pariuri vlad cazino virtuale
Blog  /   mai 11, 2022   /   Alex Simionescu

Pariuri Vlad Cazino Virtuale – Ghid de pariere

5/5 - (2 votes)

Eşti pasionat de pariuri sportive şi îţi place să mizezi pe rezultatele favoriţilor tăi? Există o serie de evenimente care se desfăşoară non stop şi unde poţi paria la orice moment al zilei la Vlad Cazino. Este vorba despre pariurile virtuale, între concurenţi generaţi automat, de calculator. În continuare, vei afla mai multe despre pariuri virtuale Vlad Cazino şi despre avantajele pe care le poţi primi din partea cazinoului!

100% Bonus până la 1500 RON + 400 Rotiri Gratis

 • 400 rotiri gratuite la 20 Hot Blast la prima depunere
 • Beneficiezi și de 100% până la 1500 RON – ex. depui 100 RON și joci de 200 RON
 • Recomanzi un prieten și primești bani extra

Bonusuri şi promoţii Vlad Cazino

Condiţia minimă pentru a putea juca la pariuri Vlad Cazino virtuale este aceea de a te înregistra pe platforma online a cazinoului. Odată cu deschiderea unui cont şi alimentarea acestuia, beneficiezi de bonusuri şi promoţii speciale. Iată ce îți aduce bonus bun venit Vlad Cazino:

 • Pentru prima depunere în cont, ai un bonus de 100%, pânâ la 1500 de ron. Asta înseamnă că bonusul acordat va fi egal cu valoarea depunerii tale. De exemplu, în cazul în care vei depune 200 de lei, bonusul pe care îl vei primi va fi în valoare de 200 de lei. Suma minimă pentru prima depunere este de 50 de lei. Bonusul se supune unor anumite condiţii de rulaj pe care le vei descoperi la deschiderea contului. Rulajul presupune să pariezi suma respectivă de un anumit număr de ori, pentru ca la final să îți intre în cont.
 • De asemenea, la prima alimentare a contului de jucător vei mai primi bonus şi 400 de rotiri gratuite la slotul EGT (Amusnet Interactive) 20 Hot Blast. Prin urmare, vei putea să te bucuri și mai mult de avantajele de a avea un cont Vlad Cazino.

Oferta de pariuri Vlad Cazino virtuale

Pariurile virtuale sunt evenimente la care jucătorii sau echipele se înfruntă doar în mediul online, fiind generate de calculator. Nu trebuie să îți faci griji, însă, pentru că plăcerea parierii e aceeași, iar înfruntările sunt 100% obiective. Softul care e responsabil pentru crearea evenimentelor virtuale este proiectat astfel încât să funcționeze fără niciun fel de amestec uman.

Secțiunea de pariuri virtuale Vlad Cazino este trecută chiar în partea de sus a site-ului, așa că e foarte ușor accesibilă. Odată ce apeși aici, vei avea posibilitatea să îți selectezi evenimentele preferate pe care să mizezi. În oferta Vlad Cazino virtuale există mai multe competiții pe care poți paria. Iată mai multe detalii despre fiecare dintre ele:

Pariuri Vlad Cazino virtuale Cupa Euro

În cadrul acestei secțiuni, ai ocazia să mizezi pe meciuri din Cupa Euro virtuală. Aici se înfruntă cele mai puternice echipe naționale din Europa, din țări precum Spania, Portugalia, Germania sau Franța. La fel ca la orice campionat veritabil, țările sunt împărțite pe grupe și joacă în diverse faze ale competiției, până la marea finală. Poți alege diverse tipuri de pariu:

 • Pe rezultatul final – aici fiecare echipă are o cotă pentru a obține victoria. Cu cât cota e mai mare, echipa e văzută ca fiind mai puternică, deci favorită.
 • Pe total goluri – e un pariu de tip sub/ peste, unde trebuie să aproximezi numărul corect de goluri date în cadrul partidei.
 • Pe rezultatul la pauză – poți miza că partida se termină în favoarea uneia dintre echipe sau la egalitate.

Într-o fereastră deschisă pe pagina de pariere, ai acces la desfășurarea live a meciului. Tot aici vei observa și butoanele pe care poți apăsa pentru a vedea detalii despre echipe: rezultatele de la confruntările anterioare, forma de joc, rezultatele din grupe, clasamentul general și golaverajul. Practic, toate ingredientele de care ai nevoie pentru a plasa cu succes pariuri Vlad Cazino virtuale.

Nu uita să verifici și de ce promoții Vlad Cazino zilnice poți beneficia!

Vlad Cazino virtuale Cupa Campionilor

Cupa Campionilor este unul dintre cele mai iubite evenimente din lumea fotbalului, așa că nu putea lipsi din oferta de pariuri Vlad Cazino virtuale. Fii gata să mizezi pe echipele cele mai puternice din clasamente internaționale, precum Liverpool, Nantes, Genk, Barcelona, Dortmund, Salzburg, Leipzig, Valencia, Chelsea, Lyon sau Lille.

Și aici ai la dispoziție o fereastră în care vezi desfășurarea meciului, precum și butoanele pe care apeși ca să vezi rezultatele și să calculezi probabilitatea de câștig. La fel ca la pariuri Vlad Cazino virtuale pe Cupa Euro, ai posibilitatea de a miza pe rezultat, dar și pe numărul de goluri înscrise.

Virtuale Vlad Cazino Fotbal

Iubești fotbalul și îți pare rău când nu găsești în program meciurile echipelor preferate? Nu-i nicio problemă, pentru că în secțiunea de virtuale Vlad Cazino vei găsi mereu meciuri pasionante de fotbal, pe care poți paria oricând. Un detaliu interesant constă în faptul că echipele care se înfruntă în secțiunea de fotbal sunt variantele virtuale ale unor echipe de top, mai precis cele din Premier League.

Pentru ca totul să fie complet, ai acces la evenimentele live, la statistici, golaveraj și tot ceea ce e necesar să știi despre confruntările anterioare. Totul e exact ca și cum ai plasa un pariu pe evenimentul real.

Poți alege să pariezi pe o cotă mai mare, unde riscul e crescut, dar și câștigul poate fi pe măsură. Ai la dispoziție pariuri pe rezultat, dar și pe goluri, așa că poți opta pentru varianta pe care ai prefera-o și în cazul meciurilor reale.

Dacă vrei să iei o pauza de la a plasa pariuri, poț încerca secțiunea de casino live Vlad Cazino unde te vei distra pe cinste!

Pariuri Vlad Cazino virtuale Baschet

Meciurile de baschet fac și ele parte din oferta Vlad Cazino pariuri virtuale. Aici vei găsi echipe de top din Statele Unite ale Americii, care se confruntă pentru a obține primul loc. Ți se oferă atât acces la vizionarea meciurilor virtuale, cât și informații detaliate despre punctaj, clasament și traiectoria fiecărei echipe.
În cadrul secțiunii virtuale Vlad Cazino baschet, ai mai multe variante de pariuri pe care le poți plasa:

 • Pe echipa câștigătoare, cu tot cu prelungirile. Acesta este un aspect important, pentru că de exemplu în cazul meciurilor de fotbal, pariurile vizează doar timpul regulamentar de joc, fără eventualele prelungiri. La baschet, minutele suplimentare pot schimba radical situația, mai ales în cazul punctelor înscrise.
 • Pe rezultatul obținut la pauză, care poate fi în favoarea uneia dintre echipe, însă poate fi și de egalitate.
 • Pe totalul punctelor înscrise, inclusiv în prelungiri. E un pariu de tip sub/peste, unde e bine să te interesezi cu privire la punctajul anterior al echipelor, ca să ai cât mai multe șanse de a face o predicție corectă.
 • Pe totalul punctelor obținute în prima jumătate a meciului. Și acesta este un pariu de tip sub/peste, deci nu trebuie să spui exact numărul de puncte, ci doar sub sau peste ce cifre vor fi.

Vlad Cazino virtuale Tenis

În privința pariurilor virtuale pe tenis, la Vlad Cazino vei putea paria pe variante virtuale ale marilor jucători. Nu trebuie să te mire dacă vezi nume precum Nadel sau Fedirer – profilul fiecărui concurent este creat în funcție de campionii din viața reală. Prin urmare, vei putea urmări meciuri de tenis cu adevărat pline de suspans.

Și în cadrul acestei secțiuni Vlad Cazino virtuale ai acces la statistici, așa că poți vedea inclusiv punctele obținute, game-urile câștigate sau forma în care este fiecare jucător. Poți paria pe câștigătorul meciului, dar ai posibilitatea să mizezi și pe rezultatul setului.

Pentru a avea șansa la un câștig cât mai mare, citește mai multe despre pariuri tenis!

Virtuale Vlad Cazino Curse de cai

Pe lângă competițiile de fotbal, tenis sau baschet, la Vlad Cazino ai și opțiunea de a plasa pariuri pe curse de cai. Ți se oferă un tabel cu toți participanții la cursă, iar tu poți alege rezultatul în funcție de cotă și de rating. Cu cât ratingul unui cal este mai mic, cu atât cota e mai mare. Riscul e crescut, dar câștigul poate fi pe măsură.

Poți bifa în dreptul calului ales că acesta ocupă locul 1, locul 2 sau unul dintre celelalte locuri la finalul cursei. Nu poți paria pe mai mulți cai că vor ocupa locul 1, așa că alege cu grijă campionul.

Pariuri Vlad Cazino virtuale Curse de câini

Cursele de câini reprezintă un alt eveniment iubit de pariori, prin urmare nu puteau lipsi din oferta Vlad Cazino virtuale. La fel ca în cazul curselor de cai, și aici ți se oferă varianta de a miza pe participantul care crezi că va termina primul sau al doilea. Poți, de asemenea, să pariezi că un anumit ogar ocupă orice alt loc în afară de primele două.

Nu uita să verifici ratingul ogarilor: cei care au un număr crescut de steluțe au un rating mai bun, ceea ce înseamnă și o cotă mai mică. Pariurile mai riscante au o cotă mai mare, însă la fel ca în cazul curselor din viața reală, nimic nu este imposibil.

Pe lângă această gamă variată de pariuri virtuale, te așteaptă o mulțime de promoții Vlad Cazino cu premii și promoții Vlad Cazino cu depunere!

De ce merită să joci la Vlad Cazino pariuri virtuale

Dacă până acum nu ai mai pariat pe evenimente virtuale, probabil te întrebi care sunt avantajele acestora. Iată principalele beneficii pe care le vei avea când plasezi astfel de pariuri:

 • Evenimentele sunt mai scurte și mai dinamice. Nu mai ai de ce să aștepți 90 de minute pentru a afla cum s-a încheiat meciul preferat, fiindcă totul se desfășoară rapid, într-un interval de timp scurt.
 • Poți viziona fiecare eveniment. Odată ce ești logat în contul tău Vlad Cazino, ai acces la filmările evenimentelor virtuale și nu e necesar să cauți un post tv unde să le vezi.
 • Meciurile și cursele se desfășoară non stop. Asta înseamnă că poți paria la orice oră, oricând dorești. Chiar dacă ai pierdut partida sau cursa pe care voiai să pariezi, una nouă va începe imediat.
 • În cadrul secțiunii Vlad Cazino pariuri virtuale, ai acces la statistici utile, care te vor ajuta să intuiești cât mai bine rezultatele și să calculezi șansele fiecărui pariu.
 • Jocurile virtuale nu depind de condiții meteo sau restricții. De aceea, indiferent de context, vei putea paria pe evenimentele preferate.

Nu uita că pentru orice întrebare ai, echipa de contact Vlad Cazino îți stă la dispoziție!

Concluzii pariuri virtuale Vlad Cazino

Te pasionează lumea pariurilor și iubești să simți adrenalina din momentul în care mizezi? Este momentul să îți faci un cont la Vlad Cazino, să cauți secțiunea de pariuri virtuale și să îți alegi evenimentele preferate. Vei putea astfel să te conectezi oricând la lumea sportului și să îți încerci norocul și intuiția. Mizează și tu la pariuri virtuale Vlad Cazino!

100% Bonus până la 1500 RON + 400 Rotiri Gratis

 • 400 rotiri gratuite la 20 Hot Blast la prima depunere
 • Beneficiezi și de 100% până la 1500 RON – ex. depui 100 RON și joci de 200 RON
 • Recomanzi un prieten și primești bani extra

Citește mai mult:

Alte Articole

superbet fără depunere

Superbet Bonus Fără Depunere – 222 Rotiri Gratuite + 50 RON Freebet

4.2/5 – (37 votes) Luna octombrie începe cu o surpriză, aducându-ți o nouă ofertă Superbet bonus fără depunere: vezi cum obții 222 Rotiri Gratuite + 50 RON Freebet. Citește în textul de mai jos tot ceea ce trebuie să știi despre pentru a putea face rost de acest bonus fără depunere Superbet! În ce constă […]

Citeste mai mult
supercazino holder

Blackjack Las Vegas Casino

Rating Slot Dacă eşti în căutarea unui joc de masă care să îţi ofere şanse reale de câştig, accesarea de jocuri blackjack Las Vegas casino online este soluţia perfectă. Ai la dispoziţie 3 variante cu acest joc care conduce lejer la popularitate, aşa că ai de unde alege. Cunoşti cu siguranţă cum funcţionează un joc […]

Citeste mai mult
supercazino holder

Jocuri Las Vegas Casino – Portofoliu Las Vegas Casino

Rating Slot Uşor de parcurs şi cu o ofertă bogată, asta primeşti de la gama de jocuri Las Vegas casino. Cu un număr mare de titluri care se regăsesc în portofoliu jocuri Las Vegas casino România, platforma este de departe cea mai bună alegere din punct de vedere al diversității. Nu duci lipsă de nimic […]

Citeste mai mult

Fii la curent cu cele mai noi oferte la casino

Abonează-te la newsletter și asigură-te că nu pierzi nicio ofertă exclusivă