oferta maxbet marti rotiri gratuite

Ziua Rotirilor Gratuite pe Maxbet

Vă plac jocurile gratuite? Atunci veţi adora ziua de Marți în Cazinoul MaxBet, pentru că este Ziua Rotirilor Gratuite!

Una dintre cele mai apreciate Promoții din acest Cazino îți da șansa să descoperi multitudinea de jocuri disponibilă pe această platformă online. Astfel, în fiecare zi de marți primești 20 de Rotiri Gratuite pentru orice depunere. Sumă minimă de depunere e de doar 40 RON iar oferta poate fi obținută de 3 ori pe zi.  Astfel, în cazul a 3 depuneri în orice zi de Marți, un obicei foarte popular pentru mulți clienți ai Cazinoului MaxBet primești în plus și 60 de Rotiri Gratuite, care pot fi folosite la toate slot-urile de pe site. Imediat după ce te vei loga în contul tău, vei primi un mesaj de Acceptare, iar apoi Rotirile Gratuite vor fi creditate în contul tău.

Cei care vor beneficia de aceste Rotiri Gratuite, au avantajul de a încerca „Jocurile Noi” din Cazino, dar și a avea șanse în plus la câștigarea unui Jackpot. Aceste Jackpoturi Progresive sunt foarte populare, iar la MaxBet sunt uriașe. Momentan, cel mai mare dintre ele îți poate aduce peste 40.000.000 RON .

Un Jackpot popular este și cel al jocurilor „Batman” și „Superman”. Într-un număr total de 9 jocuri diferite, cele mai noi jocuri din Cazinoul MaxBet au secvențe speciale extrem de atractive. Jackpotul acestor jocuri a trecut de 4.000.000 RON.

În afară de Promoția Rotirilor Gratuite, în cazinoul MaxBet te așteaptă surprize aproape în fiecare zi.  În fiecare zi de Miercuri, se aleg 3 jocuri care, săptămânal,  vor plăti recompense duble. Astfel jucând aceste jocuri vei primi puncte de loialitate duble, ce ulterior pot fi convertite în bani. Sâmbătă, e „Happy Hour”, timp de 8 ore la orice depunere ai 50% Bonus. Poți ajunge chiar și la un Bonus de 1500 RON.

Profită și tu acum de Oferta Rotirilor Gratuite!