entertainment

Diferitele tipuri de bonusuri casino

sparkle

Înțelegând cum funcționează bonusurile, vei putea profita la maximum de ele:

Probabil că chiar acum te gândești cum oare aceste cazinouri online își pot permite să renunțe în mod gratuit la bani. Ei bine, răspunsul este logic și nu foarte complicat – cheltuielile fixe ale cazinourilor online nu sunt la fel de mari precum cele ale cazinourilor din locații fizice. În plus, mediul concurențial de pe piața cazinourilor online este vast și acesta oferă cadrul perfect în care cazinourile pot premia, stimula și reține jucătorii noi și pe cei deja existenți. Frumusețea bonusurilor constă în faptul că îți permit să depui bani la un anumit cazinou și să joci la sloturile tale preferate cu ceva mai mult decât disponibilul tău.

Depozite majorate

Se mai numesc și bonusuri de depunere – acesta este de obicei un bonus mai mare și mai generos oferit noilor jucători. Cazinoul care oferă acest bonus va dubla, tripla etc. o anumită sumă din depozitul jucătorului, sub formă de procent. Dacă, de exemplu, se prevede că bonusul va dubla în proporție de 100% depozitul tău și ai depus 50 de euro, vei primi 50 de euro (depozitul tău) plus alți 50 de euro (depozit majorat); astfel, disponibilul tău total de pornire va fi de 100 de euro. Dacă, bonusul care ți se oferă este de 200% și ai depus 100 de euro, atunci vei primi 100 de euro (depozitul tău), plus 200 de euro (depozitul majorat); astfel, disponibilul tău total de pornire va fi de 300 de euro. Acest stimulent acordat noilor jucători este cunoscut sub denumirea de bonus „de bun venit” sau de „prim depozit”. Reține că poți întotdeauna să devii un jucător nou la un cazinou diferit. Așadar, vizitează-ne întotdeauna pentru a găsi noi oferte excelente.

Bonus fără depozit

Așa cum o sugerează și numele, jucătorul poate avea dreptul la acest tip de bonus fără a trebui să facă un depozit în bani. Reprezintă o modalitate excelentă de a încerca gratuit un nou cazinou, deoarece îți oferă o sumă mică de bani cu care poți paria. Poți juca gratuit cu acești bani însă, lucru lesne de înțeles, sumele acordate sunt destul de mici – nicio firmă serioasă nu își poate permite să arunce cu banii în stânga și în dreapta! Cadoul sub formă de bonus fără depozit este acordat, de obicei, în două forme. Fie ți se oferă o sumă fixă în numerar cu care poți juca, fie ți se acordă un număr de rotiri gratuite la jocurile cu sloturi, iar câștigurile sunt în bani reali.

Reîncărcări

Reîncărcările sunt bonusuri acordate de cazinou jucătorilor existenți. Au scopul de a-ți spori depozitul existent. Tind să fie mai mici și au o natură similară depozitelor majorate. De exemplu, un bonus de reîncărcare de 50% aplicat unui depozit de 150 de euro îți va oferi un disponibil de pornire de 225 de euro (150 + 75 (150*50/100). Nu uita să ne vizitezi pentru a afla care sunt cele mai bune oferte.

Statutul VIP

Statutul VIP nu reprezintă practic un tip de bonus. Totuși, majoritatea cazinourilor consideră că statutul VIP reprezintă un bonus. În orice caz, este foarte rentabil să devii client VIP, deoarece vei primi bonusuri de ansamblu mai bune, retrageri de numerar mai rapide, bonusuri exclusive, rate îmbunătățite de conversie a punctelor complementare, accesul la turnee, șansa de a câștiga premii suplimentare și un manager de cont personal care te va ajuta să îți administrezi fondurile. Schema de puncte complementare este asemănătoare creditelor pe care le obții de la cazinou prin simpla pariere. Pe măsură ce continui să acumulezi puncte complementare, îți vei majora nivelul complementar (de la bronz la argint și apoi aur etc.) și, în cele din urmă, vei deveni un client VIP. Punctele complementare pot de asemenea să fie convertite în numerar. În general, cazinourile nu specifică clar cerințele necesare pentru a obține statutul VIP. Dacă devii un client regulat și fidel al aceluiași cazinou și dacă pariezi o anumită sumă de bani, în cele din urmă vei fi invitat în programul VIP și vei avea la dispoziție beneficiile conferite prin statutul VIP.