Football Star

Joacă acum Football Star cu oferta* Unibet

* 100% Bonus Până la 1000 RON + 20 Rotiri Gratis

football-star
Football-Star

Apasă START pentru a începe
Football Star

Apasati "START" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in functie de joc).
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.

Footbal Star este un slot video format din 5 role, 3 rânduri și 243 linii de plată, a cărui tematică este jocul de fotbal. Jocul de cazino oferă Rotiri Gratuite în care jucătorii își pot își pot mări câștigurile și profita de alte recompense bonus. Face parte din categoria de jocuri sloturi produse de Microgaming, ceea ce deja îl recomandă întrucât Microgaming este o companie de renume între companiile de dezvoltatori de jocuri sloturi. Tematica este reprezentată de jocul de fotbal, ceea ce explică de ce este un joc atât de popular și în România.

Jocuri sloturi cu cele mai tari simboluri Wild

Din păcate acest joc nu are multiplicatori, așa că acesta poate fi considerat un dezavantaj dacă îl comparăm cu alte jocuri sloturi, însă acest aspect e compensat cu ușurință de simbolurile wild. În cadrul jocului există 40 de simboluri Wild. Acestea pot înlocui toate celelalte simboluri, singura excepție fiind simbolurile Scatter. Funcția Striking Wild se regăsește pe rolele 2, 3 și 4, și se poate transforma aleatoriu într-un simbol Wild pentru un câștig garantat.

3 sau mai multe simboluri Scatter declanșează până la 15, 20 sau 25 de Rotiri Gratuite, de-asemenea existând și opțiunea Rolling Reels din slot, funcție ce multiplică eventualele câștiguri de până la 10 ori. Liniile de plată se iau în considerare și se plătesc doar dacă se află pe poziții alăturate, pe o linie de plată activă. Doar câștigurile cele mai mari vor fi plătite.

Footbal Star face parte din categoria de jocuri sloturi care au implementată și funcția de Autoplay, funcție care spre deosebire de alte jocuri este destul de rafinată, ceea ce permite un foarte bun control al rotirilor automate. Astfel poți seta numărul de rotiri automoate de la 5 la 500, sau la infinit până decizi că este timpul să te oprești. Apoi, poți seta prin intermediul acestei funcții să oprești șirul rotirilor automate în momentul în care ai atins un număr limite de monede pe care vrei să-l epuizezi, acest număr alegându-l tu și introducându-l manual în meniul de confirgurare al funcției Autoplay.

Poți juca acest joc gratis pe Super Cazino, sau poți alege dintr-o gamă variată de jocuri sloturi, și acelea fiind gratis. În plus, profită de ofertele noastre la jocuri cu bani și ia-ți bonusuri exclusive în cazinourile partenere.