jocuri ca la cazinou maxbet

  • cea mai variată gamă de jocuri
  • răsplătirea clienților prin sistemul VIP
  • bonusuri, promoții și premii

250% Bonus Până la 1800 RON + 30 Rotiri Gratis + 50 RON Gratis la Înregistrare

MaxBet este cu siguranță cel mai renumit Cazino din România! Cu o vechime de 15 ani pe piața autohtonă și cu peste 100 de săli de joc deschise în cele mai importante orașe din țară, era normal ca și platforma de jocuri online să se ridice la cel mai înalt nivel! Au ajuns în România în 2003 atunci când și-au deschis prima sală de joc, în prezent deținând 80 de locații. Sunt considerați a fi numărul 1 în ceea ce privește sălile de jocuri din România, iar acum platforma online de jocuri ca la cazinou nu dezamăgește deloc, din contră!

Jocuri ca la Cazinou Maxbet acum și online!

Cea mai mare varietate de sloturi online, cu tematici atractive și jackpoturi progresive impresionante. În plus, site-ul este în permanență actualizat cu jocuri noi, așa că nu vei avea riscul de a te plictisi. Iar dacă ești o persoană conservatoare, vei găsi desigur și sloturile clasice. Jocurile de masă sunt și ele diversificate, fie că vorbim despre ruletă, blackjack sau craps. În plus, nimic nu se compară cu un joc față în fața cu un dealer, iar pe platforma de Cazino Live, disponibilă 24/24 de ore, vei găsi Blackjack, Ruletă, dar și Texas Hold’em. Cu alte cuvinte toată gama de jocuri!

Cele mai mari Bonusuri de pe piață pentru clienții noi!

Bonusul de înregistrare este unul inedit, comparând cu alte platforme! Din start ai 50 RON Gratis!

Apoi, bonusul pentru prima depunere este 250% până la 1800 RON dar și 30 Rotiri Gratuite să ai ocazia să testezi jocurile! Suma minimă pentru depunere este doar 40 RON.

Poți beneficia de bonusul de mai sus doar dacă, la prima depunere, introduci: Codul Bonus- CASINO250

În plus, în permanență cazinoul oferă bonusuri și premii pentru clienții loial. Astfel, poți aduna puncte de loialitate. Acestea te vor ajuta să devii membru VIP. Cu cât ești un membru mai avansat, cu atât îți va fi mai ușor să colectezi punctele. Tototodată, acestea pot fi convertite în bani reali astfel să poți juca mai mult!

Și încă ceva , ai promoții zilnice:

  • Marți Ziua Rotirilor Gratuite – la primele 3 depuneri ai câte 20 de Rotiri Gratuite!
  • Miercuri Jocurile Săptămânii – le joci și primești puncte de loialitate duble! Banii se întorc la tine convertind punctele de loialitate!
  • Sâmbătă Happy Hours – bonusuri mari la depunere, ajungi chiar la 1500RON obținuți doar din bonusuri, dar ai 8 ore să profiți!

Depunere și retrageri imediate

Tranzacțiile sunt în deplină siguranță la MaxBet. Practic ai toate metodele de tranzacționare ! Poți folosi Visa, MasterCard, Maestro, Skrill, Netelller, Paysafecard sau poți efectua un transfer bancar. Cu excepția transferului bancar, pentru depunere nu sunt percepute taxe iar plata este efectuată instant. Retragere nu ar trebui să dureze mai mult de 3 zile lucrătoare.

Alege și tu gama de jocuri ca la cazinou de la Maxbet.ro!