winmasters românia

Winmasters România ne arată statisticile pentru 2017

Winmasters România este una din cele mai mari și mai apreciate case de pariuri. Milioane de pariuri au fost plasate la Winmasters de la apariția pe piața românească, iar calitatea de top a serviciilor convinge de fiecare dată jucătorii să li se alăture și să rămână alături de ei. Ne face o deosebită plăcere să vă prezentăm o serie de date foarte intersante despre anul precedent și o veste importantă din partea lor.

Statistici despre pariurile la Winmasters România în 2017

Winmasters România are un portofoliu foarte larg de sporturi și campionate, așa că este foarte interesant să aflăm care dintre acestea au fost cele mai populare și au strâns cele mai multe pariuri în 2017.

Ei bine, casa de pariuri ne anunță că Premier League a fost campionatul cel mai popular, cu nu mai puțin de 106.549 de pariuri plasate. Pe locul second se află Primera Division, cu 104.743 de pariuri. Fotbalul din Marea Britanie și Spania a fost astfel principala atracție pentru pariori.

Cel mai important eveniment al anului a venit tot din fotbal și a strâns 1700 de pariuri plasate. Este vorba de Finala Ligii Campionilor 2017, dintre Juventus și Real Madrid.

88.993 RON câștigați pe un bilet din Primera Division

Un jucător foarte inspirat a câștigat suma fabuloasă pe un bilet cu o cotă totală de 2019.71. Jucătorul cu username-ul dn***ora a pariat 44 RON pe 9 meciuri din Primera Division și a câștigat 88.993 RON.

1237 de pariuri plasate pentru un meci de tenis

Cifrele pentru tenis s-au ținut destul de aproape față de cele pentru meciul anului la fotbal. Cel mai important meci de tenis a fost Finala masculină de la Australian Open 2017. Meciul dintre Roger Federer și Rafael Nadal a cumulat 1237 de pariuri.

Veste bună pentru jucătorii eleni: Winmasters se lansează în Grecia

Winmasters anunță o start în forță pentru 2018, cu lansarea platformei de pariuri sportive și casino în Grecia. Site-ul este disponibil pe toate dispozitivele (desktop, mobil, tabletă) și inovează piața cu produse și servicii avansate. Experiența jocurilor de noroc atinge astfel un alt nivel.

Christos Protopapas, Directorul Comercial Winmasters declară “Avem posibilitatea de a oferi publicului elen un produs complet de pariuri sportive, împreună cu o gamă variată de oferte live, opțiuni de pariere și jocuri de cazinou. Sperăm ca toți clienții noștri să se bucure de o experiență completă în ceea ce privește jocurile de noroc”. Winmasters Grecia s-a lansat respectând pe deplin legislația și reglementările naționale, potrivit art. 50§12 din Legea 4002/2011.

Winmasters este un furnizor de jocuri de noroc prezent doar pe piețe reglementate din Europa. Scopul companiei este să ajungă în top prin oferirea de servicii de primă clasă jucătorilor și respectarea contextului juridic național și internațional. În momentul de față, Winmasters deține licențe în Malta, Cipru, Germania, Grecia și desigur, România. Compania a anunțat de asemenea că are în plan extinderea în cel puțin alte două țări europene. Anul 2018 se anunță astfel a fi unul mare pentru furnizorul de jocuri de noroc.