peak performance marketing awards 2020
Stiri  /   noiembrie 23, 2020   /   Dan Dumitru

Betano se află în top la Peak Performance Awards 2020

Credeai că Betano este cea mai bună platformă pentru pariuri? Acest lucru îți putea fi dovedit de premiul câștigat de aceștia în 2019, la EGR Awards unde Betano România a fost decorată ca fiind cea mai bună platformă de cazino online și pariuri ce putea fi accesată și pe mobil, din întreaga lume. Peak Performance Marketing Awards 2020 a avut loc în luna noiembrie. Astăzi vom vorbi despre ce premiu au reușit să primească anul acesta datorită strategiilor pe care echipa de la Betano le aplică pentru a ajunge la un asemenea nivel de performanță. Peak Performance Marketing Awards 2020 a avut loc în urmă cu doar câteva zile, iar Betano a surprins audiența.

Peak Performance Marketing Awards 2020

Peak Performance Marketing Awards 2020 aduc în atenția publicului unele dintre cele mai impresionante seturi de performanțe de marketing obținute prin campanii de publicitate, branding sau vânzări. Evenimentul este chiar susținut de Google, iar cu ajutorul unui juriu format din 31 de reprezentanți puternici din domeniile marketingului global din Grecia, Bulgaria, Cipru, Malta sau persoane cu funcții executive de la YouTube sau Google, aceștia au ajuns la concluzia că Betano merită să câștige 4 premii dintre cele pentru care au fost făcute nominalizări.

20 Rotiri Gratis Fără Depunere

Bonus fără depunere exclusiv

20 de rotiri gratuite fără cerințe de rulaj cadou la înregistrare
La prima depunere (nu e obligatorie) primești și 100% până la 500 RON – ex. Depui 100 RON și joci cu 200 RON
Joci gratis și câștigi bani reali

Betano la Peak Performance Marketing Awards 2020

Având în vedere că acest eveniment vizează campaniile și activitatea de marketing desfășurate de cele mai mari companii din lume, câștigarea unui asemenea premiu poate însemna foarte mult pentru echipele responsabile strict de PR-ul sau campaniile acestora. Mai mult decât atât, nu este vorba doar de companii și nume importante din gambling. Betano este chiar singura platformă de gambling ce a fost înscris pentru premiere în ediția de anul acesta a Peak Performance Marketing Awards 2020 susținută de revista Marketing Week.

Nu doar că a fost singura companie din industria de gambling prezentă la această ediție, dar a reușit să înscrie și patru premii foarte importante pentru echipă. Iată premiile pentru care a obținut locul 1 (GOLD):

  • Cea mai bună soluție de atribuire a Performanței (Best Performance Attribution Solution): Betano a reușit să obțină cel mai bun rezultat pentru modul în care a atribuit soluțiile performanței campaniilor pe care le-a organizat și aplicat de-a lungul anului. În același timp, echipa Betano România a reușit să gestioneze și să măsoare eficacitatea acestor campanii.
  • Cea mai bună utilizare a tehnologiei (Best Use of Technology): Deși tehnologia este disponibilă tuturor competitorilor principali din sectorul din care provine Betano, aceștia au reușit să profite cât mai mult de aceste tehnologii și să le folosească în cel mai eficient mod. Datorită acestor bune practici, Betano a reușit să obțină un avantaj competitiv considerabil față de competiție în ceea ce privește eficiența campaniilor de Marketing implementate, iar pentru asta au fost premiați cu GOLD.

Locul 2 (SILVER):

  • Locul 2 pentru Best în Entertainment
  • Locul 2 pentru Most Innovative Campaign

Campanii organizate de Betano în 2020

Peak Performance Marketing Awards 2020 nu este singurul eveniment unde Betano a reușit să impresioneze. În vara acestui an, o campanie de foarte mare succes a fost lansată de Betano, iar surprinzător, aceasta nu a avut nicio intenție de a atrage jucători deși într-un fel a adus creșteri foarte mari imaginii companiei în mediul online.

În luna Iulie, Betano a lansat la nivel global un videoclip de 45 de secunde în care promova jocul responsabil. Pentru că acordă foarte multe resurse întreținerii nivelului responsabil de jocuri de noroc, Betano a primit foarte mult feedback pozitiv. Videoclipul a fost promovat și prin intermediul televiziunii, iar după părerea noastră, este cel mai eficient mod prin care ai putea să îți crești imaginea din punct de vedere al branding-ului atât online cât și offline.

Nu doar că promovează jocul responsabil, dar oferă și soluții pentru a susține acest principiu. Betano alocă resurse pentru a dezvolta programe de ajutor pentru cei care se confruntă cu adicții, dar a creat chiar și un sistem bazat pe inteligență artificială care este capabil să recunoască comportamentul unui jucător care dezvoltă un mod de joc dăunător. Un sistem care poate identifica automat, singur acele tipare de adicție sau de joc necontrolat a fost principalul motiv pentru care Betano au fost premiați și în perioada verii, dar suntem siguri că a contat și pentru Peak Performance Marketing Awards 2020.

Betano România în 2020

Un cadru în care toate afacerile și procesele de gambling trebuie să se desfășoare în același timp cu o pandemie continuă, ne-am gândit că până și Betano ar putea avea parte de pierderi, dar se pare că aceștia rămân în topul celor mai mari operatori de jocuri de noroc din România, pe același podium unde se află și Vlad Cazino, Unibet sau NetBet. Competiția va exista mereu între acești operatori, dar Betano pare să câștige. Mai mult decât atât, la nivel global, Stoiximan, grupul din care s-a născut Betano este în continuare pe locul 1 în ceea ce privește cifra de afaceri.

Așadar,

Peak performance Marketing Awards 2020 a oferit premii pe merite, iar un uriaș competitor din industria de gambling precum Betano a dovedit din nou că merită un loc printre cei premiați și că se va lupta mereu pentru a îmbunătăți serviciile pe care le oferă. Felicităm echipa de la Betano pentru modul în care menține un nivel al siguranței și al calității în mediul de pariere pe care îl iubim.

100 Rotiri Gratis Fără Depunere

Ofertă fără depunere

Cod bonus: OFERTA100

100 rotiri gratuite fără depunere la înregistrare
Fără validarea contului, buletin sau card de credit

Află și despre:

Alte Articole

celebrate & win together

Novomatic România și campania Celebrate & Win Together

Știm despre un dezvoltator de programe și software de gambling că în momentul în care acesta se întoarce la o ofertă pentru a o putea face și mai atractivă, aceast sigur merită cel puțin atenția noastră. Novomatic România a lansat noi beneficii în oferta CELEBRATE & WIN TOGETHER, beneficii care vor avea un impact destul […]

Citeste mai mult
EGR Power 50 series

Totul despre EGR Power 50 Series 2021

EGR Power 50 Series este unul dintre cele mai importante evenimente de acest gen și se pare că va fi de o anvergură destul de copleșitoare. De obicei evenimentele care găzduiesc subiecte și tematici de gambling la care participă nume importante din industrie se concluzionează cu soluții pe termen lung, produse noi și strategii care […]

Citeste mai mult
vlad cazino stand up

Vlad Cazino se parteneriază cu Global Headliners

Susţinerea divertismentului românesc vine ca un pas firesc pentru Vlad Cazino stand up, primul cazino online din România. Pe de altă parte, parteneriatul cu Global Headliners era de aşteptat având în vedere poziţia acestei companii în industrie. Astfel, două companii de top în domeniile lor se “aliază” pentru a oferi fanilor săi experienţe care mai […]

Citeste mai mult

Fii la curent cu cele mai noi oferte la casino

Abonează-te la newsletter și asigură-te că nu pierzi nicio ofertă exclusivă