trivia de fotbal live betano banner Blog PARIURI SPORTIVE   /   27 aprilie 2020   /   Alex Simionescu

Trivia de Fotbal Live – Noul Concept Betano!

Autor: Alex Simionescu

Actualizat: 19 mai 2023

Rate this post

Crezi că știi tot ce se poate cunoaște despre fotbal? Ești mereu la curent cu ultimele meciuri și scoruri? Ești gata să-ți testezi cunoștințele alături de alți fani fotbal? Atunci Trivia de Fotbal Live de la Betano e gata să te premieze!

Știm, nu e chiar un meci pe bune însă e o metodă perfectă să te distrezi în timp ce câștigi premii impresionante și dovedești tuturor că ești un adevărat guru al fotbalului.

Premii de mii de lei la Trivia Betano

Atmosfera de pe stadioane e acum pe una dintre cele mai mari platforme de pariuri sportive online, platformă care îți oferă șansa de a te bucura de Sportul Rege chiar din confortul casei tale. Primele două ediții de Trivia Fotbal Betano au fost un succes total, sutele de participanți oferind răspunsuri corecte și câștigând premii în valoare de mii de lei!

Aceleași câștiguri sunt promise de Betano și în această săptămână, luni și marți. Întreaga experiență live se va repeta iar acum ai șansa să faci parte din ea. Rezultatele se anunță la fel de bune! Printre informațiile câștigătoare s-au aflat data turneului final din cariera lui Zinedine Zidane, unde joacă acum Sergiu Hanca sau anul despărțirii lui Iker Casillas de Real Madrid.

Cum câștigi premii cu Trivia Betano

Poți accesa Trivia de Fotbal Live din secțiunea de Cazinou Live a platformei Betano unde vei avea ocazia să te întreci cu alți împătimiți ai fotbalului.

Oferta e valabilă atât pentru utilizatorii mai vechi, cât și pentru cei care și-au creat cont special pentru această ocazie și nu se impune nicio restricție de participare.

Cu alte cuvinte, oricine poate participa în Trivia de Fotbal live fără a miza la jocurile din Cazinoul Live și fără a avea bani în cont. Nu va trebui decât să fii prezent luni (27.04.2020) și marți (28.04.2020) la ora 20:30 la masa dedicată acestui concurs, masă pe care o vei găsi fie în secțiunea Cazinou Live din secțiunea Jocuri de Masă (desktop), fie în secțiunea Blackjack (în aplicația Betano). Premiile sunt zilnice, în valoare de mii de lei și vor fi oferite sub forma Jetoanelor de Aur.

Regulile de joc ale Triviei de Fotbal live pe Betano

Pentru a putea participa la Trivia  Betano, trebuie să îndeplinești următoarele condiții:

Ți se va prezenta un set de 10 întrebări, ordonate crescător după gradul de dificultate, fiecare întrebare având trei variante de răspuns. Vei putea să participi în continuare doar dacă răspunzi corect la prima întrebare. Întrebările au o pauză de 30 de secunde între ele iar dacă îți făceai griji că sesiunea de joc s-ar putea să-ți consume prea mult timp, află că nu durează decât 15 minute!

Obține premii în valoare de mii de lei!

Răspunde corect la toate întrebările și vei câștiga premii impresionante! Betano pune la bătaie 1000 de Jetoane de Aur, fiecare în valoare de 5 RON, împărțite în mod egal câștigătorilor. Deci dacă ești cel mai informat, ai șansa de a câștiga toate cele 1000 de jetoane pe care le poți folosi doar la masa de joc Ruletă Exclusivistă Betano din secțiunea de Cazinou Live.

Există și posibilitatea ca nimeni să nu câștige dar asta nu înseamnă că premiul este pierdut pentru totdeauna. Suma se va reporta pentru următoarea sesiune de Trivia de Fotbal Live, crescând câștigurile de a doua zi. Așa că dacă luni ești ghinionist, ai șansa ca marți să câștigi un premiu dublu!

Concluzii – Trivia Betano

Dacă încă nu ți-ai făcut cont pe Betano, acum e momentul potrivit pentru că pe lângă bonusurile de bun venit (rotiri gratuite, golden chips Betano sau free bet Betano) acum mai ai șansa de a-ți testa cunoștințele de fotbal și de a câștiga premii în valoare de mii de lei! În plus, ai și niște bonusuri atractive dacă îți faci cont de pe SuperCazino!

Trivia de Fotbal Live

Premii în valoare de mii de lei!

Alte Articole

concurenti asia express

Concurenți Asia Express 2024 Sezonul 7 Drumul Zeilor – Traseu și Câștigători

1 martie 2024

Mult așteptata emisiune Asia Express revine la TV cu un nou sezon plin de aventură și adrenalină. Află din acest articol totul despre emisiune, traseu și concurenți Asia Express 2024. Vei avea ocazia să-ți susții echipa preferată pe Drumul Zeilor, format din traseul Thailanda – Malaysia – Indonezia într-un sezon aparte. Rămâi pe aproape și […]

Citeste mai mult
vlad cazino pareri

Vlad Cazino Păreri 2024– Ce spun jucătorii români?

15 octombrie 2021

Vlad Cazino este o platformă relativ nouă pe piață și este singurul cazino online 100% românesc. Brandul se poziționează deja printre cei mai apreciați operatori din industria de gambling din țară, aducând pe piață o varietate de jocuri de noroc. În majoritatea articolelor de tip Vlad cazino pareri jucătorii menționează bonusurile generoase oferite de Vlad […]

Citeste mai mult
călătorii 2020

Călătorii 2020 – restrictii Covid19 în turism și gambling

9 octombrie 2020

Turism 2020 – Covid-19 a pus capăt, temporar, multor activităţi Turismul și călătorii 2020 au fost poate cele mai afectate de Covid-19, iar asta a cauzat pierderi de tot felul în numeroase alte domenii. De la separarea unor familii mixte care se aflau pe teritoriul unor ţări diferite până la falimentarea unor business-uri din domeniul […]

Citeste mai mult
elite slots promoții loto

Elite Slots Loto – Bonus Loto Elite Slots 150 RON

6 martie 2023

Secțiunea Elite Slots loto îți oferă numeroase oportunități de câștig cu cele mai tari loterii. Citește articolul nostru și află tot ce trebuie știut despre loto Elite Slots, ca să poți revendica bonusul de 150 RON bonus special gândit pentru această secțiune. Loto Elite Slots – Loterii Disponibile Portofoliul Elite Slots loto conține aproximativ 150 […]

Citeste mai mult

Autori

Fii la curent cu cele mai noi oferte la casino
Abonează-te la newsletter și asigură-te că nu pierzi nicio ofertă exclusivă
Aboneaza-te Acum!