5G cazino
Stiri  /   martie 23, 2021   /   Dan Dumitru

Totul despre 5G și jocurile de noroc

În ultimii ani s-a vorbit din ce în ce mai mult despre tehnologia 5G. Conspiraţii, teorii sau aprecieri – toate au descris, pe rând, această conexiune. Acum, mulţi se întreabă, însă, care este importanţa 5G cazino şi 5G jocuri de noroc. Care sunt beneficiile, dar şi modul în care se schimbă experienţa de joc atunci când 5G va avea un rol major şi în domeniul gamblingului – vom vedea în rândurile de mai sos.

Aceasta este principala schimbare aşteptată în ceea ce priveşte 5G cazino şi 5G jocuri de noroc. Bineînţeles, pe lângă acestea, mai sunt şi alţi factori care contribuie la o bună experienţă de joc, dar, în mare, operatorii şi userii se aşteaptă la o îmbunătăţire certă odată cu introducerea tehnologiei 5G şi în gambling.

100 rotiri gratuite fără depunere

Cod bonus: OFERTA100

Câștigă 100 rotiri gratuite fără depunere la înregistrare!

Ce este tehnologia 5G?

Tehnologia 5G “operează” între 30 GHz – 300 GHz, ceea ce înseamnă că setează o nouă limită de viteză şi calitate. În comparaţie, tehnologia 4G are doar 6 GHz. Gadgeturile, aplicaţiile sau site-urile bazate pe internetul mobil sunt cele care se bazează pe 5G pentru că această tehnologie le va duce la un nivel fără precedent.

Principiul care stă la baza 5G sunt undele de frecvenţă înaltă. De fapt, acestea sunt cele care oferă atât viteză, cât şi lăţime de bandă mult mai mari şi generoase decât 4G. Partea mai puţin avantajoasă a acestei tehnologii este aceea că undele de frecvenţă înaltă nu pot acoperi distanţe foarte lungi.

Tocmai de aceea, aplicarea 5G depinde foarte mult de amplasarea unor emiţătoare în oraşele mari acolo unde traficul sau clădirile înalte pot îngreuna transmisia. Acesta este, însă, un proces care a început de ceva timp şi se va continua, din dorinţa ca 5G să existe cel puţin în marile oraşe ale lumii.

Care este importanţa 5G cazino şi 5G jocuri de noroc?

La modul general, 5G aduce o viteză mai bună, o capacitate mai mare de stocare a informaţiilor şi o latenţă mai mică. În ceea ce priveşte 5G cazino şi 5G jocuri de noroc, specialiştii au reuşit să facă deja primele estimări. Astfel, internetul rapid, dar şi foarte accesibil va transforma total modul în care jucătorii vor juca la cazino sau vor plasa pariurile. Un studiu recent a arătat că este foarte posibil ca jucătorii care şi acum joacă online să îşi crească cu mult activitatea odată cu introducerea 5G.

În plus, în cadrul aceleiaşi cercetări, 20% dintre jucători au spus că e foarte posibil ca atunci să plaseze pariuri diferite, pe diverse sporturi. Aşadar, până acum două direcţii se remarcă în privinţa 5G cazino şi 5G jocuri de noroc: un număr mai mare de pariuri şi un număr mai mare de pariori care să parieze pe sporturi multiple sau suplimentare. Bineînţeles, pentru operatori aceste avantaje s-ar traduce, de fapt, printr-o creştere a venitului şi profitului, iar asta poate duce ulterior la o şi mai mare dezvoltare a domeniului de gambling.

Care este contextul general al pariurilor şi viteza de internet?

Chiar şi cea mai mică întârziere în online poate afecta lumea pariurilor sportive, iar în cadrul studiului mai sus menţionat 31% dintre cei chestionaţi au spus că nu pariază la evenimentele sportive tocmai din cauza acestor probleme de viteză, dar nu numai, a internetului.

Doar 10% dintre participanţii la studiu au spus că nu au probleme cu internetul atunci când îşi plasează pariul. Asta înseamnă că, în acest moment, jucătorii au o problemă reală cu viteza de internet şi accesarea gamblingului online.
Sloturile, jocurile de masă, jocurile video sunt încă şi mai afectate de un internet deficitar la capitolul viteză. Ele folosesc efecte sonore, grafice şi mecanisme complexe, aşadar au nevoie de un internet de bună calitate pentru a asigura jucătorului o experienţă cu totul spectaculoasă.

Ei bine, tehnologia 5G va oferi o mai mare viteză, deci jocurile nu vor “îngheţa”, nu vor avea intrerupueri sau imagine pixelată ceea ce contează foarte mult. Şi la capitolul “pariuri” lucrurile vor decurge mult, mult mai bine. Pe lângă aceste aspecte care ţin de utilizator, 5G este o oportunitate perfectă pentru operatori şi dezvoltatori de a crea jocuri high-tech cu tehnologii superioare, cum ar fi VR sau AR.

100 rotiri gratuite fără depunere

Cod bonus: OFERTA100

Câștigă 100 rotiri gratuite fără depunere la înregistrare!

Gambling online cu 5G cazino – Mobil și Tabletă

Introducerea tehnologiei 5G jocuri de noroc va face ca tot mai mulţi utilizatori să acceseze site-urile de profil de pe telefon sau tabletă. Acesta este un trend apărut deja în ultimii ani, însă panta ascendenta va fi încă şi mai pregnantă odată cu 5G.

Această tehnologie ridică stacheta în privinţa calităţii, aşa că experienţa de joc pe mobil va fi preferată. Pe lângă viteză, imagine, sunet, mobilul îţi oferă o anumită comoditate şi relaxare pe care desktopul sau laptopul nu ţi le poate da. Cu atât de multe schimbări în bine aşteptate, este clar că traficul site-urilor de gambling va creşte considerabil. Asta îi obligă pe operatori să îşi optimizeze jocurile şi site-urile astfel încât să facă faţă cererii mari. Este de la sine înţeles că, dacă un anume site nu merge “ceas”, utilizatorul se va îndrepta către un alt site de acelaşi fel, dar care funcţionează la parametri optimi.

Încă de acum, operatorii ar trebui să gândească modalităţi prin care pot integra metode de plată mobile, uşoare, sigure şi eficiente. Plata cu cardul rămâne deocamdată cea mai populară şi folosită metodă de plată, dar în următorii ani şi în acest context al 5G jocuri de noroc, şi celelalte metode de plată trebuie integrate.

Pe lângă metodele de plată “clasice” cum sunt cardul bancar, portofelele electronice, eCash sau transferurile bancare, există o tendinţă de creştere în a plăti prin criptomonede.Ei bine, cu această conexiune 5G cazino sigură şi rapidă, şi cei care folosesc cripto monede vor putea face tranzacţii.

Așadar,

Cu atât de multe avantaje, se aşteaptă ca tehnologia 5G să ofere un boost de calitate, energie şi profit pentru tot domeniul de gambling, de la cazino până la pariuri. Rămâne de văzut cum va fi aceasta implementată şi în România şi cum vor gestiona operatorii această schimbare.

Află și despre:

Alte Articole

celebrate & win together

Novomatic România și campania Celebrate & Win Together

Știm despre un dezvoltator de programe și software de gambling că în momentul în care acesta se întoarce la o ofertă pentru a o putea face și mai atractivă, aceast sigur merită cel puțin atenția noastră. Novomatic România a lansat noi beneficii în oferta CELEBRATE & WIN TOGETHER, beneficii care vor avea un impact destul […]

Citeste mai mult
EGR Power 50 series

Totul despre EGR Power 50 Series 2021

EGR Power 50 Series este unul dintre cele mai importante evenimente de acest gen și se pare că va fi de o anvergură destul de copleșitoare. De obicei evenimentele care găzduiesc subiecte și tematici de gambling la care participă nume importante din industrie se concluzionează cu soluții pe termen lung, produse noi și strategii care […]

Citeste mai mult
vlad cazino stand up

Vlad Cazino se parteneriază cu Global Headliners

Susţinerea divertismentului românesc vine ca un pas firesc pentru Vlad Cazino stand up, primul cazino online din România. Pe de altă parte, parteneriatul cu Global Headliners era de aşteptat având în vedere poziţia acestei companii în industrie. Astfel, două companii de top în domeniile lor se “aliază” pentru a oferi fanilor săi experienţe care mai […]

Citeste mai mult

Fii la curent cu cele mai noi oferte la casino

Abonează-te la newsletter și asigură-te că nu pierzi nicio ofertă exclusivă