g2 esports league of legends
Blog  /   Pariuri eSPORTS  /   martie 31, 2021   /   Mihai Babciuc

Top Echipe League of Legends din Europa

Rating Slot

Să zicem că te întorci după o zi lungă de muncă, faci un duș si primul lucru la care râvnești este să te așezi în scaunul de gaming. Stingi lumina si singura flamă rămasă în cameră este RGB-ul setup-ului de gaming. Îl pornesti și te loghezi în LoL. Îți e atât de familiară povestea asta, așa cum îți sunt și jucătorii de mai jos, pentru că e imposibil să fii un profesionist, amator sau chiar un noob la LOL fără să fii auzit de ei. Sunt cei trei titani ai gaming-ului profesionist de pe scena Europei. G2 Esports, Fnatic si Rogue sunt cele mai sonore nume, cu cele mai mari baze de fani si cea mai mare prezență pe scena europeană si internațională atunci când vorbim de League of Legends.

50 RON Gratis

Bonus Exclusiv League of Legends

Cod bonus: 50ESPORTS

  • 50 RON gratis la validarea contului
  • Zeci de competiții LoL eSports
  • Cele mai bune cote garantat

Realizări recente ale echipelor din LEC

G2 Esports LOL și Fnatic LOL sunt numele ce au ocupat podiumul LEC în ultimii doi ani, campioni fiind cei de la G2 Esports LOL, pe când cei de la Fnatic LOL au plecat acasă cu argintul. Nici cei de la Rogue LOL nu sunt mai prejos, care, în ciuda faptului că sunt o echipă relativ tânără, care a trecut prin multe schimbări, au reușit să ocupe podiumul alături de G2 Esports și Fnatic în ediția de vară a LEC 2020.

Cele mai bune echipe au mereu parte de cele mai favorabile cote la pariuri League of Legends. Chiar și scena internațională le este ca o a doua casă, cu premii totale in valoare de $2.000.000, cele trei echipe au avut următoarele performanțe:

  • G2 Esports lol a obținut locul 3 World 2020 și $200,250 locul 2 Worlds 2019 și $300,375 și din nou locul 3 în 2018, cu un premiu în valoare de $451,500, fiind astfel cea mai prolifică echipă de lol din Europa.
  • Fnatic LOL locul 7 Worlds 2020, locul 6 Worlds 2019 și locul 2 la ediția din 2018, însumând astfel premii în valoare de $1.060.000.
  • În ciuda succesului de acasă, Worlds 2020 a fost prima ediție în care cei de la Rogue s-au calificat, reușind să obțină locul 14 din 22, o performanță de luat în serios, mai ales atunci când luăm în calcul competiția, echipele asiatice fiind cunoscute pentru voracitatea si talentul lor.

G2 Esports League Of Legends

O echipă cu istorie, care trezește amintiri în jucătorii vechi, o echipă prezentă pe RIFT încă din sezonul 6. Un total de 32 de jucatori au purtat tricoul celor de la G2 Esports LOL de-a lungul timpului, o formulă ce pare desprinsă din cărțile de alchimie, în permanentă căutare, o echipă care, cel puțin pe scena europeană pare să fi găsit formula pietrei filozofale, reușind literalmente să creeze aur, atât in-game cât și in viața reală.

Rekkles este numele care inspiră frică în mulți BOT playeri, cu 10.5 K/D din poziția de ADC, alături de SUPP-ul Mikyx. Cea mai nouă adiție a celor de la G2 Esports LOL, venit în locul lui Perkz, completează o pereche care de foarte multe ori a fost ‘’vinovată’’ de victoria celor de la G2 Esports. Un one trick poney Jhin, pick-ul preferat al lui Rekkles si campionul datorită căruia vedem un K/D mediu atât de mare, 19.5 spec K/D, numere uriașe chiar și când ne referim la un nivel profesionist de joc, stat obițnut datorită unui stil de joc agresiv, si a unei implicări în 75% din kill-urile echipei. 

Se întâmplă de prea multe ori și e trist, așa că să nu uităm să îi dăm SUPP-ului laudele cuvenite, Mikyx cu un K/D de 2.6 din poziția de sacrifiuciu a unui suport, o performanță demnă de menționat. Rell, Alistar și Leona sunt cei trei campioni pe care acesta îi preferă, trei tanci cu CC puternic, caracterstici indispensabile în îndeplinirea scopului său și anume acela de a absorbi cât mai mult dmg și de a îl proteja pe Rekkles.

Pe TOP lane îl avem pe Wunder, un jucător consacrat ca fiind orientat către perioada de mijloc a meciului, cu un stil de joc defensiv și pick-uri precum Sion si Gragas, toate cu scopul de a proteja carry-ul. 3.3 K/D pe parcursul ultimului an si 21% din toatalul de dmg al echipei, în ciuda campionilor defensivi pe care îi joacă. 

JUNGLA este lăsată în grija lui Jankos, în timp ce MID îl vedem pe suedezul Caps, ambii având o predilecție pentru pick-uri strategice, de obicei AP DPS, de multe ori cu CC (Crowd Control), campioni precum Lillia si Hecarim în jungle si Twisted Fate sau Ryze pe mid. 

Overall, o echipă puternică, putere ce se datorează nu doar fiecărui player în parte ci și legăturii pe care aceștia o au, coeziunea si simbiotismul format în urma sutelor de ore jucate, împreună fiind cel mai mare avantaj al celor de la G2 Esports League of Legends.

Fnatic League Of Legends

Dacă este cineva care poate reprezenta un baraj în fața celor menționați mai sus, ei sunt aceia. Fnatic LOL, un nume cu greutate, o echipa care a crescut odată cu RIFT-ul. Prezenți în arenă încă din sezonul 3, 2013, la 3 ani de la apariția jocului, sunt o echipă puternică, nelipsită atât în LEC cât si în edițiile de Worlds, reușind în mod consistent să obțină locuri fruntașe.

Ca orice mașinărie bine unsă, echipa Fnatic LOL este o caracatiță, un ansamblu de rotițe care conlucrează cu scopul ca cele cinci roți mari (Bwipo, Selfmade, Nisqy, UpseT si Hylissang) să funcționeze la potențialul lor maxim. Ei bine, în cazul acestei mașinării, numărul de rotițe este 50. Cincizeci de membri fac posibilă activitatea celor de la Fnatic. Manageri, PR, advisors, economiși, etc. adunați din toate colțurile continentului uniți de pasiunea pentru Esport, fac din Fnatic LOL un Titan față de care trebuie să arăți respect.

Line-up-ul prezent aduce două noi nume față de anul trecut, Nisqy-MID si UpseT-ADC cel din urmă venind pentru a umple golul lăsat de Rekkles, un loc greu de umplut, dar în care germanul UpseT pare să se simtă comfortabil.

TOP îl avem pe Bwipo cu un K/D de 2.6 și tendința de a alege bruise-eri precum Renekton sau Volibear, campioni cu gap closer foarte utili în itmpul luptelor, facilitând focusul pe inamicii squishy din backline. O implicare în kill-uri de 56.9% și un record de 11/0/9 în meciul cu cei de la SK Gaming în această ediție de primăvară a LEC 2021, fac din acest jucător o piesă importantă din puzzle-ul cu emblema celor de la Fnatic LOL.

JUNGLE respective SUPP îi avem pe consacrații Selfmade si Hylissang, ambii preferând campioni cu crowd control, scopul lor fiind acela de a proteja carry-ul si de a restrictiona cât mai mult mișcările inamicilor.

Rogue League Of Legends

Sunt aici, sunt noi și sunt ambițiosi! Din sezonul 9 auzim numele Rogue și în fiecare an stârnește din ce în ce mai multe zâmbete. O echipă de 30 de persoane îmbracă tricoul celor de la Rogue LOL, jumătate din aceștia originari din S.U.A., investitori, manageri si fondatori în cea mai mare parte, oameni care susțin un proiect ce pare să îi răsplătească pe cei ce au încredere și se asociază cu emblema Rogue LOL.

Prezenți pe scena Egaming-ului profesionist din sezonul 9, cei de la Rogue LOL au avut o ascensiune fulminantă, reușind în vara anului trecut să securizeze locul întâi în cadrul campionatului european LEC 2020.

O evoluție rapidă l-a propulsat pe tânărul Andrei Pascu, cunoscut acum sub numele de Odoamne, din scaunul de gaming direct pe scena internațională, acum ocupând poziția de TOP Lane-er în echipa celor de la Rogue LOL.  Cunoscut pentru stilul de joc extrem de agresiv (Gnar, Renekton si Aatrox fiind pick-urile preferate ale acestuia), reușeste de multe ori să fie pivotul în jurul căruia gravitează victoria celor de la Rogue LOL, K/D-ul de 4.5 și o participare în 45% din kill-urile echipei fiind dovada statistică a acestui fapt.

Taie RIFT-ul în doua din poziția de MID, suedezul Larssen cu un K/D de 6.3 și un stil de joc considerat de unii neobișnuit, Azir main Lucian secondary, o combinație extrem de agresivă orientată către campioni cu un dmg constant în detrimentul staturilor defensive, de multe ori fiind indispensabilă prezența unui SUPP (Trymbi) sau JUNGLE (Inspired) destul de defensiv și cu capacitatea de a îl proteja pentru a își atinge adevăratul potențial in TeamFight-uri. 

Concluzie

Trei echipe uriașe, care de fiecare dată când se întâlnesc în arena RIFT-ului scot scântei, trei titani, așa cum i-am numit anterior, care datorită sutelor de ore investite în cariera de gaming, au reușit sa atinga apogeul Esport-ului pe continentul European. Trei echipe, care chiar și în acest moment, lasă orele să curgă, pregătindu-se pentru finalul LEC 2021 și mai departe, pentru campionatul mondial Worlds 2021 în care s-au calificat.

Să le ținem pumnii, pentru ca ei sunt vocea noastră, a celor care ajung acasă după o zi lungă și se relaxează în arena League Of Legends, o voce care a prins formă. Ca de obicei, până data viitoare, GL&HF!

Descoperă și Top 5 Jucători CS GO.

50 RON Gratis

Bonus Exclusiv League of Legends

Cod bonus: 50ESPORTS

  • 50 RON gratis la validarea contului
  • Zeci de competiții LoL eSports
  • Cele mai bune cote garantat

Alte Articole

Pariuri Overwatch – Ghid de pariere online

Rating Slot Overwatch este unul dintre cele mai reușite jocuri produse de Blizzard Entertainment, titlul reușind să devină foarte apreciat în scena de eSports. Conținutului jocului este unul foarte creativ și dinamic, producătorii oferindu-le gamerilor o mulțime de eroi și abilități interesante. În prezent, Overwatch eSports este disponibil pe cele mai importante platforme de gaming: […]

Citeste mai mult

Cashpot Bonus de Bun Venit – 3000 RON și 700 Rotiri Gratis

5/5 – (1 vote) Înregistrarea la Cashpot casino îți aduce un bonus de bun venit foarte avantajos. Suma pe care o primești și numărul de rotiri sunt impresionante, deci citește acest articol să vezi ce presupune, cum revendici acest Cashpot bonus și care sunt condițiile pentru a revendica și pentru a retrage câștigul rezultat. Cashpot […]

Citeste mai mult

Magic Jackpot contact: Relații cu clienții Magic Jackpot

Rating Slot În acest ghid, îți arătăm tot ce trebuie să știi despre contact Magic Jackpot. Serviciul de relații cu clienții este indispensabil pentru orice platformă de jocuri de noroc, iar la Magic Jackpot, lucrurile nu stau diferit. Magic Jackpot contact: care sunt metodele și cum dai de ele? Cel puțin la momentul scrierii acestui […]

Citeste mai mult

Fii la curent cu cele mai noi oferte la casino

Abonează-te la newsletter și asigură-te că nu pierzi nicio ofertă exclusivă