idei mesaje florii
ALTE ARTICOLE  /   Blog  /   martie 24, 2020   /   Mihai

Mesaje și urări de Florii

Duminica Floriilor se serbează cu o săptămână înainte de Paște și este o ocazie de veselie, credincioșii sărbătorind intrarea lui Iisus în Ierusalim. Tot în această zi, persoanele cu nume de floare primesc felicitări, cadouri și urari de Florii<strong>, </strong>petrecând timpul alături de cei dragi și bucurându-se de dezlegarea la pește și la vin. Dacă și tu ai sărbătoriți printre prieteni, rude sau colegi și nu știi ce urari de la multi ani de Florii să le faci, îți oferim un ghid care te va ajuta să găsești cuvintele potrivite.

Ce nume poartă cei care primesc urari de Florii

Multe persoane sunt puse în încurcătură atunci când vine vorba să trimită mesaje de la multi ani de Florii. Motivul este simplu: nu știu exact ce fel de nume sunt sărbătorite în această zi. Dincolo de deja clasicele Florin și Florina, există și alte prenume care intră în categoria sărbătoriților. Iată o listă pe care o poți consulta în cazul în care nu te poți decide dacă numele cunoscuților se încadrează sau nu în cele către care poți trimite urari de la multi ani de Florii:

  • Viorel, Mărgărit, Florea, Bujor, Floricel, Florentin, Crin, Florinel, Trandafir, Codrin, Codruț, Laur, Laurian, Laurențiu, Mălin, Florian
  • Viorica, Crizantema, Floarea, Anemona, Romanița, Margareta, Lăcrămioara, Violeta, Codruța, Laura, Dalia, Delia, Angelica, Angela, Mălina, Gențiana, Crina, Hortensia, Liliana, Lila, Iasmin, Iasmina, Florentina, Florica, Brândușa, Camelia

Nu uita un detaliu esențial: mesaje de Florii se trimit persoanelor care au floarea în prenume, nu în numele de familie.

Acum, că știi cui să trimiți mesaje de la multi ani de Florii, este timpul să trecem la pasul următor. Cum compui un mesaj reușit cu urari de Florii?

Urari de Florii – Cum te asiguri că mesajul va fi bine primit?

Îți vei spune că nu-i nimic mai simplu decât să trimiți urari de la multi ani de Florii, însă dacă vrei ca persoanele care le primesc să fie încântate de mesajele tale, e bine să iei în considerare conținutul acestora.

Din punct de vedere al conținutului, folosește-ți creativitatea și adaptează-ți cuvintele folosite în mesaje de la multi ani de Florii la personalitatea celei sau celui care va primi urarea. Poți adăuga în mesaj o notă jucăușă printr-un emoticon potrivit sau o poză cu un buchet de flori. În continuare, îți oferim câteva urari de la multi ani de Florii pe care să le trimiți persoanelor dragi, chiar în această formă sau adaptate după bunul tău plac.

În primul rând, având în vedere că este vorba de o sărbătoare onomastică, va trebui să eviți orice expresie de genul “aniversare fericită” sau “cu ocazia aniversării tale”, întrucât aceste exprimări sunt potrivite la ziua de naștere sau la împlinirea unui număr de ani scurși de la un anumit eveniment. De asemenea, acordă atenție adresării: dacă trimiți mesaje de la multi ani de Florii colegelor sau colegilor de la muncă, este recomandat să fii prietenos și familiar atât cât o permite relația în care vă aflați.

Poți alege să dai un mesaj text, un telefon sau să faci urările pe aplicații precum Whatsapp sau Facebook Messenger. Important este să alegi canalul de comunicare pe care îl folosești în mod uzual cu persoanele respective. De exemplu, în cazul în care ai o colegă căreia vrei să îi trimiți urari de la multi ani de Florii, iar de obicei vorbiți prin mesaje și telefoane pe numărul de serviciu, poți utiliza același număr pentru o urare scurtă în ziua de sărbătoare, în loc de a-i scrie pe Facebook Messenger, care poate părea o modalitate prea personală de adresare.

Idei de mesaje de Florii

Dacă nu ai inspirație sau timp să compui urari de Florii, nu îți face griji. Alege din lista de mai jos ceea ce-ți place și vei rezolva astfel mult mai ușor:

Mesaje de Florii pentru colege/colegi:

Să îți fie viața la fel de frumoasă precum o floare! La mulți ani și multă sănătate!

Sper că petreci această zi specială alături de cei dragi. Îți doresc mult noroc, sănătate și puterea de a-ți transforma fiecare vis în realitate. La mulți ani!

Sfânta Duminică a Floriilor să îți aducă bucurie, belșug și împlinire sufletească. La mulți ani!

Îți doresc ca zilele tale să fie vesele și colorate precum florile, iar norocul să fie veșnic de partea ta. La mulți ani de Florii!

La mulți ani senini și frumoși cu ocazia Floriilor!

Mesaje de Florii pentru rude/prieteni apropiați

Ești precum o floare în viețile noastre, cei care te cunoaștem și te iubim. Ne faci să zâmbim și mă bucur că ne umpli zilele de culoare și parfum. La mulți ani senini și frumoși!

Nu îți pot trimite un buchet de flori real, însă consideră acest mesaj ca floarea pe care aș vrea să ți-o dăruiesc. Îți mulțumesc că faci parte din viața mea și sper să te aștepte numai zile pline de noroc, fericire, sănătate și dragoste. La mulți ani!

Ca florile de primăvară să-ți fie zilele: pline de curajul de a lupta cu iarna și de a răsări mereu cu aceeași energie. Ca florile de vară să trăiești o viață întreagă: cu exuberanță, culoare și vitalitate. La mulți ani!

Să petreci o zi minunată, așa ca tine! La mulți ani cu sănătate, dragoste și mult noroc!

Mesaje de Florii pentru persoana iubită

Cu o floare nu se face primăvară, însă cu tine primăvara e întotdeauna mai frumoasă. La mulți ani plini de dragoste!

Ești floarea mea cea mai de preț, de aceea te voi iubi și prețui o viață întreagă. La mulți ani!

Ți-aș dărui toate florile din lume, însă ele ar fi prea puțin ca să-ți demonstrez tot ce simt pentru tine. Primește în dar iubirea mea și gândurile mele bune, zi de zi. La mulți ani!

O floare să-ți fie viața, colorată, parfumată și veselă! Te iubesc!

Concluzii – Urari de Florii

Acestea fiind spuse, sperăm că ai cât mai mulți oameni dragi cărora să le trimiți mesaje de la multi ani de Florii și îți dorim ca toți aceștia să fie sănătoși, fericiți și încântați de urările pe care le vor primi de la tine.

Citește și despre urări de Paște.

Alte Articole

halloween 2020

Halloween 2020 în vreme de pandemie – 5 idei de sărbătorit

Cu toate acestea, Halloween-ul tot va veni, chiar şi în vreme de pandemie, iar vestea bună este că stă în puterea noastră să păstrăm tradiţia activităţilor distractive, care să dea un farmec aparte acestei sărbători. Aşadar, pentru că nu mai e mult până la “Sărbătoarea tuturor sfinţilor”, îţi prezentăm mai jos câteva recomandări utile despre […]

Citeste mai mult
investiții imobiliare 2020

Cum schimbă pandemia piața imobiliară

Cele mai importante aspecte în schimbarea pieței imobiliare sunt: cererea care a crescut pentru credite ipotecare, șantierele care și-au continuat activitatea chiar și în pandemie și creșterea interesului pentru noile cartiere rezidențiale. În acest articol vom discuta despre investiții imobiliare 2020 și ce s-a întâmplat în piața imobiliară până acum, apoi vom face anumite predicții […]

Citeste mai mult
seriale cu medici

Top 5 Seriale cu Medici 2020

Noile seriale cu medici încep să câștige din ce în ce mai multă popularitate în rândul spectatorilor, de ce? Pentru că dramele doctorilor și a personajelor respective fiecărui serial, chiar par umane, reale. Tindem să ne asociem cu personaje tot timpul, tocmai de aceea ne atașăm de fiecare problemă sau fiecare moment fericit dintr-un serial. […]

Citeste mai mult

Fii la curent cu cele mai noi oferte la casino

Abonează-te la newsletter și asigură-te că nu pierzi nicio ofertă exclusivă