Sevens High

Joacă acum Sevens High cu oferta* Netbet

* 150% Bonus Până la 1000 RON + 50 Rotiri Gratis Cu Depunere

sevens-high slot
Sevens-High

Apasă START pentru a începe
Sevens High

Apasati "START" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in functie de joc).
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.

Quick Hit este un slot video format din 5 role, 3 rânduri și 30 de linii de plată. Scopul acestui joc de cazino este de a obține combinații câștigătoare prin învârtirea rolelor. Informațiile cu privire la câștiguri pot fi vizionate în  Tabelul de plată din slot, lucru pe care îl recomandăm să facem de fiecare dată atunci când jucați un slot, indiferent dacă ați mai jucat sau nu acest slot în trecut. Astfel veți ști cum să vă ajustați sumele licitate în funcție de preferințele voastre și să obțineți câștiguri și mai mari.

Slot Quick Hit

Simbolul Wild înlocuiește toate celelalte simboluri, cu excepția simbolurilor Scatter. Dacă un simbol Wild se află pe o linie de plată în combinație cu alte simboluri Wild, câștigurile se măresc. Simbolurile Scatter pot multiplica câștigurile. 3 simboluri Bonus pe rolele 2, 3 și 4 declanșeză funcția Free Games Bonus. Această funcție multiplică câștigurile de 3 sau 2 ori. În timpul jocului, jucătorul poate câștiga Free Games adiționale. Câștigurile Scatter sunt valabile în timpul rundei de Free Bonus Games.

Liniile de plată se iau în considerare și se plătesc doar dacă se află pe poziții alăturate, pe o linie de plată activă. Doar câștigurile cele mai mari vor fi plătite.

Pariul minim pe care îl puteți paria este de 0.01 pe linia de plată, concretizându-se într-un pariu de 0.30 pe un spin. Acest lucru ce este perfect în cazul în care căutați un slot cu mize mici, care să vă țină în priză mai mult timp. Miza maximă este de 15 pe lnia de plată, respectiv 450 pe un spin. Fiind un joc cu 30 linii de plată fixe, Quick Hit este un slot care vă poate aduce câștiguri destul de mari, șansa fiind mult mai mare de a obține o combinație câștigătoare.

Quick Hit este un joc potrivit atât pentru începători, cât și pentru cei cu experiență. Numărul de linii de plată este mediu, ceea ce înseamnă că există posibilitatea de a paria pe diferite niveluri. Pentru începători, varianta gratuită a jocului permite exersarea activării liniilor de plată și a strategiilor stabilite.

Încearcă și tu acest slot gratis pe Super Cazino sau profită de bonusuri și oferte exclusive la cazinou și joacă pe bani reali!