Aquarium

Joacă acum Aquarium cu oferta* Netbet

* 150% Bonus Până la 1000 RON + 50 Rotiri Gratis Cu Depunere

sloturi Aquarium
Aquarium

Apasă START pentru a începe
Aquarium

Apasati "START" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in functie de joc).

Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.

Aquarium este face partea din categoria de sloturi video și este format din 5 role și 3 rânduri. Fiecărui simbol și fiecărei funcții îi este atribuită o valoare specifică. Simbolul Wild înlocuiește toate simbolurile din acest joc de cazino, singura excepție fiind oferită de către simbolul Scatter. 5 simboluri Scatter pot multiplica de 500 de ori miza totală, 4 simboluri Scatter de 50 de ori miza totală, iar 3 simboluri Scatter de 5 ori miza totală sloturi.

Valoarea unui simbol se multiplică în funcție de numărul în care un anumit simbol apare pe o linie de pariu. Liniile de pariu se vor plăti succesiv. Combinațiile câștigătoare se iau în considerare și se plătesc numai dacă sunt de la dreapta la stânga și de la  stânga la dreapta, pe poziții alăturate. Câștigurile pot fi vizualizate în Tabelul de plată, care se află în partea dreaptă de jos a ecranului.

Sloturi cu tematică specială

Pe lângă aceste descrieri tehnice despre cum se generează câștigul la jocurile de sloturi, este important de menționat și faptul că Aquarium atrage prin tematica sa specială.  Jocul de cazino Aquarium este un joc de divertisment sloturi a carui tematica este viata din mari si oceane. In el vei gasii personaje indragite din lumea oceanelor, stelute de mare, pesti multicolori si de asemenea o sa te invete probabil cateva chestii generice despre ce se intampla intr-un loc mai putin explorat decat sistemul solar. Coloritmul este de natura albastra cu diferite nuante de albastru cu linile care sunt de un portocaliu foarte frumos integrat; Personal noua cel mai mult ne-a placut animatia linilor efectuate pe calutii de mare unde din partea noastra acest slot a primit un mare 10. De mentionata ar mai fi si animatia bancului de peste cand linia de sloturi se formeaza.

Incearca-l si nu vei regreta fie ca vrei sa te distrazi sau vrei sa joci pe bani reali – alegerea este a ta iar noi la Super Cazino te asteptam cu drag sa incerci toata gama noastra de sloturi.

Book of Ra, Sizzling si Fruit Cocktail sunt alte sloturi care merita mentionate si jucate.