Spinions

Joacă acum Spinions cu oferta* Netbet

* 150% Bonus Până la 1000 RON + 50 Rotiri Gratis Cu Depunere

spinions joc sloturi
Spinions

Apasă START pentru a începe
Spinions

Apasati "START" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in functie de joc).
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.

Broom Brothers este un slot video în care se poate juca între 1 și 20 de linii de miză in joc sloturi. Tema jocului de cazino este o aventură de minerit, care conține Free Spins și un Bonus game cu intro Railtrack. O caracteristică de câștig a jocului este una de tip a doua șansa, aceasta fiind declanșată aleator la o rundă de joc necâștigătoare, dar și pe durata Free Spins.

Simbolurile Wild înlocuiesc toate simbolurile, excepție făcând simbolurile Free Spin și Bonus. Câștigurile linie de miză se plătesc numai dacă se află în succesiune, de la stânga spre dreapta. De-asemenea, se oferă câștigul cel mai mare de pe o linie de miză.

Free Spins sunt activate de 3 sau mai multe simboluri Free Spin care apar aleator. La final, câștigurile se cumulează cu cele din runda care a activat Free Spins in joc sloturi. 3 simboluri de railtrack pe rolele 1, 2 și 3 activează la funcția Railtrack.

Tematica specială la joc sloturi

Tematica acestui slot pare a venit dintr-un film fantasy cu goblini. Pentru necunoscatory in universul fantasy goblinii sunt personaje foarte pune la a inventa diverse masinarii si a rezolva probleme cu ajutorul inventilor lor pline de inspiratie cu joc sloturi. Primul lucru care ne-a atras atentia la acest joc sloturi este faptul ca toate elementele sunt legate pe verticala cu lanturi. Un aspect care desii pare a trece neobservat recunoastem ca noua ne-a atras atentia. Personajele sunt unele destul de frumos realizate ca si cum ar iesii din mana unor fini inventatori.

O placuta surpriza a fost si bonus game in care trei frati se intrec pentru a ajunge la diamantele stralucitoare. Noi personal am reusit mai mereu sa il facem numai pe cel mai important dintre ei a ajunge pentru cel mai bun castig in joc sloturi. Suntem siguri ca nu numai noi am avut acest noroc si ca de asemenea norocul o sa fie de partea tutoror care incearca acest slot.

Joacă și tu acest joc gratis, sau profită de un bonus de bun venit mai mare decât dacă te-ai înregistra într-un cazinou partener. Ai promoții excelente în cazinourile, bonusuri fără depozit, bonusuri 200% și rotiri gratuite!