Yggdrasil sloturi
Stiri  /   septembrie 23, 2020   /   Dan Dumitru

Slot nou de la Yggdrasil – 2 Gods: Zeus vs Thor Slot

Așa cum deja probabil v-ați obișnuit, toate noutățile în materie de știri, evenimente, pariuri și colaborări se găsesc pe blogul nostru, iar frecvența cu care le postăm este respectată de fiecare dată. Pe cât de repede apar noutăți ce merită atenție, pe atât de repede punem și noi mâna la scris. De data aceasta, cei care sunt în lumina reflectoarelor sunt cei de la Yggdrasil sloturi care erau deja obligați să țină pasul cu ceilalți competitori. Asta au și făcut și au lansat cel mai nou slot care are ca subiect principal bătălia dintre doi zei. Slotul se numește 2Gods: Zeus vs Thor Slot și are foarte multe oferit. Haide să vedem împreună despre ce este vorba!

Yggdrasil sloturi a lansat 2 Gods: Zeus vs Thor Slot

Au fost destule bătălii grandioase în istorie, dar la așa ceva nu s-a așteptat nimeni. Zeus a avut parte de inamici fioroși, Thor a avut și el parte de bătălii destul de aprige, dar niciodată nu au fost puși față în față. Probabil pentru că fac parte din lumi diferite. Cu toate acestea, Yggdrasil Game sloturi au reușit să creeze scenariul perfect pentru a aduce împreună 2 zei admirați în orice dimensiune. Jocul este plin de efecte grafice, funcții și simboluri care reprezintă foarte multe personaje de admirat.

Dacă în joc era vorba despre o singură zeitate, probabil ar fi creat o mulțime de zarvă și aprecieri, dar când în același slot există doi zei, lucrurile devin și mai interesante. În continuare voi vorbi câteva lucruri în premieră despre mecanicile de joc, grafici și ce așteptări poți avea de la acest slot marca Yggdrasil: 2 Gods: Zeus vs Thor slot.

125% Bonus Până la 999 RON + 101 Rotiri Gratis

Ofertă exclusivă doar pe Supercazino

Bonus de 125% până la 999 RON – depui 50 RON și joci de 125 RON
Primești și 101 de rotiri gratuite cadou pentru jocul de sloturi Shining Crown pe mobil
Bonus exclusiv, cu rotiri gratuite și bani extra

Grafică și elementele definitorii din 2 Gods: Zeus vs Thor slot

slot nou de la yggdrasil sloturi

Nu trebuie să petreci prea mult timp pe ecranul de joc pentru a vedea care sunt punctele forte pentru care acest slot este foarte așteptat și foarte jucat încă din momentul în care a fost lansat. Opțiunea foarte ciudată și care face ca acest slot să iasă din tipare și să atragă privirile sunt butoanele de spin care, dacă ai citit bine, sunt mai mult de unul. Deoarece personajele principale din acest slot sunt 2 zei care nu pot fi plasați decât pe același loc în clasamentul zeităților, acest slot trebuia să aibă câte un buton de spin pentru fiecare jumătate de slot reprezentată de câte un zeu.

Unul dintre butoane este roșu, iar celălalt este albastru. Roșu este culoarea care îl reprezintă pe Zeus în acest slot, iar Thor este evident, reprezentat de butonul de spin albastru. Pentru că este un slot cu funcție de Dual Spin, poți alege orice buton în orice moment al sesiunii tale de gamble. La orice spin, ai dreptul de alege dacă să rotești jumătatea albastră sau jumătatea roșie. Totuși, funcțiile de plata sunt diferite deoarece partea roșie care aparține lui Zeus plătește combinațiile câștigătoare de simboluri care pornesc de la stânga la dreapta, iar partea dreapta albastră, combinațiile câștigătoare sunt realizate de la dreapta la stânga.

Numărul de modalități prin care poți realiza câștiguri este egal pentru fiecare jumătate. Indiferent dacă vorbim despre partea roșie sau partea albastră, fiecare dintre acestea îți poate oferi 1.024 de modalități de plata.

Mod de joc și funcții speciale din 2 Gods: Zeus vs Thor slot

În primele rotiri, este posibil să fii puțin confuz deoarece este puțin derutant să te uiți fie în partea stângă fie în partea dreaptă. Nici o problemă, după câteva rotiri, totul va fi perfect și vei iubi să te joci la acest slot creat de Yggdrasil sloturi.

Un avantaj important despre câștigurile realizate de acest slot este că atunci când culoarea unei combinații câștigătoare se potrivește cu butonul pe care l-ai apăsat, câștigul se va dubla. Câștigul nu va suferi nici o multiplicare dacă o combinație câștigătoare are o culoare diferită față de cea a butonului. Practic, de fiecare dată vei câștiga o sumă de bani, dar ai șansă să primești și dublul câștigurilor. De aceea acest slot are atât de mult succes. Pentru a ști ce buton să folosești, pe ecranul de joc ai acces și la istoricul culorilor combinațiilor câștigătoare precedente

Limita maximă de pariere pe acest slot este calculată la 20 de lire britanice, această valoare plasând valoarea pariului maxim la o valoare medie în comparație cu alte sloturi de pe piață. RTP-ul acestui slot este calculat și oficializat la o valoare peste media din industrie. În timp ce o valoare a RTP-ului mulțumitoare putea fi și de 95%, 2 Gods: Zeus vs Thor slot se prezintă cu un RTP de 96.5%, iar frecvența câștigurilor este de 1 rotire câștigătoare din 4.

Concluzie

Am putea să mai scriem pagini întregi despre 2 Gods: Zeus vs Thor slot de la Yggdrasil sloturi, dar ceva îmi spune că ar trebui să îl jucăm ceva mai mult pentru a înțelege cum se cuvine toate funcționalitățile care ne sunt oferite. Pe ecran de joc vei găsi zeițe, rune, bărci, câini mitici. În joc sunt prezente și simboluri WILD fiecare fiind aferent jumătății din care face parte. Adică există 2 feluri de simbol Wild, unul albastru și unul roșu.

100% Bonus Până la 2000 RON + 100 Rotiri Gratis Fără Depunere

Ofertă exclusivă fără depunere Netbet

Cod bonus: OFERTA100

100 rotiri gratuite fără depunere la înregistrare
Fără validarea contului, buletin sau card de credit
Cod bonus OFERTA100

Află și despre:

Alte Articole

celebrate & win together

Novomatic România și campania Celebrate & Win Together

Știm despre un dezvoltator de programe și software de gambling că în momentul în care acesta se întoarce la o ofertă pentru a o putea face și mai atractivă, aceast sigur merită cel puțin atenția noastră. Novomatic România a lansat noi beneficii în oferta CELEBRATE & WIN TOGETHER, beneficii care vor avea un impact destul […]

Citeste mai mult
EGR Power 50 series

Totul despre EGR Power 50 Series 2021

EGR Power 50 Series este unul dintre cele mai importante evenimente de acest gen și se pare că va fi de o anvergură destul de copleșitoare. De obicei evenimentele care găzduiesc subiecte și tematici de gambling la care participă nume importante din industrie se concluzionează cu soluții pe termen lung, produse noi și strategii care […]

Citeste mai mult
vlad cazino stand up

Vlad Cazino se parteneriază cu Global Headliners

Susţinerea divertismentului românesc vine ca un pas firesc pentru Vlad Cazino stand up, primul cazino online din România. Pe de altă parte, parteneriatul cu Global Headliners era de aşteptat având în vedere poziţia acestei companii în industrie. Astfel, două companii de top în domeniile lor se “aliază” pentru a oferi fanilor săi experienţe care mai […]

Citeste mai mult

Fii la curent cu cele mai noi oferte la casino

Abonează-te la newsletter și asigură-te că nu pierzi nicio ofertă exclusivă