sloturi cu maimuțe Blog   /   30 iunie 2021   /   Paul Anghelescu

Top 3 sloturi cu maimuțe – Cu ce jocuri te poți distra?

Autor: Paul Anghelescu

Actualizat: 22 decembrie 2022

5/5 - (2 votes)

În acest articol, vom discuta despre cele mai bune sloturi cu maimuțe pe care le poți întâlni pe internet. Tematica și funcțiile lor speciale te vor captiva și îți vor oferi cea mai bună experiență de joc pe care o poți avea. Află mai multe despre top 3 jocuri de păcănele cu maimuțe pe Super Cazino!

40 Rotiri gratuite

Bonus exclusiv fără depunere

Revendică 40 rotiri gratis fără depunere la validarea contului!

1. Jungle Monkeys – joc păcănele gratis cu maimuțe

Jungle Monkeys este unul dintre cele mai interesante jocuri de păcănele, nu numai datorită tematicii sale, ci și a funcțiilor speciale simple și extrem de avantajoase.

Grafica slotului este, desigur, în concordanță cu tema. Pe fundal poți vedea o junglă, cu niște copaci tropicali. Ecranul de joc are o structură de 3 rânduri și 5 role, deci este cea tradițională pentru sloturile online. În afară de clasicele simboluri de cărți de joc, A, K, Q, J și 10, simbolurile ilustrează lumea exotică. Vei întâlni maimuțe, palmieri, papagali, nuci de cocos, banane și un butoi în care se află o maimuță.

Jocul are 100 de linii de plată și o rată de câștig teoretic de 94,14%. Deși coeficientul RTP este mai mic decât al altor sloturi cu maimuțe, compensează prin funcțiile speciale extrem de profitabile. Printre aceste funcții, putem menționa până la 20 de runde gratuite. Funcția se declanșează atunci când apar minim 3 simboluri Scatter (butoiul) pe rolele jocului. Dacă apar doar 3, vei primi 8 runde gratis, la 4 simboluri Scatter, vei avea 12 runde, iar la maximul de 5 simboluri pe role, vei primi cele 20 de runde bonus.

Acestea se vor desfășura cu un alt set de role decât jocurile normale. De asemenea, simbolul Wild, ilustrat prin maimuță, apare pe rolele 1, 3 și 5. În jocul normal, apare pe rolele 3, 4 și 5. Astfel, și din acest punct de vedere, rundele bonus vin cu un avantaj.

Modul de joc este extrem de simplu și intuitiv. Este unul dintre păcănele gratis cu maimuțe pe care îl pot juca și începătorii. Este de la furnizorul Ainsworth. Deși dezvoltatorul este prezent în cazinourile din România, Jungle Monkeys nu se găsește deocamdată în ofertele de jocuri de la noi.

Încearcă și:

2. Crazy Monkey Gratis – Grafică simplă și câștiguri mari

Acest joc de păcănele gratis cu maimuțe are o grafică simplă, care duce cu gândul la jocurile video vechi. Din acest punct de vedere, nu este atât de impresionant precum cel de mai sus. Totuși, oferă o experiență mai clasică a sloturilor. Cel puțin din perspectiva graficii, pentru că are multe funcții speciale.

Printre acestea, putem vedea funcția de risc, care se poate juca după fiecare rundă câștigătoare. Trebuie să alegi o carte mai mare decât cea a dealer-ului pentru a-ți dubla câștigul. Dacă este mai mică, vei pierde tot câștigul rundei. Vei putea primi jocuri bonus și alte minijocuri în care poți câștiga premii extrem de mari. Poți juca și Crazy Monkey gratis pentru a testa toate funcțiile și a vedea exact ce presupun acestea.

Este unul dintre cele mai distractive sloturi cu maimuțe și datorită simbolurilor sale tematice. Vei găsi lei, fluturi, șerpil, banane, ananas și o nicovală. Vei vedea că această nicovală are un rol foarte important în desfășurarea unei funcții bonus. Are 9 linii de plată, dar numărul poate fi redus la o singură linie.

Multitudinea de funcții compensează cu rata de câștig teoretic relativ mică, de 94%. Prin funcțiile sale speciale, ți se oferă șansa să îți rotunjești câștigurile. Chiar și cu aceste funcții speciale, modul de joc rămâne simplu, deci este bun și pentru cei care au puțină experiență în sloturile online.

Crazy Monkey gratis este creat de furnizorul Igrosoft. Nu este un dezvoltator atât de cunoscut la nivel mondial, dar are un renume în rusia, de acolo de unde și provine. Jocurile acestui furnizor se remarcă prin umor și printr-o grafică deloc pretențioasă – ceea ce este cazul și cu slotul de față.

3. Triple Monkey – un alt slot inedit cu maimuțe

Putem spune că Triple Monkey este cumva opusul celui precedent, Crazy Monkey gratis. Grafica sa este superbă, dar are puțin funcții. Totuși, cele două se aseamănă prin câștigurile foarte mari pe care le pot oferi.

Fundalul jocului ilustrează o plajă exotică, ce te duce cu gândul la o vacanță de vis. Iar cu premiile jocului, cine știe?! Poți câștiga până la 1.000 x pariul total! Structura jocului este tradițională, având 3 role a câte 3 simboluri fiecare. Printre simboluri, remarcăm soarele, palmieri, nuci de cocos, maimuțe și banane.

Nu are așadar multe simboluri (nici nu avea cum la o asemenea structură), dar are reînvârtiri declanșate de simbolul Wild. Acest simbol și reînvârtirile reprezintă singurele trăsături speciale. De aceea, acest joc de păcănele gratis cu maimuțe este cel mai bun pentru începători din cele trei.

Simplitatea jocului nu se traduce însă prin plăți mici. Cele 5 linii de plată ale jocului plătesc excelent, așa cum vei vedea după câteva runde cu acest joc de păcănele gratis cu maimuțe. De fapt, rata de câștig teoretic (coeficientul RTP) este excelentă, de 97%, peste media de 96% a sloturilor online.

Furnizorul jocului este Skywind, un nume celebru în industria jocurilor de noroc online datorită simplității jocurilor și a graficii superbe, care te introduce în povestea jocului. Dezvoltatorul are o prezență destul de bună în cazinourile online din România, deci este posibil să îl poți juca în viitorul apropiat și pe bani reali.

Concluzii Sloturi cu Maimuțe

Cele 3 sloturi cu maimuțe sunt unele dintre cele mai interesante jocuri de păcănele cu care te poți întâlni. Fiecare are ceva inedit care te poate captiva. Fie că dorești modul de joc foarte simplu, au îți place să explorezi funcțiile speciale, aceste jocuri de păcănele gratis cu maimuțe răspund tuturor exigențelor. Pe viitor, este foarte posibil să existe și în cazinourile din țară, mai ales jocul furnizorului Skywind, Triple Monkey.

40 Rotiri gratuite fără depunere

Bonus fără depunere

Revendică 20 rotiri gratis fără depunere la validare și încă 20 la prima depunere!

Mai multe jocuri de tip păcănele, alături de bonusuri cu rotiri la:

Alte Articole

concurenti asia express

Concurenți Asia Express 2024 Sezonul 7 Drumul Zeilor – Traseu și Câștigători

1 martie 2024

Mult așteptata emisiune Asia Express revine la TV cu un nou sezon plin de aventură și adrenalină. Află din acest articol totul despre emisiune, traseu și concurenți Asia Express 2024. Vei avea ocazia să-ți susții echipa preferată pe Drumul Zeilor, format din traseul Thailanda – Malaysia – Indonezia într-un sezon aparte. Rămâi pe aproape și […]

Citeste mai mult
gets bet pariu gratuit 50 lei

Gets Bet 600 Lei la Primele 3 Depuneri – Bonus Sport Getsbet

23 septembrie 2021

Te atrag pariurile sportive și vrei să joci fără riscuri? Gets Bet îți sare în ajutor cu o nouă ofertă special pentru jucătorii noi – Gets Bet pariu 600 LEI la primele 3 depuneri! Citește acest articol pentru a afla toate detaliile ofertei și a revendica chiar tu bonus Gets Bet 600 LEI pentru pariuri […]

Citeste mai mult
pariuri overwatch maxbet supercazino

Pariuri Overwatch – Ghid pariere Maxbet

15 august 2019

Avantajele pentru pariuri Overwatch Poți plasa bilete și pe jocuri precum pariuri Starcraft 2, pariuri Heartstone sau chiar pariuri Rainbow Six. Poți găsi informații relevante despre toate aceste jocuri în ghidurile noastre special concepute pentru pasionații de pariuri eSports. 50 RON gratis fără depunere la validarea contului Activează acest bonus și vei primi 50 RON […]

Citeste mai mult
David Beckham FIFA

David Beckham FIFA parteneriat cu EA SPORTS

25 noiembrie 2020

EA SPORTS anunță reîntoarcerea David Beckham Fifa 21 Pentru orice fan cu vârsta de peste 12 ani, vestea că David Beckham Fifa va fi din nou o opțiune pentru echipa ta perfectă a venit ca un boost de poftă de joc. Pentru cei care nu au reușit să prindă măcar o bucățică din celebritatea lui […]

Citeste mai mult

Autori

Fii la curent cu cele mai noi oferte la casino
Abonează-te la newsletter și asigură-te că nu pierzi nicio ofertă exclusivă
Aboneaza-te Acum!