European Roulette Small Bets

Autor: Paul Anghelescu

Actualizat: 31 octombrie 2023

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI

JOACA GRATIS JOACA GRATIS

European Roulette Small Bets

Categorii joc
ruleta
Producator joc
isoftbet
100% Bonus Până la 7000 RON + 700 Rotiri Gratis
  • Primești până la 200 rotiri gratuite la Shining Crown
  • Beneficiezi de 1.500 RON + 200 rotiri gratis bonus bun venit
  • Fă o depunere de minim 100 RON pentru a obține întreg bonusul

Dacă există un loc potrivit pentru a juca European Roulette Small Bets, acela este în oferta de iSotfbet. Acest joc de ruletă este potrivit pentru începători și pentru cei care vor să aibă parte de o partidă de ruletă simplă, relaxantă și productivă. În următoarele rânduri vom vorbim despre detaliile grafice ale jocului, rata de plată și multe altele.

Joacă și tu European Roulette Small Bets gratuit la supercazino!

Detalii grafice din European Roulette Small Bets gratis

Jocurile de cazino oferite de cei mai mulți operatori oferă și un mod de joc ce poate fi abordat live. Acolo vei putea vedea o masă de joc reală cu un dealer adevărat, deci grafica este de cel mai înalt nivel. European Roulette  nu este un joc live, dar este absolut impresionant modul în care este așezat pe ecranul de joc, cum este făcut contrastul între culori și cum se desfășoară întreaga sesiune de pariere.

Locul unde se vor petrece toate acțiunile de pariere și joc este foarte bine reprezentat din unghiul în care ai putea vedea și ruleta dacă ai fi așezat la o masă adevărată de ruletă. În ecranul de joc se află ruleta cu toate numerele ei, jetoanele, câteva informații despre pariul minim și maxim, dar și numerele unde vei putea plasa pariurile doar printr-un singur click.

Încearcă și Roulette VIP gratis!

Rata de plată din European Roulette Small Bets iSoftbet

Valoarea factorului RTP se ia în calcul indiferent de jocul de cazino despre care vorbim. Și în cazul jocurilor de ruletă avem de-a face cu un astfel de procent din care ne putem da seama cât de profitabil poate fi un joc de ruletă. Echipa de dezvoltare de la iSotfbet a echipat acest joc de ruletă cu un RTP de 97.30% lăsând pentru cazino doar o rată de 2.70%. 

Ce înseamnă aceste procente? Pentru a înțelege cât mai bine fenomenul plăților bazate pe un procentaj RTP, va trebui să ne raportăm la un joc pe termen lung. 97.30% este procentul din totalul banilor investiți în jocul de ruletă, pe care jocul îi returnează către pariori. Adică, într-un final, acei 97.30% se vor întoarce la tine mai devreme sau mai târziu. Este de apreciat faptul că procentul este destul de mare.

Vezi bonusurile de ruletă live din cazinourile românești!

Instrucțiuni de joc

Jocul de ruletă are propriile reguli și moduri în care poate fi jucat. Evident, fiind un joc de cazino foarte diferit de restul, va avea comenzi diferite, implicit butoanele disponibile vor trebui folosite corect. 

Pe ecranul de joc se regăsesc doar câteva butoane foarte importante. Plasarea pariurilor se poate face cu un click pe fiecare număr sau culoare de pe tabelul de numere. După cum veți observa din timpul jocului, pariurile se pot plasa și pe alte combinații de numere sau culori. Se pot plasa pariuri numai pe culoarea roșie sau neagră sau pe numerele de 19 la 36. Aceste pariuri vor deveni mai simple pe măsură ce devii mai experimentat în joc.

În partea inferioară a ecranului, în zona centrală se află un buton rotund verde pe care este inscripționat butonul SPIN. După plasarea pariurilor, acest buton va începe rotirea ruletei.

În stânga sus, pe ecran se află și comenzile pentru customizarea jocului de ruletă. Folosind acele butoane vei putea reduce volumul efectelor sonore, vei putea intra în meniul de setări sau informații și vei putea schimba dimensiunea ecranului.

Concluzii

Dacă ai nevoie de câteva runde de pregătire înainte de paria bani relai, jocul poate fi încercat și în varianta gratuită. RTP-ul este unul foarte bun, fiind foarte aproape de 100%, iar grafica simplă dar atractivă a jocului te va relaxa complet. 

Joacă și tu European Roulette Small bets gratis la supercazino!

Încearcă și Roulette Diamond gratis!

cats-slot-online
5/5 - (2 votes)
Cats
Joaca Gratis
joc sloturi Supreme Hot
4.2/5 - (5 votes)
Supreme Hot
Joaca Gratis
logo extra stars
3.7/5 - (4 votes)
Extra Stars
Joaca Gratis
jocuri sloturi Jurassic Park
4.3/5 - (3 votes)
Jurassic Park
Joaca Gratis

Autori