semnificatie tarot banner
Blog  /   decembrie 16, 2021   /   Paul Anghelescu

Tarot semnificație – Lumea cărților de Tarot

4.6/5 - (5 votes)

Tarotul este o  practică de mii de ani ce nu s-a diminuat în timp, ci s-a transformat și s-a integrat în toate etapele timpului. Află și tu mai multe despre citire cărți tarot, tarot semnificație și ce aduce noroc într-o ședință de citire! 

25 Rotiri Gratuite Fără Depunere

 • 25 rotiri cadou după înregistrarea și validarea contului
 • Joacă sloturi gratis pe bani reali
 • Rotirile sunt valabile la jocul Fat Drac

Tarot semnificație – Despre cărțile de tarot

tarot semnificatie carti

 Astăzi, la fel ca la cărțile de joc, și cărțile de tarot vin în diverse culori și teme pentru a fi mai atractive și pe gustul mai multor categorii de persoane, dar în esență, păstrează simbolistica originală a fiecărui element. Cărțile de tarot sunt folosite și pentru amuzament sau activități oculte diferite ca intensitate în funcție de priceperea cititorului, pentru că cel care le mânuiește trebuie să fie foarte informat cu privire la cum se citește, partea de semnificație tarot, dar și modul de dispunere a cărților.

Joacă Madame Destiny gratis, slot cu inspirație tarot!

Tarot semnificație – Cum se citește în cărți

Înainte de a detalia procesul de citire, este important să îți prezentăm și partea mai puțin mistică a tarotului, cum ar fi numărul de cărți dintr-un pachet, categorii, moduri de etalare. 

Un set de cărți de tarot are 78 de cărți cu două părți diferite. Acestea sunt împărțite în două categorii, două arcane: arcană majoră și arcadă minoră. 

 • Arcana Majoră – 22 de cărți cu semnificație tarot – acestea sunt cele mai importante cărți pentru că sunt cele care oferă o citire mai profundă. 
 • Arcana Minoră – 56 de cărți cu semnificație tarot – așa cum le spune și numele, sunt cărțile cu un impact minor, cărțile care dezvăluie lucrurile mai simple și nu foarte importante, informații de decor.  

EGT propun un slot magic – Book Of Magic gratis, iar Pragmatic Play un slot cu pietre prețioase – Magic Crystal gratis.

Citire cărți tarot – Etalarea

După amestecarea pachetului, cărțile nu sunt etalate fără noimă într-un mod oarecare, ci se alege un anumit mod în funcție de întrebare. O să exemplificăm puțin mai jos două tipuri de etalare mai des întâlnite. Cu cât sunt etalate mai multe cărți cu atât citirea este mai complicată, dar oferă și mai multe informații. Dar și o singură care poate fi dificil de interpretat pentru că depinde de mai mulți factori, cum ar fi: întrebare, poziția și orientarea sa. 

 •  Etalarea Crucea Celtică – este una dintre cele mai folosite metode de etalare pentru că a fost metoda standard timp de sute de ani, dar și cele zece poziții ale ei deschid un cufăr cu multe informații despre cele mai frecvente și importante subiecte din viața oamenilor: sănătatea, cariera, dragostea, familia. 

Prima carte – esența problemei sau pe cel care întreabă

A doua carte – influența imediată asupra celui ce întreabă, dar și ce obstacole îl așteaptă 

A treia carte – gânduri sau planuri

A patra carte – sentimente, emoțiile dar și substratul subconștient 

A cincea carte – motivație sau trecutul recent

A șasea carte – evenimentele din viitorul apropiat

A șaptea carte – atitudinea 

A opta carte – factorii externi ce influențează o anumită situație

A noua carte – fricile, speranțele și dorințele 

A zecea carte – lucrul cel mai probabil să se întâmple, viitorul mai îndepărtat. Unii consideră că este cea mai importantă carte din această etalare.

 • Etalarea Astrologică sau Zodiacală – acest tip de etalare oferă detalii concise ale prezentului, trecutului și viitorului și este strâns legată de semnele zodiacale. Dacă ești pasionat de astrologie, slotul Astro Magic gratis este perfect pentru tine!

Prima carte – personalitatea

A doua carte – situația financiară

A treia carte – situația socială

A patra carte – bătrânețea sau casa

A cincea carte – copiii sau creativitatea

A șasea carte – sănătatea

A șaptea carte – relațiile de dragoste

A opta carte – pierderi sau moartea

A noua carte – călătorii sau visuri

A zecea carte – cariera

A unsprezecea carte – prieteni

A douăsprezecea carte – karma

Citire cărți tarot – Tarot semnificație noroc

Uneori avem impresia că a trecut norocul pe lângă noi și nu știm când să ne asumăm anumite riscuri. Încă din cele mai vechi timpuri, oamenii caută o confirmare exterioară pentru tot fel de activități, de la vânătoare până la căsătorie. De aceea nici în tarot semnificația norocului nu lipsește. Cartea care vorbește cel mai mult despre noroc, este Roata Norocului, dar mai sunt și alte cărți care pot să ducă spre această temă. Am enumerat mai jos câteva cărți, mai mult sau mai puțin, norocoase: 

 • Roata Norocului – cartea cu numărul 10 – așa cum îi spune și numele, această carte prevestește, de cele mai multe ori noroc, o întâmplare care va schimba lucrurile în bine, dar nu întotdeauna. Roata se învârte, deci poate aduce un rezultat fericit sau nefericit, rezultat în urma alegerilor noastre. 
 • Soarele – cartea cu numărul 19 – semnificația tarot în acest caz nu ar putea fi una negativă. Soarele aduce doar căldură și lumină ce împrăștie necazurile și greutățile. Această carte mai înseamnă și gândire limpede, deci vei lua decizii bune. Soarele aduce fericire în dragoste, mulțumire în viață, noroc în bani și satisfacție personală.
 • Nebunul cartea cu cifra 0 – această carte este și atuul din pachet și semnifică o etapă cu totul nouă. Un pas făcut doar în baza unei intuiții cu riscuri asumate. Chiar dacă ceea ce urmează o să pară nebunesc, viitorul este dictat de inimă. De multe ori rezultatul nu este cel dorit, dar, uneori, cu puțin noroc, asumarea unui risc nebun este ceea ce stă la baza unui viitor glorios. 
 • Steaua – cartea cu numărul 17 – este licărul de speranță care apare după o periadă mai sumbră. Cu această carte se vede capătul tunelului, dar provocările nu s-au încheiat, ci îndeamnă spre acceptarea lor și gestionarea lor într-un mod mai productiv care poate duce la finalizarea problemelor. Atenție, acest simbol se poate transforma într-o stea căzătoare care duce spre o altă carte din pachet – Luna. Lună care reflectă iluzii sau minciuni. Acceptarea problemelor este primul pas în rezolvarea acestora. Încearcă un slot cu stele de la Novomatic Power Stars gratis!

Află și cum să scapi de ghinion!

Concluzie 

În semnificație tarot totul este citibil și interpretabil, dar experiențele fiecăruia sunt personalizate. Adaptați mesajele cărților, experiențelor, căutați norocul, dar încercați să îl și construiți!

88 Rotiri Gratuite Fără Depunere

 • 88 rotiri gratuite fără depunere pentru jucătorii noi
 • Rotirile sunt valabile la jocurile exclusive 888
 • Ofertă exclusivă

Citește și despre:

Alte Articole

cum sa iei lucruri gratis - ghid online

Cum să iei lucruri gratis – haine gratuite

5/5 – (5 votes) Obiectele donate pot fi mai mult sau mai puțin uzate. Există situații când vechii proprietari pur și simplu s-au plictisit de ele, fără să le fi folosit foarte mult. Există însă și situații când obiectele au fost utilizate mai intens. Ele pot fi însă suficiente pentru cei care nu au bani […]

Citeste mai mult
ponturi fotbal

Ponturi Fotbal – Cele Mai Bune Ponturi Fotbal (iulie 4, 2022)

5/5 – (6 votes) În articolul de mai jos vei găsi informaţiile de care ai nevoie pentru a-ţi realiza zilnic câte un bilet la case pariuri: atât ponturi pariuri azi fotbal, cât şi ponturi fotbal mâine, astfel încât să te poţi pregăti din timp. Bineînţeles, pe lângă evenimentele propuse de noi, poţi adăuga pe biletele […]

Citeste mai mult
wimbledon 2022

Wimbledon 2022 – Info și Cote Pariuri Wimbledon 2022

5/5 – (2 votes) Turneul de tenis de la Wimbledon este unul dintre cele patru mari turnee de Grand Slam, alături de Roland Garros, US Open și Australian Open. Cunoscut pe scurt drept Wimbledon, acest turneu este și cel mai vechi din lume și are un prestigiu aparte. SuperCazino îți prezintă cele mai importante informații […]

Citeste mai mult

Fii la curent cu cele mai noi oferte la casino

Abonează-te la newsletter și asigură-te că nu pierzi nicio ofertă exclusivă