jocuri slots

Cel mai mare câștig la jocuri slots la Netbet!

Cazinoul Netbet se poate lăuda cu o gamă variată de jocuri slots, dar și cu niște câștiguri foarte mari, urmărite de toți jucătorii. Săptămâna aceasta a fost una dintre cele mai fericite pentru 3 jucători ai cazinoului NetBet, fiecare dintre ei alegându-se cu un câștig de peste 20.000 RON! Iată care au fost cele mai mari câștiguri ale săptămânii la unele dintre cele mai populare jocuri cu sloturi la NetBet și le ce jocuri s-au înregistrat ele!

Câștigurile săptămânii la jocuri slots la Netbet

21 000.36 RON la EGT Shining Crown (câștigător: S. Voicu)

Shining Crown este unul dintre cele mai îndrăgite jocuri cu sloturi din cadrul cazinoului online Netbet. Este un slot clasic, cu 10 linii câștigătoare și cu multe simboluri pe care le regăsim în mod normal la sloturi cu fructe. Rata de câștig este de 96.37%, o rată destul de atractivă pentru majoritatea jucătorilor. Shining Crown are un simbol wild reprezentat de coroană și două simboluri scatter, reprezentate de semnul dolar sau steaua purpurie. Dar asta nu e tot, Shining Crown mai are și un jackpot de 5.000 de monede și o rundă bonus în cadrul căreia îți poți dubla câștigurile rundei precendente.

Shining Crown se poate lăuda și cu Jackpot cards, un jackpot pe 4 nivele. Această rundă bonus se declanșează aleator, atunci când te aștepți cel mai puțin și îți poate aduce unul dintre jackpot-urile progresive! Ce e cel mai important este faptul că nivelul de jackpot nu este condiționat de valoarea mizei și așa orice jucător are șanse egale de a câștiga ultimul nivel, respectiv cel mai mare premiu. Și așa poți ajunge și tu la un câștig de 21.000 RON, ca norocosul câștigător de săptămâna aceasta!

48 720 RON la 20 Burning Hot (câștigător: C. Halmajan)

20 Burning Hot face parte din categoria acelor jocuri slots pe care trebuie să le încerci măcar o dată în viață nu doar pentru câștigurile sale, ci și pentru experiența de joc pe care ți-o oferă. Jocul are 5 role și 20 de linii câștigătoare și un procent de plată de 95.88%. Acest slot are multe simboluri clasice sub formă de fructe, dar și un trifoi cu patru foi care ține locul simbolului wild și steaua mov și semnul dolarului care reprezintă simboluri scatter.

O funcție interesantă la acest joc tip sloturi este cea de gamble care îți permite să îți crești câștigurile. Ce presupune această funcție? Să ghicești culoarea unei cărți. Dacă o ghicești corect, poți continua cu ghicitul culorii până greșești sau până decizi că a venit momentul să îți colectezi câștigurile și să mergi mai departe. Această funcție este destul de riscantă, având în vedere că ai 50% șanse să ghicești, dar dacă ghicești, te poți bucura de câștiguri frumoase. Uneori, în timpul jocului, s-ar putea să ți se declanșeze o rundă bonus Jackpot Cards care din nou îți poate aduce câștiguri mai mari în casă. Această rundă bonus presupune dezvăluirea a 3 simboluri de aceeași culoare dintr-un total de 12 cărți așezate cu fața în jos. Dacă ești suficient de norocos și ghicești 3 simboluri de aceeași culoare, îți va fi acordat nivelul Jackpot Cards Mistery care corespunde culorii ghicite, iar câștigurile la această rundă ți se vor adăuga la soldul total. Chiar dacă 20 Burning Hot nu îți oferă rotiri gratuite sau un jackot spectaculos, aceste două funcții te pot ajuta să ajungi la un câștig de peste 40.000 RON, cum a fost cazul lui C. Halmajan.

Vezi și câștigurile la jocuri slot online Vlad Cazino!

172 723.69 RON la Age of Troy (câștigător: V. Manolescu)

De departe cel mai spectaculos câștig la jocuri cu sloturi de săptămâna aceasta a fost cel al lui V. Manolescu la slotul Age of Troy! Dacă primele două jocuri slots făceau parte din categoria celor clasice, Age of Troy este un joc ce impresionează prin tematică și grafică, iar dacă ești pasionat de orașul antic Troia, cu siguranță te va atrage. Jocul este produs de cei de la EGT, are 5 role și 20 de linii de câștig și o rată de câștig de 96%. Grafica și interfața slotului sunt prietenoase și spectaculoase în același timp. Întâlnim simboluri precum o vază, un coif, vapoare și monede de aur, însă simbolurile cele mai importante sunt cele speciale, wild – reprezentat de un cal din lemn (cal trojan) și scatter – reprezentat de un templu. Chiar aceste simboluri speciale sunt cele care îți pot crește semnificativ câștigurile. Spre exemplu, dacă pe role prinzi simbolurile wild, vei beneficia de 12 rotiri gratuire. 3 simboluri scatter îți pot aduce și ele rotiri gratuite pe care le poți folosi pentru a-ți crește câștigurile. Unii susțin că acest joc nu oferă un potențial uriaș de câștig, dar acest lucru tocmai a fost demontat de V. Manolescu care se bucura acum de nu mai puțin de 170.000 RON în contul său! Nu știi niciodată unde se ascunde norocul tău și cât de aproape ești de marele câștig!

Profită aici de bonusuri cu rotiri gratuite în cazinouri online!

Ca să te poți bucura și tu de câștiguri atât de mari, trebuie să joci eficient și să îți faci o strategie în ceea ce privești bugetul și mizele de joc. Nu întotdeauna pariurile riscante îți aduc câștiguri de mii de lei. Trebuie să joci responsabil și să nu cheltui mai mult decât îți permiți. Bonusurile și rotirile gratuite din cadrul acestor jocuri cu sloturi te ajută să îți crești câștigurile din casă, dar la fel de mult te ajută și bonusul fără depunere de la NetBet. Dacă nu știai, NetBet îți oferă 50 de rotiri gratuite pe care le poți folosi la jocuri slots din cadrul cazinoului. Tot ce trebuie să faci pentru a obține aceste rotiri gratuite este să îți înregistrezi un cont de jucător pe site-ul lor. Atât de simplu! Cine știe, poate acest bonus te va ajuta să iei marele jackpot la jocuri cu sloturi fără să fii nevoit să faci nici măcar o invesție din buzunarul propriu. Și nu acesta este cel mai mare vis al oricărui jucător la cazinou? Joacă și tu la NetBet și cu puțin noroc te poți număra printre câștigătorii săptămânii la cele mai populare sloturi!