Queen of gold

Joacă acum Queen of gold cu oferta* Netbet

* 150% Bonus Până la 1000 RON + 50 Rotiri Gratis Cu Depunere

logo queen of gold gratis supercazino
queen of gold

Apasă START pentru a începe
Queen of gold

Apasati "START" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in functie de joc).
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.

Pragmatic Play este un producător care lansează în mod constant jocuri inovatoare. Acesta este și cazul slotului Queen of Gold Gratis, pe care îl poți încerca acum gratuit pe SuperCazino. Jocul este inspirat din lumea egipteană și o aduce pe ecran pe Cleopatra însăși. Citește mai departe pentru a afla care sunt elementele care te ajută să formezi câștigurile!

Queen of Gold Gratis – ce să urmărești când joci

Queen of Gold este un joc de sloturi online cu un payout de 96.50%. Câștigurile ajung la un nivel atractiv datorită numeroaselor funcții speciale. Ai la dispoziție multiplicatori, rotiri gratuite și un joc interesant de ghicit, care se lasă cu un câștig progresiv.

Simbolurile îi includ pe Cleopatra, Anubis și alte zeități egiptene, alături de o piramidă, un sarcofag și simboluri clasice de cărți de joc. Simbolul cel mai valoros este Cleopatra. Simbolul scatter este o piramidă marcată cu textul Bonus, iar simbolul wild este un sarcofag. Grafica este foarte captivantă, iar efectele animate contribuie foarte mult la acest lucru.

Funcții speciale

Joc Progresiv

În Queen of Gold, adrenalina este maximă. La fiecare rotire ești invitat să ghicești unde va pica simbolul cu Cleopatra. Ai la dispoziție un inel pe care îl poți plasa peste locul în care crezi că va pica simbolul. Trebuie să nimerești de 5 ori locul, pe parcursul a maxim 25 de rotiri. Atunci când se întâmplă asta intri în jocul progresiv. Acesta are 6 nivele. La fiecare se aplică aceeași regulă cu ghicitul locului încare apare Cleopatra de 5 ori. Pe măsură ce avansezi, primești multiplicatori tot mai mari pentru calupuri de câte 25 de rotiri.

Jocul are o structură 5 x 3. Vei vedea în partea din dreapta și o coloană cu multiplicatorii.

Runda bonus cu rotiri gratuite

Atunci când prinzi 3 simboluri scatter (piramida) pe rolele 1, 3 și 5, începe o rundă bonus cu 10 rotiri gratuite.

După cum poți vedea, jocul este unul foarte interactiv. Încearcă și tu Queen of Gold gratis și descoperă funcțiile speciale și animațiile! Te vei distra cu siguranță și îți vei face o idee clară asupra variantei pe bani reali.

Queen of Gold poate fi jucat pe miză reală la Netbet. Profită și tu de bonusul nostru exclusiv, cu 50 de rotiri gratuite și 150% până la 1000 RON la depunere! Revendică bonusul în partea dreaptă din această pagină sau intrând în link-ul de AICI!