cazinouri online sportingbet

  • pentru că au o gamă variată de jocuri
  • pentru că au cazino live
  • pentru ca acordă bonusuri de fidelizare și au în permaneță promoții atractive

100% Bonus Până la 700 RON

Sporting Bet este una dintre cele mai bine cotate cazinouri online din România. Intrând pe site o să înțelegeți imediat de ce: se remarcă prin calitate și transparență. Vorbim pe de o parte de gama variată de jocuri cazinouri online și despre multitudinea de informații oferite. La Sporting Bet ești practic în siguranță să joci și să câștigi.

Jocuri de cazinouri online Sportingbet

În secțiunea de cazino live, veți putea să jucați jocurile preferate împotriva dealerilor reali. Puteți alege între ruletă și blackjack, în funcție de preferințele dumneavoastră. Industria de cazinouri live este în continuă creștere.

Sloturile, atractive și prietenoase, îți fac cu ochiul din secunda în care accesezi site-ul. Veți găsi teme diverse, de la istorie, la film sau fructe.  Jackpoturile sunt vizibile și  impresionante. The Big One 18/ 149/253.66 RON, Gold Jackpots 4.176.991.94 RON și Mystery Cashcano MEGA 119 426.42. Jocurile de masă includ Baccarat, Ruletă Europeană, Blackjack și Craps. Ai astfel la dispoziție întreaga gamă de jocuri pe care ți-o poți dori.

Bonusuri și premii la cazinouri online

În momentul realizării acestei recenzii, bonusul de bun venit era de 100% până la 700 RON. Primești așadar de două ori mai mult la depozit. Spre exemplu, depui 50 RON și joci de 100 RON.

Sporting Bet este unul dintre acele cazinouri online care oferă și rotiri gratuite zilnice! Tot ce trebuie să faci este să colectezi puncte. Astfel, pentru 10 – 199.9 puncte vei primi 3 free spins, pentru 200- 499.9 –> 5 free spins, pentru 500- 999.9 –> 10 free spins iar pentur 1000 – 2499.9 – >20 de rotiri gratuite. Lucrurile nu se opresc: 2 500 – 4 999.9 îți aduc 20 de rotiri gratuite, iar peste 50000 vei primi 100.  Acestea sunt valabile la slotul Aztec Gold, unul dintre cele mai îndrăgite sloturi din cazinouri online.

Punctele pot fi colectate la fiecare pariu și diferă în funcție de joc. Astfel, fiecare 1 EUR jucat la blackjack/ baccarat este de 0.2 puncte, iar la ruletă sau alte jocuri de masă 0.33 puncte în timp ce la sloturi vei colecta 0.50 puncte.

Asigurarea Săptămânală este un program de fidelizare a clienților. Acesta îți va aduce banii înapoi atunci când pierzi! Se calculează astfel Balanta săptămânală netă = toate câstigurile + bonusurile – toate prețurile. Dacă rezultatul este negativ, îți primești banii înapoi!

Retrageri și depuneri în cazinouri online

Cazinoul acceptă metodele clasice de efectuare a plăților. Amintim că Skrill, Paysafecard și Netteler nu sunt compatibile cu promoția bonusul de bun venit. Dacă veți utiliza o astfel metodă de plată, nu veți putea beneficia de bonusul de 100%!

Joacă și tu în unul dintre cele mai bune din țară!