proiecte csr
Stiri  /   decembrie 24, 2019   /   Cristian

Maxbet finanțează primul heliport medical în terasă din București

Din categoria celor mai bune proiecte CSR 2019 face parte finanțarea integrală a unui heliport medical în terasă pe Blocul Operator Central al Spitalului Universitar de Urgență București de către Maxbet, unul dintre operatorii de jocuri de noroc apreciați la noi în țară. Primul heliport București a fost inaugurat în această lună, iar investiția s-a ridicat la suma de 1 milion de Euro, suportată integral de cazinoul online.

Primul heliport Spitalul Universitar, construit integral din sponsorizare Maxbet

În data de 3 decembrie a fost inaugurat cel mai modern heliport și totodată, primul heliport în terasă din București. Construirea acestui heliport reprezintă un pas înainte pentru sistemul medical din România și o șansă în plus pentru pacienții care au nevoie de tratament urgent și necesită transport la Spitalul Universitar de Urgență București. Astfel, elicopterele medicale pot beneficia de 2 culoare de zbor, inclusiv pe timp de noapte, oferindu-le pacienților aflați într-o stare gravă sau foarte gravă o nouă șansă la viață și acces la o îngrijire medicală înalt specializată în acest centru medical.

Mai mult decât atât, pacienții ce vor fi transportați la Spitalul Universitar cu elicopterul, vor putea fi duși direct de pe heliport, în Unitatea de Primiri Urgenți, cu ajutorul unui lift și a unui culoar suprateran, tocmai pentru a scurta cât mai mult timpul transportul și pacientul să aibă acces imediat la tratament. Atât liftul, cât și culoarul suprateran au fost construite din această sponsorizare Maxbet de 1 milion de Euro.

Acest heliport Spitalul Universitar a fost realizat de către ABC Development Aviation, o societate care este specializată în astfel de proiecte. Heliportul a fost realizat cu materiale de cea mai bună calitate, este dotat cu jgheaburi și plase de siguranță, cu marcaje luminoase, echipamente de salvare, protecție și de stingere a incendiilor. Este o investiție ce aduc un plus sistemului medical din România și ridică standardele.

Heliport București, unul dintre cele mai ample proiecte CSR 2019

Construcția acestui heliport, realizată prin intermediul proiectului ”Împreună salvăm vieți” și sponsorizată integral de către Maxbet, reprezintă o premieră pentru spitalele din București. Noul heliport permite aterizări inclusiv pe timp de noapte, iar acest lucru înseamnă că din ce în ce mai multe cazuri grave vor putea beneficia de tratamente avansate în cadrul Spitalului Universitar din capitală. Dacă în 2018, la Unitatea de Primiri Urgențe a spitalului au fost transferați peste 200 de pacienți din toată țară pe cale aeriană, odată cu inaugurarea acestui heliport București, numărul pacienților transferați și tratați în cadrul acestui spital va fi mult mai mare.

Să nu uităm că în cazul pacienților foarte grav bolnavi, fiecare secundă poate fi vitală în lupta lor pentru viață, iar această investiție scurtează semnificativ timpul necesar pentru salvarea vieții pacienților, dar și presiunea la care sunt supuse cadrele medicale. Deschiderea acestui heliport este un beneficiu pentru toți pacienții din întreaga țară care pot avea nevoie în orice moment de un transport urgent la Spitalul Universitar din capitală.

Acest proiect CSR nu a fost doar cel mai amplu al acesui an, ci și cel mai inspirat și care aduce cele mai multe beneficii. Construirea acestui heliport nu a fost însă primul proiect de acest tip în domeniul medical în care se implică Maxbet. O altă investiție de acest tip, tot în cadrul Spitalului Universitar București a fost amenajarea și dotarea unui centru de pretransplant de celulele stem.

Acest proiect s-a ridicat la valoarea de 200.000 de Euro și a venit în ajutorul pacienților cu leucemie ce au nevoie de un transplant medular. Maxbet are o politică de responsabilitate sociale ce se bazează foarte mult pe proiecte din sistemul medical. Cu fiecare investiție pe care o face și cu implicarea în aceste proiecte, Maxbet își propune să îmbunătățească condițiile din sistemul medical românesc și să ofere tuturor pacienților acces la spații medicale la standarde mai înalte. Maxbet a încheiat un parteneriat de lungă durată cu Spitalul Universitar de Urgență din București, deci ne așteptăm în anuii următori să vedem și altfel de investiții realizate de Maxbet.

Maxbet, unul dintre cele mai apreciate cazinouri

Maxbet a ieșit în evidență de-a lungul anilor nu doar prin intermediul acestor proiecte CSR pe care le-a desfășurat, ci și prin produsele și serviciile oferite iubitorilor de jocuri de noroc. Maxbet este unul dintre operatorii lider de pe piață, cu o istorie de peste 15 ani pe piața din România.

În anul 2003 a intrat pe piața din România, deschizându-și prima sală de jocuri de noroc. Încă de atunci, Maxbet s-a remarcat în rândul jucătorilor prin amenajarea sălii de joc, dar și a mixului de aparate de sloturi, având peste 40 de aparate de la producători importanți precum Novomatic sau IGT.

Maxbet s-a numărat întotdeauna printre cei care ți-au dorit să aducă diversitatea pe piața de gambling din România, tocmai de aceea, în anul 2005, a adus în sălile de jocuri aparatele de tip multigames de la Novomatic, aceasta fiind o premieră în industria de gambling românească. De-a lungul anilor, Maxbet a crescut din ce în ce mai mult, și a ajuns să fie unul dintre operatorii cei mai apreciați nu doar din mediul offline, ci și din mediul online. Numărul jucătorilor de la Maxbet a început să crească din ce în ce mai mult, ca urmare a atenției pe care cazinoul o oferă nevoilor jucătorilor, iar Maxbet se numără astăzi printre cele mai populare cazinouri din România.

Proiectele CSR derulate de Maxbet au fost realizate nu pentru popularitate sau renume, ci pentru rezolvarea unor probleme care există în țara noastră și mai ales în sistemul medical. Toate proiectele în care s-a implicat Maxbet au adus beneficii reale pacienților din spitalale românești, le-a oferit acces la tratamente mai mult, la standarde mai înalte de spitalizare. Inaugurarea primul heliportul în terasă din București este un pas enorm în îmbunătățirea sistemului medical din România, iar prin implicarea în astfel de proiecte, nu putem trage decât concluzia că Maxbet arată că îi pasă de oameni și este dispus să investească oricât în astfel de proiecte pentru oameni.

Vezi și care au fost cele mai importante momente din gambling în 2019!

Alte Articole

playtech games

Playtech Games în colaborare cu Consiliul pentru Joc Responsabil

Playtech Games începe o colaborare cu Consiliul pentru Joc Responsabil Colaborarea a fost anunțată de către oficialii de la Playtech Games, iar parteneriatul cu cel mai important jucător implicat în combaterea adicțiilor pentru jocurile de noroc va aduce foarte multe beneficii comunității de gambling din întreagă lume. Aceștia fac mereu cercetări pentru a crea un […]

Citeste mai mult
Rage of the Seas Slot

Rage of the Seas Slot – joc nou de la Netent

Grafica din Rage of the Seas Slot și ce experiențe îți oferă ecranul de joc Grafica se ridică la standardele anului 2020 și îți dovedește încă de la primul loading screen că ești pe baricadele unui produs premium marca Netent sloturi. Vei fi întâmpinat de un craniu imens într-un ecran de încărcare unde deja îți […]

Citeste mai mult
888 sport

888 Sport a devenit principalul partener la NFL UK și Irlanda

888 Sport a devenit principalul partener la NFL UK și Irlanda 888 Sport a reușit să încheie un contract destul de atractiv, iar în condițiile parteneriatului este specificat că 888 va apărea ca și partener în difuzările Playoff-urilor, la Super Bowl, dar și în zilele de Duminică și Luni la evenimentul Night Football. Guy Cohen, […]

Citeste mai mult

Fii la curent cu cele mai noi oferte la casino

Abonează-te la newsletter și asigură-te că nu pierzi nicio ofertă exclusivă