Wild Hunters

Joacă acum Wild Hunters cu oferta* Netbet

* 150% Bonus Până la 1000 RON + 50 Rotiri Gratis Cu Depunere

sloturi online Wild Hunter
Wild-Hunters

Apasă START pentru a începe
Wild Hunters

Apasati "START" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in functie de joc).

Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.

Wild Hunters este un slot video din categoria sloturi online format din 5 role și 3 rânduri, fiind un joc de cazino creat pentru divertisment. Simbolul Wild înlocuiește toate celelalte simboluri, singura excepție a acestei reguli fiind simbolul Scatter – sloturi online. Rotirile gratuite, în număr de 10, se oferă atunci când miza totală este multiplicată de 5 ori. Alte rotiri suplimentare gratuite pot fi adăugate setului inițial, mărind astfel șansele de câștig ale jucătorului.

Anumite funcții sau simboluri pot activa un multiplicator aleatoriu de la 2 ori până la 50 de ori. Liniile de plată se plătesc numai în condițiile în care succesiunea câștigătoare este de la stânga la dreapta, începând cu prima rolă din stânga, și se plătește numai câștigul cel mai mare al respectivei linii de plată la sloturi online.

Super câștiguri la sloturi online

Diversitatea de jocuri de noroc în special de sloturi online este extrem de mare, iar cazinourile de top simt nevoia de a avea o listă cât mai variată de jocuri cu bani. Astfel, jocurile variind, este mult mai ușor în online să îți găsești un tip de slot care să ți se potrivească și care să îți aducă câștiguri impresionante. Tot ce trebuie să faci este să îl găsești pe cel potrivit pentru tine!

De-asemenea, câștigurile Scatter sunt plătite independent de liniile de pariu selectate. Câștigurile pot fi vizualizate în Tabelul de plată, care se află în partea dreaptă de jos a ecranului. Este un slot deja celebru printre multi jucatori apreciat atat de cei care joaca gratis, dar de asemenea sloturi online apreciate si de cei care joaca pe bani. Una peste alta este ceva recomandat de comunitate si face parte din cele mai jucate la noi. Tematica este cea a vestului salbatic, o tematica foarte indragita tinand cont ca majoritatea cazinourilor in America sunt detinute de indienii nativi. Imaginile din sloturi contine corturi de indieni, vulturi si de asemenea cifre in tematica vestului salbatic, vest salbatic care desii s-a shcimbat mult odata cu razboiul dintre cowboy si indieni nu si-a pierdut deloca din farmec.

Book of Ra, Sizzling si Fruit Cocktail sunt alte sloturi online asemantoare care or sa bucure utilizatorii. Ele desi nu fac parte din aceasi tematica se numara printre cele mai celebre sloturi la ora actuala cu mii de cautari.