărului de doar 3 simboluri pe fiecare tambur. Totuși, Play` N Go Games reușesc cumva de fiecare dată să echilibreze șansele de de câștig. Dacă nu știai ce înseamnă acea valoare de RTP, acest lucru înseamnă că fiecare slot pe care l-ai jucat vreodată are un procent presetat de dezvoltator care întoarce investițiile către jucători. Acest lucru înseamnă că orice slot va înapoia mare parte din banii investiți în el înapoi. Totuși, fiind o rată de returnare pe termen lung, aceasta nu este garantată într-un anumit interval de timp. Ceea ce este important este că Helloween slot are o rată de peste 96% ceea ce îți poate aduce chiar câteva câștiguri destul de mari în timpul sesiunilor tale.

Cum se poate juca cel mai eficient acest slot de la Play n Go

Indiferent de dezvoltatorul slotului, toate rundele și regimul de joc trebuie să respecte câteva reguli de baza pe care le amintim de fiecare dată. Ecranul de joc este mereu organizat astfel încât toate comenzile și butoanele care controlează jocul să fie ușor de recunoscut și de activat. În cazul celor de la Play n Go, toate aceste sunt amplasate în partea de jos a ecranului de joc.

Avantajul tău în sloturile create de acest dezvoltator este că poți să îți schimbi valoarea pariului foarte ușor folosind doar câteva butoane care au scrise pe ele deja valoarea pariului. În cazul slotului Helloween slot aceste butoane sunt amplasate pe mijlocul barei de comenzi. În stânga poți vedea câte credite mai ai rămase disponibile pentru pariere, iar în partea dreapta având culorile Verde și Portocaliu, sunt butoanele de Spin și Autospin. Dacă vrei să poți să joci acest slot într-un mod eficient, ai grijă ca de fiecare dată când te așezi la laptop calculator sau dacă îl joci de pe telefon, să o faci mereu pentru a te relaxa și să folosești un buget pe care îți permiți să îl pierzi. Aceste condiții sunt foarte importante. Dacă respecți aceste 2 condiții și nu faci pariuri pe rotiri foarte mari, ai toate șansele să câștigi.

Funcții speciale și runde bonus oferite în timpul rundelor

Cea mai importantă funcție de joc, pe lângă simbolurile WILD care sunt reprezentate printr-un desen extrem de calitativ al unui dovleac malefic, este pornită de 3 simboluri scatter reprezentate de niște chei zburătoare. Fiecare dintre funcțiile ce pot fi pornite în mod random îți vor oferi câteva rotiri gratuite care sunt însoțite de simboluri WILD. În funcție de ce funcționalitate nimerești, WILD-urile vor fi diferite și vor ateriza pe tamburi în mod diferit. De exemplu, funcția care mi-a fost mie oferită din primele 10 rotiri este cea care îmi oferea mai mult de 8 simboluri WILD, lucru care m-a pus în profit numai după 10 rotiri.

Concluzie

Știam că Play n Go au dezvoltat un slot care merită jucat, așa cum au făcut cu foarte multe produse pe care le-au lansat recent. Rata de returnare este una destul de mare, funcțiile bonus sunt foarte multe și îți oferă multe câștiguri. Pentru o rată de peste 96%, va trebui să te pregătești pentru animații de câștiguri mari, sunete atractive și grafici minunate. Succes!

Află și despre:

Alte Articole

turneu poker sigma

Turneu poker SIGMA de la Evenbet Gaming

Turneu poker Sigma organizat la Evenbet Gaming Viitorul turneu poker Sigma care va fi găzduit exclusiv de Evenbet va avea loc la fel ca orice alt turneu clasic organizat în această formă. Sigma Europe Virtual Expo este un eveniment de amploare ce are loc exclusiv în mediul online, iar de data aceasta va găzdui și […]

Citeste mai mult
David Beckham FIFA

David Beckham FIFA parteneriat cu EA SPORTS

EA SPORTS anunță reîntoarcerea David Beckham Fifa 21 Pentru orice fan cu vârsta de peste 12 ani, vestea că David Beckham Fifa va fi din nou o opțiune pentru echipa ta perfectă a venit ca un boost de poftă de joc. Pentru cei care nu au reușit să prindă măcar o bucățică din celebritatea lui […]

Citeste mai mult
peak performance marketing awards 2020

Betano se află în top la Peak Performance Awards 2020

Peak Performance Marketing Awards 2020 Peak Performance Marketing Awards 2020 aduc în atenția publicului unele dintre cele mai impresionante seturi de performanțe de marketing obținute prin campanii de publicitate, branding sau vânzări. Evenimentul este chiar susținut de Google, iar cu ajutorul unui juriu format din 31 de reprezentanți puternici din domeniile marketingului global din Grecia, […]

Citeste mai mult

Fii la curent cu cele mai noi oferte la casino

Abonează-te la newsletter și asigură-te că nu pierzi nicio ofertă exclusivă