Rango

Joacă acum Rango cu oferta* Netbet

* 150% Bonus Până la 1000 RON + 50 Rotiri Gratis Cu Depunere

logo slot cu jackpot rango gratis
rango gratis

Apasă START pentru a începe
Rango

Apasati "START" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in functie de joc).
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.

Rango este unul din cele mai interactive și mai distractive sloturi online cu jackpot progresiv. Doar ce am adăugat Rango gratis pe site, așa că îl poți testa și poți exersa în cazul în care vei să îl joci apoi la casino. Iată mai jos ce trebuie să știi despre el!

Rango gratis – slot cu jackpot progresiv

Jocurile cu jackpot progresiv sunt cele la care poți câștiga în orice moment o sumă uriașă, precum cele din pagina Jackpots.

Jocul de față este inspirat de filmul de animație cu același nume și redă foarte bine atmosfera acestuia. Simbolurile și grafica sunt foarte realiste și vei avea impresia că urmărești scene din film.

Vei vedea că ai la dispoziție o rundă bonus cu 10 rotiri gratuite, simboluri wild, scatter și jackpot. Runda bonus începe atunci când prinzi cel puțin trei simboluri cu insigna de șerif. În timpul rundei beneficiezi de multiplicatori și simboluri wild sticky (care rămân în aceeași poziție).

Simbolul scatter este reprezentat de șarpe. Acesta poate înlocui alte simboluri, cu excepția celor wild și jackpot. Toate simbolurile au o animație atunci când formează un câștig. Este foarte distractiv să urmărești acțiunea slotului.

Simbolul jackpot este reprezentat de un pește. Prinde cinci simboluri de acest tip pe o linie de plată activă și vei avea parte de câștigul progresiv. Pentru a câștiga jackpotul va trebui să activezi toate liniile de plată și să folosești miza maximă. Destul de mulți jucători au reușit să câștige jackpotul la acest joc.

Rango gratis te poate ajuta să îți faci o idee despre suma cheltuită și frecvența la care prinzi câștiguri.

În varianta pe bani reali, slotul poate fi găsit la Netbet. Profită și tu de bonusul nostru exclusiv de 100% până la 800 RON + 50 de rotiri gratuite și bucură-te de mai multe runde de joc!