zodiac indian astre banner Blog   /   18 februarie 2021   /   Alex Simionescu

Zodiac Indian – Ce spun astrele despre tine?

Autor: Alex Simionescu

Actualizat: 5 ianuarie 2024

5/5 - (1 vote)

Așa cum probabil știi deja, indienii sunt celebri pentru spiritualitatea lor și pentru vechimea tradițiilor pe care le respectă. De aceea, nu este de mirare că aceștia au realizat un zodiac indian ce se regăsește inclusiv în textele antice hinduse. Horoscopul tradițional al indienilor a fost influențat și de alte culturi, cunoscând inclusiv influențe grecești, dar se deosebește de restul prin accentul pus pe lumea interioară a fiecărei zodii. Indienii sunt preocupați nu doar de acțiunile și trăsăturile umane, ci și de motivație și lumea interioară. Descoperă în continuare mai multe detalii despre zodiile hinduse și vei afla cu siguranță aspecte interesante despre tine și cei dragi.

Zodiac indian – care sunt principiile după care se ghidează

Spre deosebire de horoscopul vestic, care analizează în principal planul astral, străvechiul horoscop indian analizează poziția planetelor în raport cu constelațiile. Astrologia hindusă studiază 27 de constelații, precum și impactul celor cinci elemente esențiale ale vieții: aerul, apa, focul, pământul și cerul-aerul.

Din punct de vedere al numărului de zodii, dar și al modului în care sunt împărțite perioadele, vei observa o similitudine între clasicul horoscop folosit în Europa și acest horoscop hindus. Indienii au tot 12 zodii și nu îți va fi greu să identifici zodia din care faci parte. Un alt aspect asemănător cu zodiacul nostru, e reprezentat de faptul că și hindușii alătură anumite pietre și numere norocoase fiecărei zodii. 

Zodiac indian – Caracteristicile zodiei tale în hinduism

Află care e semnul tău în vechiul zodiac indian și ce aspecte te caracterizează:

Mesh Rashi – Berbec (21 martie – 19 aprilie)

zodiac indian mesh rashi

Ești o persoană puternică, ai calități de lider și foarte multă energie, însă totodată ești sensibil și cald. În acest horoscop indian te caracterizează curajul și ambiția, vorbești deschis, dar ai ca puncte slabe încăpățânarea și lipsa de flexibilitate. Călătoriile și schimbările fac parte din viața ta. În carieră, poți face performanță datorită încrederii în tine. Te poți remarca în multe meserii: doctor, sportiv, manager de echipă, om de afaceri, politician sau avocat. Știi cum să te prezinți și cum să vorbești cu ceilalți. Zilele tale norocoase sunt Marți, Vineri și Sâmbătă, iar culoarea norocoasă e albastru. Ca numere care îți poartă noroc, te poți folosi de 9, 8 și 6.

Vrisha Rashi – Taur (20 aprilie – 20 mai)

zodiac indian vrisha rashi

Prietenos și amabil, ai multă răbdare și înfrunți fără teamă provocările. Dacă oamenii din jur îți încalcă limitele, îți poți manifesta agresivitatea în așa fel încât nimeni să nu îți stea în cale. Vechiul zodiac indian spune că ai o voință ieșită din comun. Ești o fire conservatoare, îți place să ai stabilitate financiară și o familie iubitoare. Încăpățânarea îți poate face rău, încearcă să o eviți. La muncă, îți dorești o poziție bine plătită și stabilă. Te pricepi la investiții și tranzacții financiare, fiindcă eși matur și calculat, dar ai și o fire artistică. Numerele tale norocoase sunt 2 și 8, zilele norocoase sunt Miercuri, Vineri, Sâmbătă. E bine să porți roz, albastru și alb. Află mai multe despre horoscop taur.

Mithun Rashi – Gemeni (21 mai – 20 iunie)

zodiac indian mithun rashi

Inteligența, imaginația și capacitatea de a comunica și de a te adapta te pot ajuta să ajungi departe. Ai viteză de lucru, gândești în avans și te bazezi pe logică. Îți place schimbarea și ai energie, însă tinzi să lucrezi până la epuizare. Deși te enervezi repede, te calmezi ușor. Vorbești cu mult tact și asculți cu răbdare. Totuși, zodiacul hindus spune că nu ai destulă încredere în tine și ești o fire schimbătoare. Lucrează la asta și încearcă să fii mai consecvent, pentru ca oamenii să se poată baza pe tine. Poți avea o carieră strălucită într-un domeniu în care să-ți folosești abilitățile de comunicare și inteligența. Ai putea fi și un bun artist sau cercetător. Culorile tale norocoase sunt galben și verde, zilele de Miercuri și Joi îți poartă noroc, iar ca numere te poți baza pe 5 și 3. Află mai multe despre horoscop gemeni.

Karka Rashi – Rac (21 iunie – 22 iulie)

zodiac indian karka rashi

Ești una dintre cele mai sensibile zodii ale acestui horoscop indian. Introvertit și pasionat de misticism, ai multă imaginație și empatie, îți plac natura și călătoriile, precum și lucrurile fine. Ai curaj și nu îți menajezi interlocutorii, dar uneori devii prea sensibil și te implici prea mult în discuții sau evenimente. Asta te poate face să te enervezi ușor. Ești intuitiv,, carismatic și foarte nostalgic. În relații tinzi să ceri prea multă atenție, așteptând să primești cât dai. Poți lucra foarte bine pe parte financiară, dar și în design sau industria alimentară. Te atrag cauzele sociale. Lunea și Duminica îți aduc noroc, la fel și numerele 2, 7, 9. Culorile norocoase sunt albul, roșul și galbenul. Află mai multe despre horoscop rac.

Simha Rashi – Leu (23 iulie – 22 august)

zodiac indian simha rashi

Vedetă și în vechiul zodiac indian, la fel ca în cel vestic, ești o persoană atrăgătoare și curajoasă, ai calități de lider și emani încredere. Mândru, independent și ambițios, poți ajunge ușor la suspiciune, violență și temperament ostil și gelos. Ești sincer și puternic, uneori dur, dar priceput să interacționezi cu oamenii, indiferent de statutul lor social. Ai gusturi rafinate și luminezi încăperea de cum apari, însă la fel de bine poți fi dificil și lipsit de toleranță față de părerile altora. Acceptă critica și nu mai vâna complimentele, dacă îți dorești prieteni adevărați. Poți avea o carieră în showbiz sau artă, precum și în vânzări sau relații publice. Marțea și Duminica sunt zilele tale cu șansă, 1, 4, 5, 6 și 9 îți poartă noroc, la fel și culorile roșu, portocaliu și verde.

Kanya Rashi – Fecioară (23 august – 22 septembrie)

zodiac indian kanya rashi

Ești timid și sensibil, practic, inteligent și mereu în căutarea lucrurilor rafinate. Ai multă răbdare, ești un bun observator și dai dovadă de multă logică. Știi cum să comunici și păstrezi secretele celorlalți, fiind o persoană calmă și discretă. Analizezi foarte mult și poți deveni un bun manipulator, ascunzându-ți adevărata personalitate atunci când ai nevoie. Fiind un om foarte realist, dai cele mai bune sfaturi și poți finaliza cu succes orice proiect. Ești adaptabil, dar te obsedează ordinea și logica, deși uneori și haosul este necesar în viață. Ți se potrivesc meseriile precum medicina, știința sau învățământul, unde mereu vei cerceta și îți vei spune opinia. Zilele tale norocoase sunt Luni, Miercuri, Joi și Vineri, culorile norocoase sunt verde, alb și galben, iar numerele cu șansă sunt 2, 3, 5, 6 și 7. Află mai multe despre horoscop fecioară.

Tula Rashi – Balanță (23 septembrie – 22 octombrie) – Zodiac Indian

zodiac indian tula rashi

Un alt semn special al acestui zodiac indian, ești sensibil, curios, blând și intuitiv, dar totodată intolerant și critic. Iubești armonia, ești o fire fermecătoare, spirituală, inteligentă și plină de imaginație. Atragi cu ușurință oamenii, dar la fel de ușor îi poți îndepărta dacă devii pisălog. Poți suferi de depresie, din cauza gândurilor negative și  a tendinței de a amâna și de a evita situațiile neplăcute. Ai simț estetic, găsești soluții originale și poți face performanță în domenii artistice, politică, design interior sau chiar afaceri. Zilele tale norocoase sunt Luni, Miercuri, Sâmbătă și Duminică, numerele norocoase 1, 2, 4 și 7, iar culori benefice sunt alb, roșu și portocaliu. Află mai multe despre horoscop balanță.

Vrischik Rashi – Scorpion (23 octombrie – 21 octombrie)

zodiac indian vrischik rashi

Vechiul horoscop indian spune că ești o persoană sinceră și demnă de încredere, plină de curaj și de energie. Cunoști multe lucruri, studiezi, ești inteligent și mereu gata de acțiune. Îți place să îi ajuți pe ceilalți. Ca defecte, tinzi să fii violent și să nu te gândești la consecințe, poți suferi de diverse dependențe și îi poți irita pe cei din jur. Ai o viață destul de grea până la 32-35 de ani, dar apoi lucrurile încep să se îndrepte. Ești o persoană discretă, îți plac secretele și chiar micile manipulări. Renunță la extreme și la gelozie. Datorită minții tale și a intuiției strălucite, poți fi detectiv, polițist, cercetător, jurnalist sau psiholog. Zilele tale norocoase sunt Marți, Vineri și Sâmbătă, iar numerele norocoase sunt 6, 8, 9. Albastrul îți poartă noroc. Află mai multe despre horoscop scorpion.

Dhanu Rashi – Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie) – Zodiac Indian

zodiac indian dhanu rashi

Ai mare potențial, datorită atitudinii pozitive cu care privești viața. Ești o persoană întreprinzătoare, ai spirit logic și în general ai capacități de lider. Oamenii te plac pentru că dai dovadă de inteligență, umor, optimism, sinceritate și generozitate. Vechiul horoscop indian remarcă faptul că ești loial, independent și modest și că reușești în ceea ce-ți propui. Totuși, riști să fii impulsiv, să nu analizezi înainte de a acționa și să nu te concentrezi. Caută un loc de muncă lipsit de rutină, în care să îți satisfaci dorința de aventură – turism, sport, vânzări sau afaceri. Poți fi un bun om de știință, filosof sau inginer. Zilele tale norocoase sunt Miercuri, Joi și Duminică, numerele 3, 5, 6 și 8 îți sunt favorabile, iar culorile norocoase sunt galben, verde și bleu. Află mai multe despre horoscop săgetător.

Makara Rashi – Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

zodiac indian makara rashi

Ești unul dintre cele mai stabile semne din acest horoscop indian. Serios, ambițios și curajos, îți impui standarde înalte și tinzi să separi viața socială de cea profesională.  Ești foarte critic, chiar și cu tine însuți, muncești mult și ai un puternic spirit practic. Te concentrezi pe obiectivele profesionale, însă în relații ești rezervat. Îți dorești să ajungi departe, dar trebuie să ai răbdare: succesul va veni în timp, cu efort și provocări. Din fericire, le vei face față cu încredere și demnitate. Ești loial și oamenii se pot baza pe tine. Nu mai amâna lucrurile care par să nu îți aducă satisfacție imediată și încearcă să lași sentimentele să pătrundă mai des în viața ta. Relațiile nu sunt mai puțin importante decât munca. Datorită disciplinei și a ambiției poți lucra în armată, finanțe, învățământ, cercetare, medicină. Poți ajunge director sau CEO în corporații. Zilele tale norocoase sunt Miercuri, Vineri, Sâmbătă, numerele favorabile sunt 6, 8, 9, iar albul, verdele și bleul îți aduc noroc. Află mai multe despre horoscop capricorn.

Kumbh Rashi – Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

zodiac indian kumbh rashi

Ești cel mai mare iubitor de libertate din acest zodiac indian. Crezi în valorile tale, pui preț pe credință, dar și pe exprimarea individuală, ești foarte sufletist și atașat de oamenii dragi. Nu ai prejudecăți, ești sincer și tolerant, intuitiv, plin de imaginație, devotat și loial. Îți place să fii rebel și uneori poți deveni insensibil față de persoanele din viața ta. Ai grijă la problemele de sănătate – dureri de cap, indigestii și diverse probleme de stomac. Mintea ta strălucită te poate ajuta să fii un bun om de știință, matematician sau artist. Zilele tale norocoase sunt Marți, Joi și Vineri. Numerele care-ți poartă noroc sunt 2, 3, 7 și 9. Culorile favorabile sunt galben, roșu și alb. Află mai multe despre horoscop pești.

Meena Rashi – Pești (19 februarie – 20 martie) – Zodiac Indian

zodiac indian meena rashi

Ultima, dar nu cea din urmă zodie a acestui zodiac indian, semnul tău este unul al artiștilor. Iubești lucrurile care îți aduc plăcere și tinzi să fii o fire leneșă. Ai încredere în oameni, ești uneori timid, alteori plin de curaj. Te gândești de două ori înainte de a acționa. Nu ești o persoană rațională și nu te poți concentra foarte mult, iar foarte des poți părea nepăsător. Vei avea parte de câștiguri mari la un moment dat în viață, vei călători mult și vei avea copii. Ai nevoie de un partener puternic, care să te sprijine și să îți aprecieze imaginația, compasiunea și sensibilitatea. Visezi mult și ți se potrivesc locurile de muncă legate de artă, dar și medicina, psihologia sau asistența socială. Zilele tale norocoase sunt Marți, Joi și Duminică, iar numerele norocoase sunt 1, 3, 4, 9. Culorile tale favorabile sunt roșu, portocaliu și galben. Ține cont de acest horoscop indian pentru a te folosi de punctele tale forte și a lucra la punctele slabe, astfel încât să ai un traseu cât mai favorabil în viață.

100 RON Gratis Fără Depunere

Bonus Exclusiv

Cod bonus: BONUSCASINO

  • 100 RON gratis fără depunere de bun venit
  • Bonus la validarea contului de jucător
  • Cod BONUSCASINO

Alte Articole

concurenti asia express

Concurenți Asia Express 2024 Sezonul 7 Drumul Zeilor – Traseu și Câștigători

1 martie 2024

Mult așteptata emisiune Asia Express revine la TV cu un nou sezon plin de aventură și adrenalină. Află din acest articol totul despre emisiune, traseu și concurenți Asia Express 2024. Vei avea ocazia să-ți susții echipa preferată pe Drumul Zeilor, format din traseul Thailanda – Malaysia – Indonezia într-un sezon aparte. Rămâi pe aproape și […]

Citeste mai mult
cat dureaza un meci baschet banner

Cât Durează un Meci de Baschet – Informații Generale Despre Baschet

27 decembrie 2022

În articolul de astăzi, vom vedea cât durează un meci de baschet. Timpul diferă în funcție de competiție, deci vedem și cât durează un meci de baschet în NBA și în Europa, dar și cum poți paria la acest sport la case pariuri! Cât durează o repriză de bachet? Pentru competițiile europene, un meci de […]

Citeste mai mult
contact stanleybet

Contact Stanleybet – Cum Iei Legătura cu Echipa de Suport?

19 ianuarie 2024

Dacă te întrebi cum poți lua legătura cu echipa de contact Stanleybet, atunci ai nimerit în locul potrivit. Pe parcursul experienței noastre de joc la Stanleybet, avem avut o serie de întrebări și curiozități, așa că am încercat fiecare modalitate de suport a cazinoului. Astăzi, îți vom împărtăși din experiența noastră, care sunt modalitățile la […]

Citeste mai mult
metode de plata million casino

Metode de Plată Million Casino 2024 – Million Casino Depunere și Retragere

30 ianuarie 2024

Te-ai înregistrat la cel mai nou operator de pe piața românească de gambling și anume Million Casino, ți-ai validat datele personale, iar acum vrei să faci o depunere Million Casino și nu știi cum. Noi am testat cum depui și cum faci o retragere Million Casino, iar astăzi îți vom povesti pe larg despre aceste […]

Citeste mai mult

Autori

Fii la curent cu cele mai noi oferte la casino
Abonează-te la newsletter și asigură-te că nu pierzi nicio ofertă exclusivă
Aboneaza-te Acum!