Montezuma

Joacă acum Montezuma cu oferta* Netbet

* 150% Bonus Până la 1000 RON + 50 Rotiri Gratis Cu Depunere

joc sloturi Montezuma
Montezuma

Apasă START pentru a începe
Montezuma

Apasati "START" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in functie de joc).
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.

Montezuma este un slot video format din 5 role in categoria joc sloturi, în care simbolul Wild substituie toate simbolurile in joc sloturi, excepție făcând simbolul Feature. Simbolul Wild apare pe rolele 2, 3 și 4. În cazul combinațiilor câștigătoare, se va plăti doar cel mai mare câștig. Acesta se poate viziona în Tabelul de plată din joc sloturi.

Combinații la joc sloturi

Pentru ca o combinație să fie câștigătoare, este necesar ca aceasta să se afle pe role consecutive la joc sloturi, de la stânga la dreapta și începând cu prima rolă din stângă. De menționat faptul că 3 sau mai multe simboluri Feature vor declanșa funcția Free Spin (învârtiri gratuite).

4 sau 5 simboluri Feature plătesc de 10 ori pariul total in joc sloturi, iar 3 simboluri Feature de 3 ori pariul total. Numărul învârtirilor gratuite este stabilit printr-o învârtire a roții, iar în timpul acestora se va utiliza un set alternativ de role. Combinațiile câștigătoare din aceste role sunt similare cu cele din jocul de bază.

Montezuma in sloturi online este un slot cu inspiratii din lumea azteca, o civilizatie de mult disparuta dar care in America de Sud are urmasi si care si-a lasat amprenta asupra traditilor si obiceilor populatiei bastinase in Amazon. O civilizatie razboinica, bine reprezentata in sloturi online care are numeroase elemente in acest joc: vulturi, personaje mistice si nu in ultimul rand castiguri importante intr-un joc sloturi de mare perspectiva.

Animatiile desi nu sunt de actualitate datorita desenelor foarte bine executate ofera un aspect placut; De asemenea si muzica este una care te introduce usor, usor in tema si te poate face sa uiti de trecerea timpului. Ce suntem siguri este ca o sa ofere o distractie intensa si de bun augur. Iti uram mult succes, iar daca acest slot nu te-a convins avem altele precum Book of Ra, Sizzling si Fruit Cocktail care suntem siguri ca or sa iti atraga atentia.

Si nu uita ca la Super Cazino distractia este garantata, aici vei găsi cele mai bune castiguri si de asemenea si cele mai bune momente de neuitat. Dacă vrei să joci pe bani și să faci bani de acasă, profită de ofertele Super Cazino și câștigă! Ai oferte la casino fara depunere, bonusuri mai mari și rotiri gratuite!