Blackjack IGT

Joacă acum Blackjack IGT cu oferta* Netbet

* 150% Bonus Până la 1000 RON + 50 Rotiri Gratis Cu Depunere

loto blackjack igt gratis
blackjack igt

Apasă START pentru a începe
Blackjack IGT

Apasati "START" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in functie de joc).
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.

Te invităm la o masă de blackjack online care te va face să te simți ca în Vegas! Joacă blackjack IGT gratis și distrează-te cu stil!

Blackjack IGT gratis – joc de top special pentru tine

Jocul de blackjack presupune să ajungi la un punctaj cât mai apropiat de 21 în fața dealerului. Din acest motiv jocul se mai numește și 21.

În prima parte a jocului, tu și dealerul veți primi câte două cărți. Cărțile tale sunt cu fața în sus și poți calcula punctajul lor. Dealerul are o carte întoarsă și una cu fața în sus. Calculează valoarea cărților tale și șansele de câștig. Dacă vei considera că ai șanse de câștig, alege să mai primești o carte. Dacă vei considera că dealerul are un punctaj mai bun, alege să stai. Câștigă cel care are un punctaj mai apropiat de 21.

În cadrul jocului de față creat de IGT, dealerul este obligat să mai tragă o carte dacă are un punctaj de 16 și să stea în cazul în care are un punctaj de 17. Blackjackul plătește 3 : 2.

Pentru a începe jocul, alege-ți valoarea chips-urilor. Le găsești în partea din stânga, cu valori de 1, 5, 25, 100, 500 sau 1k (1000). Apasă apoi pe cercul de pariere de pe masă pentru a plasa pariul. Rămâne doar să apeși butonul Împarte pentru a primi cărțile și jocul începe.

Blackjackul este un joc de strategie, așa că e important să calculezi probabilitățile. Exersează jucând gratis, caută strategii de numărare a cărților și de distribuire a bugetului și vei avea un control mai bun asupra șanselor tale de câștig.

Pe SuperCazino.ro ai cele mai tari jocuri de casino online. Joacă gratis oricât dorești!

Dacă vrei să joci pe miză reală, nu uita că doar pe SuperCazino ai un bonus de 150% până la 1000 RON, alături de 50 de rotiri gratuite! Intră aici pentru a vedea și bonusuri speciale pentru blackjack live!