Secondstrike

Joacă acum Secondstrike cu oferta* Netbet

* 150% Bonus Până la 1000 RON + 50 Rotiri Gratis Cu Depunere

jocuri sloturi
Secondstrike

Apasă START pentru a începe
Secondstrike

Apasati "START" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in functie de joc).
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.

Blood Suckers este un slot video cu vampiri, format din 5 role, 3 rânduri și 25 de linii de pariu in jocuri sloturi. Are 3 tipuri de bonusuri: Wild, Bonus și Scatter. Se poate juca între 1 și 25 de linii de pariu, pe 1, 2, 3 sau 4 niveluri in jocuri sloturi. Butonul de învârtire (Spin), va începe jocul la liniile de pariu curente și valoarea monetară preselectată. Câștigurile vor fi afișate în Tabelul de plată.

Jocuri sloturi cu super câștiguri

O linie de pariu câștigată în monede va fi egală cu valoarea indicată în Tabelul de plată, dar înmulțită cu nivelul de pariu. O linie de pariu câștigată în valută va fi egală cu valoarea câștigului în monede, dar înmulțită cu valoarea monedei din jocuri sloturi.

Simbolul Wild înlocuiește toate celelalte simboluri, exceptând Bonus și Scatter. 3 sau mai multe simboluri Bonus, aflate consecutiv în linie de la stânga la dreapta, pe o poziție activată de pariu, pornesc jocul Bonus cu jocuri sloturi. Se va oferi doar un singur joc Bonus la fiecare rotire.

Tematica este una mai sobra si vine din lumea vampirilor si a filmelor horror bazate pe acest subiect. Cum era de asteptat culorile folosite sunt mai sterse si mai palide, lucru care denota o nunanta de mister. Animatile sunt foarte bine realizate si desii la prima vedere faptul ca invartirea pe coloana se face rapid si oprirea este brusca, noi consideram acest aspect foarte bun exact ca momentul cand un vampir apare de nicaieri langa tine in jocuri sloturi. Personajele din casutele de slot sunt foarte bine alese, gasind aici numeroase imagini cu: vampiri, usturoi, crucifixe si multe alte elemente foarte atent alese. Animatia noastra preferata este cea in care vampirul musca gatul victimei si desii pe unii acest lucru ii poate speria consideram sa luam acest astepct ca un simplu joc sloturi in care distractia este pe primul plan. Personal am testat acest slot intr-o atmosfera destul de intunecata si efectul a fost cel scontat.

Încearcă și tu gratis acest joc pe Super Cazino sau profită de bonusuri exclusive în cazinourile partenere și dă lovitura pe bune! Ai rotiri gratuite și  bonusuri mult mai mari decât dacă te-ai înregistra direct la cazinou!