cazinouri online romanesti logo Circus

  • gamă variată de jocuri
  • premii și bonusuri de fidelizare
  • adaptare pentru dispitivele mobile

100% Bonus Până la 850 RON + 20 RON Gratis Fara Depunere

Cu ani de experiență în urmă, în ianuarie 2016, compania Circus originară din Belgia, intră pe lista de cazinouri online romanesti. Circus este un casino online mai nou care își propune atragerea de clienți, aceștia putându-se bucura încă de la început de numeroase bonusuri și promoții la deschiderea unui cont. Ulterior, utilizatorii nu vor fi neglijați, primind în continuare bonusuri și premii. Circus este unul dintre cele mai bune cazinouri online.

Platforma GAMING1 este cea care se ocupă de software-ul cazinoului online. Printre cei care se ocupă de tehnologia jocurilor amintim Novomatic, Playsom, IGT, Quickspin și Betsoft. Veți regăsi o gamă variată de sloturi, de la cele clasice la cele progresive. În plus, sloturi noi sunt adăugate constant pe site, astfel încât nu vă veți plictisi niciodată. Iată că experiența de cazinouri online romanesti ajunge la standardele internaționale.

Pentru cei care preferă jocurile de masă, Circus oferă ruletă, blackjack și baccarat. Jocurile de ruletă ocupă o poziție importantă. Astfel veți regăsi o varietate de ruletă europeană, o variantă live și una VIP. Aveți posibilitatea de a juca împotriva unor dealeri reali ceea ce va face jocul mult mai palpitant. Aparatele sunt compatibile cu dispozitivele iPhone, iPad sau Android. Cazinouri online așadar și pe mobil.

Bonusuri și premii de top în cazinouri online românești

În prezent, bonusul de bun venit este de 100% cu un maxim de 1000 RON. Cazinoul nu se limitează însă doar la bonusul de creare a contului. Dimpotrivă! Circus recompensează jucătorii loiali fiind dotat cu un serviciu de sesizare, oferid bonusuri periodice.

Pentru depozite și retrageri sunt acceptate Visa, Master Card, Maestro, Paysafecard, Skrill și Neteller. Indiferent de ce variantă alegeți, sunteți în siguranță să depuneți și să vă revendicați câștigurile. Alege și tu să ieși în profit atunci când joci în cazinouri online romanesti și joacă la Circus!