Lucky Dragons

Joacă acum Lucky Dragons cu oferta* Netbet

* 150% Bonus Până la 1000 RON + 50 Rotiri Gratis Cu Depunere

logo lucky dragons gratis
Lucky Dragons

Apasă START pentru a începe
Lucky Dragons

Apasati "START" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in functie de joc).
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.

Lucky Dragons este un slot cu temă asiatică, disponibil acum gratis pe SuperCazino. Încearcă-l și tu și intră în atmosfera de festival!

Lucky Dragons Gratis – simboluri speciale

La prima vedere, slotul seamănă destul de mult cu niște apariții de la EGT. La o comparație mai atentă se poate observa ușor că jocul are o variație mică spre medie și plătește mai frecvent. De asemenea, animațiile sunt mult mai spectaculoase. Funcțiile speciale din acest joc constau în simboluri wild, scatter și rotiri gratuite cu multiplicatori.

Simbolurile sunt colorate cu mult roșu și auriu. Vei găsi fel de fel de animale, monede și un Buddha. Simbolurile cele mai valoroase sunt capul de dragon și uliul de aur. Simbolurile speciale sunt moneda aurie (are rol wild) și buddha (are rol scatter). Simbolul wild poate înlocui orice alt simbol (în afară de Buddha), în timp ce simbolul Buddha aduce rotirile gratuite. Regulile sunt simple: prinzi cel puțin 3 simboluri scatter pe ecran și primești 6 rotiri gratuite. În timpul acestor rotiri, toate câștigurile sunt dublate. Dacă mai prinzi alte simboluri scatter, primești alte rotiri gratuite și tot așa. Poți ajunge să joci foarte multe runde gratis.

Pentru a juca vei putea seta pariuri cu 1-10 monede și valori între 0.01 și 0.5. Poți opta să apeși butonul spin de fiecare dată, ori să selectezi un număr de runde pentru care jocul să curgă automat, cu aceleași pariuri.

Joacă Lucky Dragons gratis și descoperă simbolurile chinezești!

Unde joci pe miză reală

Atunci când vrei să joci pe bani reali, nu uita să profiți de bonusul de 150% până la 1000 RON + 50 de rotiri gratuite de la Netbet. Te vei putea bucura de mai multe runde de joc, întrucât vei primi de 2.5 ori mai mulți bani la depozit. Depune 50 RON și vei juca de 125 RON. Rotirile gratuite pot fi folosite la peste 70 de sloturi de la NetEnt.

Vezi mai multe cazinouri online recomandate!

Îți urăm mult noroc!