tvbet Blog   /   29 ianuarie 2021   /   Paul Anghelescu

TVBet 100% live – o opţiune atrăgătoare şi pentru România

Autor: Paul Anghelescu

Actualizat: 29 ianuarie 2021

5/5 - (1 vote)

Domeniul de gambling şi entertainment a cunoscut în ultimii ani o dezvoltare rapidă şi spectaculoasă. Deseori, cele două s-au intersectat, “şi-au dat mâna” pentru a oferi clienţilor lor o experienţă eficientă, unică şi completă. TVBet este un astfel de exemplu, un nume general sub care activează atât TVBET TV, cât şi TVBET Games.

Ce oferă această companie?

O altă particularitate este aceea că, în cadrul multor jocuri, eşti întâmpinat de hostesse frumoase, agreabile, care îţi vor face experienţa de joc încă şi mai plăcută. De altfel, fata cu “cel mai mare scor” va felicita personal jucătorul care câştigă.

O descriere corectă ar fi aceea că oferă o multitudine de jocuri de noroc, programe şi opţiuni “sub aceeaşi umbrelă”. Aşadar, acolo poţi găsi în avans programul tuturor evenimentelor de gambling de marcă şi statusurile unor jocuri cunoscute. Bineînţeles, poţi paria la acestea şi le poţi viziona în timp real. Jocurile de noroc şi implicit industria de gambling sunt într-o continuă transformare, aşa că la TVBet Games ai posibilitatea de a vedea primul toate noutăţile privind jocurile de noroc. KenoBet, BackgammonBet sau JokerBet sunt doar câteva dintre acestea.

Periodic, te poţi bucura aici de jackpoturi substanţiale – trebuie doar să fii pe fază şi să îţi alegi jocurile şi opţiunile preferate. Pentru că astăzi cadrul contează foarte mult, la TVBet TV ai un design grafic unic. Astfel, pe lângă jocurile noi, şi jocurile clasice sunt regândite cu un format nou, diferit. Acestora li se adaugă caracteristicile speciale, cele care fac jocurile încă şi mai atrăgătoare. Dacă mai amintim şi de interfaţa simplă şi prietenoasă, este clar că experienţa jocului la TVBet Games este una cu totul şi cu totul specială.

TVBET Games – o companie în continuă extindere

tvbet games companie

Compania a cucerit piaţa de gambling pentru că a regândit tot acest proces printr-o perspectivă a unei a treia persoane. Fiecare dintre jocurile de pe TVBet TV este transmis live, jocul fiind condus de câte un dealer – o hostesă agreabilă. În tot acest context, compania a căpătat din ce în ce mai multă popularitate. Compania este astăzi prezentă peste tot în lume şi îşi anunţă periodic extinderea. De exemplu, la finalul anului trecut, compania a anunţat că va opera şi în Polonia, asta după ce, la începutul anului lansase o nouă tehnologie prin satelit.

BET Satellite le-a permis să emită în zone îndepărtate, acolo unde locuitorii fie nu aveau acces la internet până atunci, fie conexiunea nu era atât de bună.

Cele 9 jocuri inovatoare de pe TVBET Games

Pe lângă evenimentele din domeniul gamblingului şi pariurile setate din timp, canalul oferă 9 jocuri inovatoare. Acestea se desfăşoară într-un cadru special, cu reguli diferite, menite să atragă cât mai mulţi utilizatori. Cele 9 jocuri sunt: KenoBet, 21, BGBet, 5Bet, 7Bet, JokerBet, PokerBet, War of Elements, WheelBet.

War of Elements – un joc cu mecanism simplu şi şanse mari de câştig

Hostessa conduce acest joc în care cele două elemente, foc şi gheaţă, “concurează” într-un duel al cărţilor. Cu fiecare extragere, prezentatoarea îi întâmpină pe userii noi. Mecanismul este simplu: jucătorul “primeşte” o carte, după care prezentatoarea extrage una şi pentu ea. Partea frumoasă a acestui joc este aceea că nu trebuie să pariezi doar pe “câştigător”. Astfel, poţi ghici şi ce semn de carte va primi atât jucătorul, cât şi dealerul, cine va câştiga la final, ce culoare vor extrage cei doi, valoarea cărţilor etc.

PokerBet – un joc clasic, “reinventat” de furnizor

Orice pasionat de jocuri de noroc a încercat cel puţin o dată pokerul. În cadrul Tvbet Games, însă, acest joc este reinterpretat, având un mecanism uşor diferit de ceea ce ştiai deja despre Poker. Astfel, avem 6 mâini de cărţi. Nu trebuie să îţi baţi adversarul, ci doar să alegi finalul corect dintr-o multitudine de opţiuni. Cotele live sunt ajustate după fiecare tragere, poţi paria pe combinaţii sau pe ultima “mână de cărţi”.

WheelBet – unul dintre cele mai populare jocuri

La finalul lui 2020, TVBET Games a anunţat că a adus noi îmbunătăţiri jocului lor, WheelBet. Unul dintre cele mai populare jocuri, WheelBet este plin de acţiune şi oferă multiple şanse de câştig. Are un concept simplu, asemănător “Roţii Norocului”. O rundă normală înseamnă ca jucătorii să plaseze pariuri privind sectorul în care se va opri roată. De fapt, opţiunile de pariuri sunt foarte asemănătoare celor de la roata de ruletă. Jucătorii pot paria pe numere, culori, secţiuni etc. În vechea versiune, o rundă de WheelBet dura aproape 3 minute, însă lucrurile se desfăşoară mult mai rapid cu această nouă îmbunătăţire. La început, există o pauză tehnică, dar aceasta a fost îndepărtată. Asta face ca fiecare rundă să nu depăşească acum 2 minute.

11 jocuri, 170 de parteneri peste tot în lume, 24 de ore de transmisie în fiecare zi

TVBet TV este recunoscută ca o companie de top în domeniul gamblingului. Într-o continuă extindere şi cu o mulţime de jocuri şi opţiuni noi în cadrul programelor sale, furnicorul are toţi ochii aţintiţi asupra lui. Se crede că, în următorii ani, vor continua să dezvolte, să inoveze şi să îmbunătăţească jocuri şi evenimente de gambling.

Cât mai curând şi în România

Cu un asemenea portofoliu şi extindere, este de aşteptat ca acesta să ajungă curând şi în România. Rămâne de văzut dacă piaţa de la noi din ţară îi va facilita intrarea şi cum se va desfăşura această etapă. În privinţa userilor, se crede că aceştia vor fi încântaţi de multitudinea de jocuri, existenţa jackpoturilor şi a tuturor evenimentelor oferite de furnicor.

Un fenomen pe piaţa de gambling internaţională

Cu o ascensiune fulminantă şi un “pachet complet” în ceea ce priveşte portofoliul oferit, TVBET este văzut de mulţi drept un fenomen pe piaţa de gambling. Formatul facil şi atrăgător, 100% live, jocurile îmbunătăţite periodic, studierea şi intrarea pe nişte pieţe “neexploatate” până acum – toate recomandă TVBet ca o forţă în jocurile de noroc. Rămâne de văzut cu ce vor veni ei nou în perioada următoare, care va fi data de intrare în România şi cum va primi publicul nostru o asemenea oportunitate.

100 Rotiri Gratis Fără Depunere

Ofertă exclusivă

Cod bonus: OFERTA100

100 rotiri gratuite fără depunere la înregistrare
Fără validarea contului, buletin sau card de credit

Alte Articole

concurenti asia express

Concurenți Asia Express 2024 Sezonul 7 Drumul Zeilor – Traseu și Câștigători

1 martie 2024

Mult așteptata emisiune Asia Express revine la TV cu un nou sezon plin de aventură și adrenalină. Află din acest articol totul despre emisiune, traseu și concurenți Asia Express 2024. Vei avea ocazia să-ți susții echipa preferată pe Drumul Zeilor, format din traseul Thailanda – Malaysia – Indonezia într-un sezon aparte. Rămâi pe aproape și […]

Citeste mai mult
oferta Vlad Cazino

Noua ofertă Vlad Cazino de la SuperCazino

25 noiembrie 2018

Dacă în articolele trecute am discutat la modul general despre acest cazino, astăzi vom vorbi despre noua ofertă și cum poți beneficia de un bonus foarte avantajos și rotiri gratuite la Vlad Cazino, prin intermediul site-ului nostru. În ce constă oferta Vlad Cazino Așa cum probabil știi deja dacă ne-ai urmărit articolele precedente, facem tot […]

Citeste mai mult
promotii betano cu depunere

Promoții Betano cu Depunere – 200 Rotiri Gratuite cu Betano Cash

3 ianuarie 2024

Betano ține mereu cont de dorințele jucătorilor săi, așa că, de ceva timp, aceștia au la dispoziție noua metodă de plată cash direct în cont, Betano Cash. Însă noutățile nu se opresc aici, căci jucătorii care depun prin metoda Betano Cash în perioada promoției au șansa de a câștiga până la 200 rotiri gratuite Betano. […]

Citeste mai mult
ponturi pariuri evil geniuses vs faze

Ponturi Evil Geniuses vs FaZe – IEM Cologne 2021

5 iulie 2021

Salutare și bine ai revenit pe supercazino.ro! După cum probabil știi deja, pe blog-ul nostru vei găsi cele mai detaliate analize ale meciurilor disputate în scena de eSports. În articolul de astăzi vom discuta despre un meci extrem de interesant, disputat între Evil Geniuses VS FaZe Clan. Ambele organizații trec printr-o formă similară și se […]

Citeste mai mult

Autori

Fii la curent cu cele mai noi oferte la casino
Abonează-te la newsletter și asigură-te că nu pierzi nicio ofertă exclusivă
Aboneaza-te Acum!