Blood Suckers

Joacă acum Blood Suckers cu oferta* Maxbet

* 250% Bonus Până la 1800 RON + 50 RON Gratis + 30 Rotiri Gratis la Înregistrare

logo blood suckers 2 gratis
bloodsuckers

Apasă START pentru a începe
Blood Suckers

Apasati "START" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in functie de joc).
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.

Sloturile cu vampiri sunt din ce în ce mai populare. După succesul înregistrat de jocuri precum Dracula sau Immortal Romance, seria sloturilor interactive continuă cu noi și noi apariții. Astăzi adăugăm pe site Blood Suckers 2 gratis. Vezi mai jos un scurt ghid de joc!

Blood Suckers 2 gratis – payout de 96.94% și variație medie

Blood Suckers 2 vine cu o grafică nouă față de prima versiune. Jocul este mult mai animat și mai realist. Personajele, simbolurile, fundalul și sunetul induc atmosfera unui film cu vampiri.

Slotul are 25 de linii de plată fixe. Simbolurile includ fel de fel de vampiri (aceștia plătesc cel mai bine), precum și simboluri standard de cărți de joc.

Simbolul wild este marcat ca atare (WILD). Acesta poate lua locul altor simboluri, ajutându-te să formezi mult mai ușor câștiguri. Simbolul wild poate înlocui orice alt simbol, cu excepția celui scatter.

Simbolul scatter este cel care aduce runda bonus cu rotiri gratuite. Simbolul scatter este reprezentat de niște trandafiri roșii cu textul SCATTER. Atunci când prinzi cel puțin 3 simboluri scatter începe runda cu 10 rotiri gratuite. În timpul acestor rotiri, toate câștigurile îți sunt triplate. Prinde încă 3 simboluri scatter și primești încă 10 rotiri!

În timp ce joci vei putea primi în mod aleatoriu niște simboluri care să te ajute să câștigi.

Rundă bonus extra

Blood Suckers 2 are nu una, ci două runde bonus. Pe lângă runda cu rotiri gratuite, ai parte de o rundă extra, de tip ghicește premiul. Runda bonus extra este declanșată de simbolul bonus (o ușă aurie). Pentru a porni runda ai nevoie de cel puțin 3 simboluri bonus pe ecran, de la stânga la dreapta.

În timpul rundei va trebui să ghicești în ce sicrie de vampiri găsești premii. În plus, dacă prinzi un simbol scatter vei primi 10 rotiri gratuite. Dacă prinzi o cheie vei trece următorul nivel, primind multiplicatori pentru câștiguri. Aceștia pot ajunge până la 1000x. Runda se termină atunci când găsești un demon.

Acest slot are un payout de 96.94% și o variație medie, adică plătește la un interval standard (nu aștepți nici foarte mult, nici foarte puțin pentru câștiguri).

Încearcă și tu Blood Suckers 2 gratis și descoperă elementele sale speciale!

Dacă vrei să joci pe miză reală, găsești jocul la Maxbet, Netbet sau Unibet. Folosește bonusul nostru exclusiv fără depunere de 50 RON la Maxbet și joacă gratis pe bani reali! Profită de oferta bonus fără depunere în link!