cazino online winmasters

  • cea mai variată gamă de jocuri
  • răsplătirea clienților prin sistemul VIP
  • bonusuri, promoții și premii

100% Bonus Până la 1500 RON + 50 Rotiri Gratis

Jocurile de cazino online Winmasters

Softurile aparatelor sunt furnizate de branduri deja cunoscute de jucătorii profesioniști. Este vorba despre Net Entertainment, Microgaming, Betsoft Gaming și Play’n GO. Pe site puteți găsi o varietate mare de sloturi. În topul preferințelor utilizatorilor se află: Tower Quest, Space Race, Samba Carnival, Riches of RA, Pimped sau Pearls of India. În acest moment primele 3 poziții de sloturi cazino sunt ocupate de Leprechaun goes Egypt, Golden Legend și respectiv Cloud Quest.

Sunt prezente și jocurile de masă: ruletă, poker, blackjack și baccarat. Recomandăm European Roulette Gold sau Clasic Blackjack Gold pentru amatori. Pentru cei ce deja și-au dezvoltat o strategie în domeniul jocurilor de casino, recomandăm BlackJack Multihand sau American Roulette.

Un minus la acest cazino online îl constă faptul că nu are aplicație pentru mobil. Totuși, așa cum vă spuneam, site-ul de cazino online este foarte bine optimizat și puteți juca din browser fără probleme. Majoritatea jocurilor includ și varianta demo.

Bonusuri și premii

Acest cazino online vine mereu cu oferte atractive pentru bonusul de deschidere al contului. Ofertele se modifică periodic, deci este bine să acționezi la timp. Ca să vă faceți o idee, luna trecută maximul a fost de 1.000 RON. În acest moment, bonusul de cazino online este de 100% până la maxim 1500 RON plus 50 de free spins. Rotirile gratuite sunt valabile la slotul Cloud Quest, amintit anterior.

Bonusul de reîncărcare este de 50% până la 1000 RON plus 100 de free spins la jocul Pearls of India. Trebuie să stiți că nu puteți beneficia de un bonus decât după finalizarea celui anterior, ele neputând fi acumulate.

Depozitul minim este de 40 RON, iar cerințele de rulare sunt de 30 de ori. Orice câștig din rotiririle gratuite, trebuie să fie rulat de cel puțin 10 ori înainte de a solicita o retragere.

Tranzacții în cazino online

Metoda de securizare Secure Sockets Layer (SSL) este cea mai eficientă atunci când vine vorba despre securitatea tranzacțiilor. Desigur că nici acest cazinou nu stochează nicio informație din datele furnizate de utilizator.

Pentru depunere și retragere aveți la dispoziție mai multe variante. Amintim: Visa, MasterCard, Maerstro dar si Skrill, Paysafecard, Neteller sau transfer bancar.

Limitele de retrafere variază în funcție de metoda de plată. Vorbim despre un minim de 90 RON cu un maxim de 9.000 RON pentru Skrill sau Netter. Tot un minim de 90 RON dar cu un maxim de 5.350 întâlnim și în cazul cardurilor de credit. Transferul bancar asigură o retragere maximă de 22.400 RON cu un minim de 350 RON.