Rainbow Riches

Joacă acum Rainbow Riches cu oferta* Netbet

* 150% Bonus Până la 1000 RON + 50 Rotiri Gratis Cu Depunere

rainbow riches jocuri gratis cu sloturi
Play slot

Apasă START pentru a începe
Rainbow Riches

Apasati "START" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in functie de joc).
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.

Rainbow Riches se numără printre acele jocuri gratis cu spiriduși și elemente speciale de care nu te mai saturi. Jocul creat de Barcrest are o variație mică spre medie, generând astfel câștiguri destul de frecvente. Cu siguranță nu te vei plictisi în timp ce joci și vei avea parte în plus de foarte mult surprize plăcute.

Jocuri gratis cu numeroase runde bonus

Rainbow Riches este un slot inspirat din tema irlandeză, așa că simbolurile sale includ elemente corespunzătoare. Găsim așadar un spiriduș, cazane cu aur, fântâni norocoase și monede din aur.

Atracția principală a jocului este reprezentată de rundele bonus. Rainbow Riches are o rată de plată de 95%, iar aceasta este susținută în mare parte tocmai de aceste runde bonus.

Dintre elementele speciale, merită să începem întâi cu simbolul wild. Spiridușul aduce un câștig 500x și înlocuiește orice simbol, cu excepția celor bonus.

Simbolurile bonus sunt spiridușul, fântâna și cazanul cu aur. Fiecare dintre acestea aduce o rundă bonus în timpul căreia primești multiplicatori și premii. În mod curios, jocul nu are rotiri gratuite. Cu toate acestea, câștigurile nu rămân niciodată în urmă. În același timp, interactivitatea este și ea ridicată. Una peste alta, jocul este destul de interesant.

Rainbow Riches este un joc la care prinzi câștiguri mici și frecvente. Atunci când ai noroc să prinzi și o rundă bonus, câștigurile tale vor ajunge la un alt nivel.

Rainbow Riches nu este tocmai jocul standard la care te gândești când vrei să joci ceva cu spiriduși și o temă irlandeză, dar merită totuși încercat. Joacă-l și tu gratis pe site-ul nostru! Avem pentru tine sute de sloturi din care poți alege, cu teme dintre cele mai variate. Sloturile sunt la fel ca la casino și îți oferă posibilitatea să testezi gratuit cele mai noi apariții. Adăugăm jocuri noi săptămânal, așa că fii cu ochii pe pagina Sloturi!