seriale cu medici Blog   /   8 octombrie 2020   /   Mihai Babciuc

Top 5 Seriale cu Medici 2020

5/5 - (1 vote)

Cu toții iubim un serial bun, un serial care ne ține mereu în suspans, cu personaje interesante pe care ajungem să le iubim, sau poate chiar să le urâm din toată inima până la finalul show-ului. Astăzi îți vom prezenta 5 seriale cu medici care te vor ține mereu cu inima la gură, literalmente! De unele seriale cu medici suntem siguri că ai auzit, însă pe listă vei vedea și câteva intrări surprinzătoare, poate chiar de care nici măcăr nu ai auzit.

Noile seriale cu medici încep să câștige din ce în ce mai multă popularitate în rândul spectatorilor, de ce? Pentru că dramele doctorilor și a personajelor respective fiecărui serial, chiar par umane, reale. Tindem să ne asociem cu personaje tot timpul, tocmai de aceea ne atașăm de fiecare problemă sau fiecare moment fericit dintr-un serial.

Știm că vrei cu nerăbdare să vezi topul nostru de seriale cu medici 2020, așa că terminăm pălăvrăgeala și intrăm direct în top. Ține minte faptul că am luam în considerare mai multe aspecte atunci când am conceput topul, și variabile precum: popularitate, număr de vizionări, povestea serialului, caracterele și multe altele!

seriale cu medici house md

Suntem siguri că ai auzit de Doctor House, celebrul personaj al serialului cu același nume, un doctor neconvențional, misantropic, dar totodată un geniu în arta diagnosticărilor, de la cele mai banale probleme de sănătate, la boli de care nici măcăr nu am auzit vreodată. Premiza acestui serial cu doctori se învârte în jurul pacienților diagnosticați incorect care rezultă în foarte multe complicații pentru echipa lui House.

Chiar dacă poate suna repetitiv, fiecare caracter care este prezentat aduce mai multă dezvoltare caracterelor noastre principale, deoarece firul narativ este extrem de important. Starea lui House se degradează odată cu fiecare episod. House este dependent de vicodină, însă acesta spune că pilulele îl ajută să își facă munca și să uite și de durerile pe care le simte în piciorul drept.

House, M.D. se află în top seriale cu medici datorită popularității sale imense care a stârnit furori încă din 2004 când primul episod a fost scos. Personajele interesante, intriga din jurul lui House, dar și conceptele medicale reale ridică standardele pentru toate serialele cu medici.

Grey’s Anatomy – Top seriale cu medici

seriale cu medici greys anatomy

Cel de-al doilea serial cu doctori despre care vom vorbi este, desigur, Anatomia lui Grey, un titlu la fel de important în lumea serialelor cu doctori precum și House. Dacă ai ratat să te uiți la House, M.D., suntem siguri că nu ai putut trece peste Anatomia lui Grey. Acțiunea se desfășoară în jurul lui Meredith Grey, intern la începutul serialului, și parcursul lui prin lumea chirurgiei.

Diferit față de House prin faptul că se pune mult mai mult preț pe personajele principale și interacțiunea între aceștia decât pe pacienți efectiv. Grey ajunge de la statutul de intern la directorul secției de chirurgie, iar noi am urmărit parcursul acestuia episod cu episod.

Anatomia lui Grey va fi mereu în topul celor mai captivante seriale cu medici, nu numai datorită personajelor interesante, acțiunii captivante și a lumii interesante construite, dar și prin faptul că este cel mai longeviv serial cu doctori din această listă, aflându-se la sezonul 16 la momentul scrierii acestui articol.

The Good Doctor – Un serial cu doctori cu totul captivant

seriale cu medici the good doctor

Nu mereu reușim să ne legăm de caracterele din seriale, însă personajul principal din The Good Doctor, Shaun Murphy, te face să regândești ceea ce am menționat.

Tânărul doctor are o boală arhi-cunoscută în lume, autismul, însă prezintă o inteligență și o memorie remarcabilă, reușind să întreacă în diagnosticări chirurgi și doctori renumiți. Murphy prezintă sindromul savantului, acesta ajutându-l să elucideze multe mistere care, fără ajutorul său, rămâneau îngropate sub pământ.

Plin de iubire, dramă, persecuție, dar cel mai important, inteligență în prezentare, The Good Doctor se află în top 5 seriale cu medici tocmai datorită acestor motive. Trebuie neapărat să îi dai o șansă și suntem siguri că de la prima șcenă a primului episod, vei rămâne captivat până la cel de-al treilea sezon curent al serialului.

The Resident – Seriale cu medici noi

seriale cu medici the resident

Pentru ca un serial să se ridice la un nivel înalt, nu numai vechimea sa stă la baza acestei definiții. The Resident este un serial construit perfect în jurul unei echipe de doctori rezidenți pricepuți care primesc un coleg idealist. Echipa dezvăluie toate probleme medicinei moderne. Viețile fie pot fi salvate, fie că nu, însă toate așteptările vor fi spulberate.

The Resident este serialul perfect dacă vrei să te uiți la un serial cu doctori tineri, de-abia scoși de pe băncile facultăților. Show-ul se poate potrivi ca o mănușă chiar și pentru tinerii doctori de la noi din țară. Îți recomandăm cu căldură să îl încerci și, poate cine știe, poate deveni rapid un favorit în topul tău de seriale cu medici.

Chicago Med – Doctori din departamentul de urgență

seriale cu medici chicago med

Chicago Med, cel de-al treilea serial din seria Chicago, pe lângă Chicago Fire și Chicago P.D., este un serial extrem de captivant și interesant, despre o echipă de medici din secția de urgențe care primesc la foc continuu pacienți, în situații care mai de care mai dificile.

Serialul este foarte interesant, nu numai datorită personajelor bine construite din departamentul de urgență al spitalului Gaffney din Chicago, ci și prin faptul că interacționează constant cu celelalte două titluri, personajele se intersectează, ba chiar sunt conectate, fie prin rudenie, fie prin iubiri imposibile.

Îți recomandăm să vizionezi Chicago Med, iar cu această ocazie, și celelalte două titluri Chicago pentru că suntem siguri că vei rămâne surprins de lumea creată în jurul acestor trei show-uri. Chicago Med devine din ce în ce mai repede un favorit al spectatorilor atunci când vine vorba de seriale cu medici.

Concluzii – Top 5 Seriale cu Medici

Acesta a fost topul nostru de seriale cu medici, am discutat despre câteva dintre cele mai vizionate și populare seriale cu doctori la momentul actual. Personaje memorabile, intrigi întortocheate și povești remarcabile sunt câteva atribute cheie atunci când vine vorba despre seriale cu medici. Suntem siguri că vei viziona cel puțin unul dintre serialele recomandate de către echipa SuperCazino.

Alte Articole

obiecte norocoase si talismane

Atrage șansa de partea ta cu obiecte norocoase

2 decembrie 2020
Unde găsești obiecte norocoase și cum le folosești În cazul în care te gândești că norocul trebuie să fie costisitor, avem o veste bună pentru tine – multe obiecte norocoase sau talismane norocoase pot fi obținute fără niciun ban sau pot fi chiar confecționate de tine însuți. Nu întotdeauna ce este mai scump este și […]
Citeste mai mult
electric castle 2022

Electric Castle 2022 – Artiști, Bilete și Extragere Fortuna Câștigă Bilete la EC!

11 iulie 2022
Electric Castle 2022 se va desfășura în perioada 13 – 17 iulie, la Castelul Banffy din Cluj-Napoca, locația obișnuită a festivalului de ani de zile. Citește în continuare pentru a afla ce Electric Castle 2022 artiști poți asculta, de unde poți achiziționa bilete și multe alte informații oferite de Supercazino! Scurt istoric despre Electric Castle […]
Citeste mai mult
jocuri cu castiguri reale

Jocuri cu câștiguri reale, la Supercazino.ro

24 iunie 2018
Mulți români adoră industria jocurilor de noroc, unde ai posibilitatea de a câștiga bani reali din jocuri. Totuși, din diferite motive, nu toți pot ajunge la un cazinou terestru, pentru a-și satisface pasiunea. Și atunci, soluția vine de la mediul online. Supercazino.ro este locul perfect pentru tine, dacă și tu ești în aceeași situație, aici […]
Citeste mai mult
Fii la curent cu cele mai noi oferte la casino
Abonează-te la newsletter și asigură-te că nu pierzi nicio ofertă exclusivă
Aboneaza-te Acum!