Dracula Family

Joacă acum Dracula Family cu oferta* Netbet

* 150% Bonus Până la 1000 RON + 50 Rotiri Gratis Cu Depunere

Sloturi online Dracula Family
Dracula-Family

Apasă START pentru a începe
Dracula Family

Apasati "START" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in functie de joc).

Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.

Dracula‘s Family este un joc de sloturi online care te aduce în mijlocul poveștii atât de faimoase a contelui și familiei sale. În ultimii ani popularitatea jocurilor și filmelor cu vampiri a crescut cu atât mai mult încât nu este de mirare că putem întâlni această tematică și în cazul sloturilor, unde practic, resursele creative sunt infinite! În cazul de față avem de-a face cu un joc de sloturi video format din 5 role și 3 rânduri. Simbolul Wild apare numai pe rola 5, înlocuiește toate simbolurile, exceptând simbolul Scatter, și transformă toate simbolurile a două role în simbol Wild.

Simboluri speciale la sloturi online

Cele 3 simboluri Scatter oferă jucătorului Rotiri Gratuite. Există 4 moduri diferite de rotiri, primul fiind modul Multiplicatorul nebun. În cadrul acestuia sunt 15 Rotiri Gratuite, iar câștigurile Scatter se multiplică de 5 ori. Pentru a trece la următorul mod, Iubire eternă, trebuie jucate peste 3 jocuri în cel anterior. În al doilea mod, simbolurile Mama și Tata se combină cu simbolul Bonus.

În al treilea mod, Frenezie sălbatică, simbolul Wild transformă toate simbolurile a trei role în simboluri Wild. În al patrulea mod, Rolele08 frenetice, se schimbă o rolă când apar combinații câștigătoare și se multiplică.

Liniile de plată se plătesc dacă sunt succesive, de la stânga la dreapta. Se plătește numai cel mai mare câștig al liniei.

Jocul este plin de surprize și menține un nivel foarte atractiv de suspans. Așteaptă-te la o experiență foarte interactivă și dinamică. Exact ca în filmele din aceeași temă, nu știi niciodată când își va face apariția un vampir și mai ales, când simbolurile se vor alinia într-un mod câștigător pentru a-ți aduce premii.

Dracula’s Family este un joc de sloturi online ideal pentru cei care sunt interesați de un joc animat, dar cu o structură simplă. Avem de-a face cu unul dintre acele sloturi online care amintesc de cele clasice ca structură, dar care aduc o notă foarte modernă prin efectele grafice de top.

Dacă îți plac jocuri de sloturi online de acest tip, vizitează pagina noastră de sloturi online gratis pentru a găsi și alte opțiuni. Adăugăm în fiecare zi sloturi noi. În plus nu uita de ofertele exclusive oferite de Super Cazino la casino online.