Cote Survivor România 2021
Stiri  /   martie 3, 2021   /   Dan Dumitru

Cote Survivor România 2021 – cine are şanse să câştige ?

Emisiunea Survivor România se află deja la a doua ediţie. Telespectatorii Kanal D s-au arătat încântaţi de continuarea competiţiei sportive care a atras şi de această dată o mulţime de vedete, dar şi persoane pasionate de sport. După cum era de aşteptat, acele cote Survivor România 2021 pentru câştigarea competiţiei nu au întârziat să apară. Cine merită cel mai mult să câştige Survivor România? Cel care este cel mai bine pregătit din punct de vedere fizic sau cel care poate face faţă stresului fizic şi psihic? Între cele două “tabere” au început deja discuţii aprinse, aşa cum sunt şi acele cote Survivor România 2021 pentru câştigarea competiţiei.

Iată mai jos care sunt concurenţii cărora casele de pariuri le dau cele mai mari şanse de câştig. Pe lângă acestea, trebuie să ai în vedere că Survivor România nu este doar o competiţie sportivă. Este şi un show de televiziune, un “război” psihologic, pe care unii şi l-au asumat, dar pe care unii nu ştiu dacă îl pot duce până la capăt. Independent de cote şi multitudinea de factori implicaţi acolo, în Republica Dominicană, orice parior ar trebui să se gândească şi la faptul că competiţia este una în care publicul votează şi îşi alege favoriţii.

Cu alte cuvinte, un sportiv mai bun sau mai puţin bun, un caracter mai frumos sau mai puţin frumos – publicul este întotdeauna acolo pentru a “amenda” sau “aplauda” un concurent. Vezi ce cote ți-au pregătit cei de la Superbet:

Cote Survivior Romania 2021

Cine are șanse să câștige?

Vezi care sunt cotele preferaților tăi la Superbet!

Cote Survivor România 2021 – care sunt cel mai bine cotaţi concurenţi?

Casele de pariuri au făcut deja un clasament al concurenţilor favoriţi la cote Survivor România 2021. Dacă te gândeşti şi tu să pariezi, îţi prezentăm mai jos acest top. Te poţi ghida şi după el, dar, după cum spuneam mai sus, în joc sunt şi alţi factori de care ar trebui să ţii cont. Cotele, factorii şi intuiţia ta cu siguranţă te vor determina să faci cea mai bună alegere.

1. Ionuţ “Jador” Dumitrache, cu o cotă de 4.00, cel mai bine cotat “Survivor”

Favoritul emisiunii se pare că este Jador, după numele său adevărat Ionuţ Dumitrache. Cunoscut telespectatorilor şi de la alte emisiuni TV, cum ar fi “Puterea Dragostei”, Jador este foarte îndrăgit şi din postura de cântăreţ. În ultima perioadă el a avut mai multe colaborări cu artişti de la noi, cum ar fi Alex Velea sau Culiţă Sterp, şi el concurent la cote Survivor România 2021.

2. Culiţă Sterp, Marius Crăciun şi Zanni – pe locul 2, cu cota 6.00

Pe locul 2 în acest clasament se situează trei concurenţi, nu unul. Culiţă Sterp cântă manele şi este foarte popular printre cei care ascultă acest gen de muzică. În plus, fratele lui Culiţă, Iancu Sterp, a participat la prima ediţie Survivor România, acolo unde a ajuns până în finală.

Marius Crăciun este şi el foarte cunoscut publicului din România. A participat la emisiunea Ninja Warrior, de pe Pro TV, după care a câştigat “Ferma”, de la acelaşi post TV. Rămâne de văzut dacă se va descurca la fel de bine şi în jungla din Republica Dominicană.

Zanni, pe numele său întreg Edmond Zannidache, a fost unul dintre concurenţii Chefi la Cuţite, iar la Survivor România 2021 a reuşit să stârnească deja o mulţime de controverse. După discuţiile avute cu Jador, dar şi cu Elena Marin, Zanni nu a mai fost favoritul publicului după ce ocupase locul 1 în preferinţele telespectatorilor.

3. Nou venitul Andrei Dascălu are o cotă de 8.00

Andrei Dascălu nu a fost prezent de la începutul emisiunii, însă s-a alăturat echipei Războinicilor şi, prin victoriile aduse, a reuşit să se impună. Dascălu a avut un început foarte bun în competiţie, după care au urmat câteva înfrângeri, însă parcursul lui până acum este unul destul de promiţător.

4. Trei fete şi un băiat pe locul următor, cu o cotă de 10.00

După Andrei Dascălu, la aceste cote Survivor România 2021 urmează 4 concurenţi cu aceeaşi cotă: 10.00. Este vorba despre faimoşii Ana Porgras, fostă gimnastă care la cote Survivor România 2021 este aproape de Zanni şi “tabăra” lui, şi Sebastian Chitoşcă, şi el un concurent controversat, parte a aceleiaşi “alianţe”. Ceilalţi doi cu aceeaşi cotă, 10.00, sunt războinicele Maria Hîngu, şi ea cu un parcurs foarte bun în concurs, şi Mellina Mădălina Dumitru, o concurentă foarte îndrăgită, atât printre concurenţi, cât şi printre telespectatori.

5. Doi faimoşi împart aceeaşi cotă: 12.00

Cosmin Stanciu şi Cătălin Morosanu au aceeaşi cotă, de 12.00. Deşi amândoi au avut rezultate foarte bune, ei nu sunt văzuţi drept favoriţi. Rămâne de văzut dacă aceştia vor putea răsturna “pariurile” actuale.

6. Elena Marin – surpriza “neplăcută” la cote Survivor România 2021

Deşi cu rezultate foarte frumoase, Elena Marin nu se află printre favoriţii acestei competiţii, cel puţin nu atunci când ne referim la cotele de pariuri. Faimoasa are o cotă de 20.00. Acest număr s-ar putea datora conflictelor avute cu Zanni, dar nu numai. Recent, Elena Marin a fost şi nominalizată ca urmare a unei strategii făcute de Zanni şi “tabăra” lui. Dintre ea, Majda Aboulumosha şi Roxana Ionescu, publicul a decis să o trimită acasă pe Majda, o concurentă foarte îndrăgită, dar cu rezultate destul de slabe pe traseu.

Rezultatele de pe traseu – nu întotdeauna un barometru. Popularitatea – da

Deşi multe dintre aceste rezultate se bazează pe performanţele sportive, mai importantă pare a fi popularitatea. În acest moment, cel mai bine cotat jucător este Jador. Acesta a ieşit de cele mai multe ori “Concurentul favorit al publicului”, dar a stârnit şi multe controverse. Cântăreţul pare a fi în conflict permanent cu Zanni, poate chiar fără voia sa, însă este de aşteptat ca, la prima ocazie, concurentul care a fost şi la Chefi la Cuţite, să îl nominalizeze.

Susţinerea lui Jador este, însă, una foarte mare, publicul din jurul său formându-se cu precădere în timpul emisiunii “Puterea Dragostei”. De curând, concurentul a avut nevoie de intervenţia medicului şi a fost supus câtorva investigaţii medicale, aspect care i-a îngrijorat pe fanii săi.

Rămâne de văzut dacă Jador va putea continua la acelaşi nivel această competiţie, va ţine deoparte problemele medicale şi va reuşi să “fenteze” capcanele puse de ceilalţi concurenţi.

Cote Survivior Romania 2021

Cine are șanse să câștige?

Vezi care sunt cotele preferaților tăi la Superbet!

Citește și despre:

Alte Articole

celebrate & win together

Novomatic România și campania Celebrate & Win Together

Știm despre un dezvoltator de programe și software de gambling că în momentul în care acesta se întoarce la o ofertă pentru a o putea face și mai atractivă, aceast sigur merită cel puțin atenția noastră. Novomatic România a lansat noi beneficii în oferta CELEBRATE & WIN TOGETHER, beneficii care vor avea un impact destul […]

Citeste mai mult
EGR Power 50 series

Totul despre EGR Power 50 Series 2021

EGR Power 50 Series este unul dintre cele mai importante evenimente de acest gen și se pare că va fi de o anvergură destul de copleșitoare. De obicei evenimentele care găzduiesc subiecte și tematici de gambling la care participă nume importante din industrie se concluzionează cu soluții pe termen lung, produse noi și strategii care […]

Citeste mai mult
vlad cazino stand up

Vlad Cazino se parteneriază cu Global Headliners

Susţinerea divertismentului românesc vine ca un pas firesc pentru Vlad Cazino stand up, primul cazino online din România. Pe de altă parte, parteneriatul cu Global Headliners era de aşteptat având în vedere poziţia acestei companii în industrie. Astfel, două companii de top în domeniile lor se “aliază” pentru a oferi fanilor săi experienţe care mai […]

Citeste mai mult

Fii la curent cu cele mai noi oferte la casino

Abonează-te la newsletter și asigură-te că nu pierzi nicio ofertă exclusivă