cascading reel
Stiri  /   iunie 23, 2019   /   Cristian Rotaru

Rolele în cascadă – modalitate perfectă de câştig la sloturi

Sloturile online sau cele din cazino obişnuiau să fie simple: rolele se învârteau, liniile de câştig cu simboluri identice se aliniau, iar câştigul era plătit. Ei bine, astăzi, acestea au fost înlocuite cu sloturile în cascadă, jocuri mult mai populare, cu un mecanism îmbunătăţit.

Când simboluri identice apar orizontal, vertical sau pe diagnonală, simbolurile “explodează” şi dispar de pe ecran, lăsând loc celor de sus, care pot forma, la rândul lor, alte combinaţii câştigătoare. La asta se adaugă, bineînţeles, caracteristicile suplimentare ale aşa numitelor cascading reels sloturi, cum ar fi bonusuri, multiplicatori sau rotiri gratuite.

Un context mult mai entuziasmant, nu-i aşa, mai ales dacă amintim şi de câştigurile consecutive, multiplicatorul care poate creşte surprinzător, dar şi grafica şi animaţia mult mai bună.

Tipuri de câştiguri sloturi din cascading reels

În cazul în care te-ar tenta şi pe tine aceste câştiguri sloturi, iată mai jos câteva tipuri de jocuri cu un astfel de mecanism, în cascadă.

1). Rolele în cascadă

Un tip de joc dezvoltat de WMS/Barcrest, având la bază acelaşi mecanism explicat anterior. Cu fiecare cascadă câştigătoare însă, multiplicatorul creşte de la 1x la un maximum de 10x.

2). Rolele în mişcare

De la Microgaming vin aşa numitele “Rolling Reels”, un tip de sloturi în cascadă popularizat mai ales prin jocul “Break Away” având ca temă jocul de hockey. Un aspect interesant aici ar fi că, cu cât mai multe câştiguri în cascadă sloturi consecutive ai, cu atât mai mare este multiplicatorul.

3). Rolele în avalanşă

Cryptologic şi NetEnt au propus pentru prima dată acest tip de sloturi, fiecare cu versiunea lui specifică. Astfel, NetEnt are ataşat“free falls” , iar mai multe “avalanşe” consecutive aduc după sine 10 rotiri gratuite. Pe de altă parte, în jocurile dezvoltate de Cryptologic, “Rotirile în avalanşă” reprezintă de fapt un joc bonus după 3 sau mai multe câştiguri.

4). Rolele rostogolite

Bestsoft şi IFT sunt cele care au folosit prima dată “tumbling reels”. IFT le-a folosit într-unul dintre cele mai populare sloturi, Da Vinci Diamonds, dar şi în Pixies of the Forest Slots. Pe de altă parte, BetSoft a integrat Rolele rostogolite în jocurile 3D mai noi, cum ar fi Sugar Pop.

5). Rolele “care se prăbuşesc”

Playtech a propus “Collapsing Reels” în Hot Gems, o caracteristică prezentă atât în jocul de bază, cât şi în runda bonus. Mecanismul în jocul de bază este standard: simbolurile cad în locul lor, combinaţiile câştigătoare dispar şi fac loc simbolurile de deasupra. Dacă declanşezi runda rotirilor gratuite, câştigi 15 jocuri gratuite, având ataşat un anumit multiplicator pentru aceste “Collapsing Reels”.

Exemple de jocuri care îţi pot aduce câştiguri în cascadă sloturi

Dacă vrei să încerci şi tu acest tip de jocuri şi să te bucuri de câştiguri în cascadă sloturi, iată câteva exemple care te-ar putea “prinde” prin mecanism, posibilităţile de câştig, design şi tematică.

Gonzo’s Quest Slot de la NetEnt

Unul dintre cele mai populare jocuri video de la NetEnt, Gonzo’s Quest este conceput cu 5 role şi 20 de linii de câştig. Ca tematică, jocul îl are la bază pe Gonzalo Pizzaro, binecunoscutul conquistador spaniol. Tot ce trebuie să faci este să îţi setezi marja de pariuri, să rulezi jocul şi să experimentezi atmosfera inedită. Posibilele câştiguri sloturi vin în cascadă şi avalanşă, cu mai mulţi multiplicatori.

Cloud Quest Slot de la Play’n GO

Acest joc cu o temă fantasy este conceput într-un format 5×5 tip reţea, unde vei întâlni luptători mistici, bonusuri şi un sistem unic. Bineînţeles, în plus, vei fi încântat de grafica specială, cu animaţii şi efecte de sunet. Un alt aspect interesant este că, în cadrul jocului, nu există o sumă de câştig fixă. Tot ce trebuie să faci este să ai cel puţin 3 simboluri la fel orizontal, vertical sau în diagonală. În plus, jocul are şi “super powers” care îţi permit să profiţi de rotirile gratuite.

Break Away Slot de la Microgaming.

Un alt joc în cascadă, un joc de “acţiune”, cu numeroase posibilităţi de a câştiga. Odată ce îţi setezi valoarea monedei, învârţi rolele pentru a avea simboluri la fel pe linia de câştig, de la stânga la dreapta. Simbolurile aici sunt tematice, legate în principal de hockey.

Gem Rocks Slot de la Yggdrasil Gaming

Iată un alt slot cu câştiguri în cascadă. Fiecare rotire îţi poate aduce un câştig remarcabil. Jocul este o platforma 6×4. În timpul jocului, trebuie să formezi cel puţin 3 simboluri care să se potrivească. Cea mai tare parte este aceea că, odată ce vei avea 4, 5 sau 6 simboluri la fel, câştigurile tale vor creşte substanţial.

Invaders from the Planet Moolah Slot de la WMS

Dacă eşti fan sci-fi, comedii, dar şi fan câştiguri în cascadă sloturi, acest joc este pentru tine. Invaders from the Planet Moolah are o temă bazată pe văcuţe cu aspect de extratereştri. Cele 5 role şi 25 de linii de câştig sunt setate într-o “galaxie” îndepărtată. Mecanismul este acelaşi ca la orice rolă în cascadă: formezi cel puţin 3 simboluri identice orizontal, vertical sau în diagonală, simbolurile dispar pentru a te lăsa să formezi linii suplimentare de câştig, iar asta se întâmplă până când câştigurile la sloturi se opresc. Suplimentar, dacă eşti suficient de norocos să ai cel puţin 4 câştiguri în cascadă consecutive, obţii şi rotiri gratuite.

Ofertele NetBet şi Maxbet de pe SuperCazino – bonusuri fără depunere

SuperCazino îţi oferă şansa de a câştiga bani reali, încercând jocurile unui cazino, dar în mod gratuit. NetBet şi Maxbet sunt două opţiuni care îţi aduc beneficii cu adevărat spectaculoase.

Doar pe SuperCazino ai oferta Netbet care implică 50 de rotiri gratuite fără depunere, în loc de doar 25. Acest bonus fără depunere Netbet constă în runde gratuite la sloturi. Le poţi folosi în peste 70 de sloturi din portofoliul cazinoului online, disponibile atât pe PC, cât şi pe mobil. Printre acestea vei găsi și numeroase jocuri de tip cascading reels.

Pe de altă parte, în oferta Maxbet ai două opţiuni avantajoase: bonus fără depunere Maxbet cu 100 ron gratis la cazino sau pariuri şi 100 de rotiri gratuite la sloturi. Alege-ți oferta preferată și joacă și tu gratuit!

Alte Articole

celebrate & win together

Novomatic România și campania Celebrate & Win Together

Știm despre un dezvoltator de programe și software de gambling că în momentul în care acesta se întoarce la o ofertă pentru a o putea face și mai atractivă, aceast sigur merită cel puțin atenția noastră. Novomatic România a lansat noi beneficii în oferta CELEBRATE & WIN TOGETHER, beneficii care vor avea un impact destul […]

Citeste mai mult
EGR Power 50 series

Totul despre EGR Power 50 Series 2021

EGR Power 50 Series este unul dintre cele mai importante evenimente de acest gen și se pare că va fi de o anvergură destul de copleșitoare. De obicei evenimentele care găzduiesc subiecte și tematici de gambling la care participă nume importante din industrie se concluzionează cu soluții pe termen lung, produse noi și strategii care […]

Citeste mai mult
vlad cazino stand up

Vlad Cazino se parteneriază cu Global Headliners

Susţinerea divertismentului românesc vine ca un pas firesc pentru Vlad Cazino stand up, primul cazino online din România. Pe de altă parte, parteneriatul cu Global Headliners era de aşteptat având în vedere poziţia acestei companii în industrie. Astfel, două companii de top în domeniile lor se “aliază” pentru a oferi fanilor săi experienţe care mai […]

Citeste mai mult

Fii la curent cu cele mai noi oferte la casino

Abonează-te la newsletter și asigură-te că nu pierzi nicio ofertă exclusivă