superbet esports
Blog  /   noiembrie 10, 2020   /   Mihai Babciuc

Superbet eSports – Un ghid complet de pariere online

Superbet este unul dintre cei mai apreciați operatori la momentul actual, având o comunitate puternică de jucători atât profesioniști, cât și începători. Astăzi îți vom prezenta cele mai importante aspecte ale platformei Superbet eSports, platformă la care poți paria pe cele mai tari competiții de eSports din întreaga lume. League of Legends, Counter Strike: Global Offensive, Dota 2 sunt doar câteva dintre mulțimea de jocuri competitive pe care îți poți plasa pariurile online. Te vom ghida despre tot ceea ce înseamnă plasarea unui pariu, care anume sunt mizele minime, dar și cum poți profita de un bonus de bun venit pentru pariurile tale Superbet eSports.

Bonus Exclusiv eSports

100% Până la 500 RON

  • 100% până la 500 RON la primul depozit
  • Depui 50 RON și joci cu 100 RON
  • Bonusuri speciale pentru jucătorii înregistrați

Bonus Superbet eSports – În ce constă și cum îl obții?

Pentru a putea paria eficient pe cele mai tari competiții eSports de pe platformă, precum CS GO Superbet sau LoL Superbet, merită să profiți de un super bonus Superbet eSports. Acest bonus de bun venit Superbet este destinat exclusiv noilor jucători care aleg să își creeze un nou cont pe platformă. Bonusul constă în 100% până la 500 RON, adică în dublarea primului tău depozit în limita a 500 RON. Practic, dacă alegi să depui 100 RON, te vei juca, defapt, de 200 RON și vei putea plasa mai multe pariuri, sau pariuri mai mari, pe competiții Superbet eSports.

Pașii revendicării acestui bonus dela Superbet nu sunt deloc grei, trebuie să îndeplinești numai câteva criterii, dar și acelea sunt extrem de ușoare. Acestea fiind spuse, iată care sunt pașii revendicării noului bonus de bun venit eSports Superbet:

Pasul 1

Accesează oferta de mai sus dând click pe butonul “Profită Acum

Pasul 2

Înregistrează-ți un nou cont, iar apoi validează-l

Pasul 3

Depune minim 50 RON și bucură-te de noul tău bonus

Așa cum ți-am spus, să profiți de bonusul de bun venit Superbet eSports este foarte simplu, însă, suntem conștienți că poate ai întrebări în cazul proceselor de înregistrare, validare sau depunere, astfel că ți-am pregătit 3 ghiduri care te vor parcurge prin toate procesele pas cu pas, fără a-ți pune prea multe bătăi de cap, le poți accesa dând click pe: înregistrare Superbet, validare cont Superbet sau depunere Superbet.

Superbet eSports – Ce sunt pariurile eSports și care este miza minimă?

De-a lungul anilor, tot mai multe jocuri video au luat cu asalt lumea pariurilor, creându-se o cu totul nouă gamă de sporturi în care poți deveni profesionist, anume eSports. Printre primele jocuri care au acaparat lumina reflectoarelor prin competiții intense, ne putem aminti desigur de StarCraft, considerat unul dintre pionierii eSports-urilor. În momentul actual există zeci de jocuri cu sute de competiții pe care poți paria, fie că este vorba despre jocuri de tip shooter, moba, sau fotbal, suntem siguri că unul dintre acestea este perfect pentru tine.

Fiecare competiție Superbet eSports are tipuri de pariuri diferite, fiecare joc video desfășurându-se altfel față de celălalt, astfel că vor exista o sumedenie de moduri de pariere, așa că suntem siguri că nu va exista un singur moment când te vei simți plictisit.

Acum că ai început să întelegi mai bine ce înseamnă universul eSports, îți propun să vorbim puțin despre miza minimă pe care trebuie să o aibă un pariu Superbet eSports. Fără prea multe introduceri, trebuie să știi faptul că miza minimă, pentru orice pariu Superbet eSports este de 2 RON, nu este o sumă deloc mare, iar atunci când iei în considerare cât de mare este șansa de câștig, devine un pariu extrem de profitabil. Poți combina pariuri pe mai multe competiții eSports deodată, astfel creând un bilet extrem de valoros, din 2 RON poți scoate chiar și 1000 RON.

Pariuri Superbet eSports disponibile pentru fiecare joc

CS GO Superbet

Una dintre cele mai puternice și influente competiții eSports din toate timpurile, Counter Strike : Global Offensive, a luat cu asalt lumea pariurilor atunci când marile competiții au apărut pe platformele celor mai importanți operatori.

Fiind un joc video cu istorie și cu multe variabile, există o sumedenie de pariuri cs go pe care le poți plasa, unele dintre acestea fiind: Final (1/2), Handicap Hărți (H1 -1.50/H2 -1.50), Total Hărți (THX 2.5/THP 2.5), Câștigător Prima Hartă (I1/I2), Par/Impart Total Hărți (Par/Impar), dar și multe alte tipuri de pariuri specifice pentru fiecare competiție CS GO Superbet în parte, suntem siguri că vei putea crea bilete extrem de creative și profitabile.

LoL Superbet

Atunci când spui Superbet eSports suntem siguri că printre primele jocuri care îți vin în minte este, desigur, League of Legends, celebrul joc de tip MOBA care a acaparat întreaga lume a jocurilor competitive, dar care a reușit să se extindă peste ideea de un simplu joc video. Muzică, evenimente caritabile, serii animate sunt doar câteva exemple de ceea ce o companie care are în portofoliu un singur joc principal poate face atunci când există cerere.

Acestea fiind spuse, și pe LoL Superbet poți plasa o mulțime de pariuri LoL pe diferite competiții, de exemplu poți să pariezi pe: Final (1/2), Handicap Hărți (H1 -1.50/H2 -1.50), Scor Corect Hărți 2D3 (2:0/2:1/1:2/0:2), Minim O Hartă (min1H 1/min1H 2) sau Par/Impar Total Hărți (Par/Impar). Tipurile de pariuri sunt asemănătoare cu precedenta competiție, CS GO Superbet, însă atunci când există competiții importante, precum Campionatul Mondial, există o sumedenie de alte pariuri pe care le poți plasa.

Dota 2 Superbet

Precursorul League of Legends, Dota 2, bazat pe celebra serie de jocuri Warcraft, este un alt bun exemplu de cele mai bune jocuri video competitive, cu o gamă foarte largă de jucători. Dota 2 este asemănător LoL în ideea în care este tot un joc de tip moba, de echipă, în care obiectivul este să distrugi baza inamică.

Datorită complexității jocului, există și aici mai multe metode de pariere, iar o parte dintre aceste pariuri Dota 2 pot fi: Final (1/2), Handicap Hărți (H1 -1.50/H2 -1.50), Scor Corect Hărți 2D3 (2:0/2:1/1:2/0:2) sau Total Hărți (THX 2.5/THP 2.5). Există și pentru acest joc o sumedenie de competiții pe care poți paria, poți verifica în mod constant platforma Superbet pentru a fi la curent cu cele mai tari competiții Dota 2.

Starcraft 2 Superbet

Al doilea joc din seria Starcraft a cunoscut o popularitate imensă în ultima perioadă. Chiar dacă nu există la fel de mulți jucători precum regăsim în LoL sau CS GO, baza creată este deja foarte loială acestor jocuri. Ideea jocului este diferită de cele prezentate anterior, obiectivul fiind să îți creezi o armată, suficient de puternică, și să folosești diferite strategii pentru a-ți înfrânge inamicul.

La momentul actual nu există foarte multe competiții, însă pariuri Starcraft 2 sunt asemănătoare precum jocurile anterioare: Final (1/2), Handicap Hărți (H1 -1.50/H2 -1.50), dar și alte tipuri de pariuri atunci când există competiții mai mari în desfășurare.

Concluzii

Acestea sunt principalele jocuri Superbet eSports pe care poți paria la momentul actual, atunci când există competiții în desfășurare pot apărea și alte jocuri, precum Overwatch sau Rocket League. Așa cum poți observa, există foarte multe variante de pariere și poți, totodată, să combini jocurile pentru a crea bilete interesante, dar care îți pot aduce câștiguri pe măsură. Nu uita să profiți de bonusul nostru de 100% până la 500 RON pentru toate competițiile eSports, nu ai idee cât de multe câștiguri poți scoate. Echipa SuperCazino îți urează mult succes la joc!

Bonus Exclusiv eSports

100% Până la 500 RON

  • 100% până la 500 RON la primul depozit
  • Depui 50 RON și joci cu 100 RON
  • Bonusuri speciale pentru jucătorii înregistrați

Alte Articole

Turneul de Weekend Betano

Promoții Betano cu depunere – 50 rotiri gratuite Betano

Bun venit pe pagina de promoții Betano 2021, acest articol va fi actualizat în mod constant cu cele mai noi oferte Betano care te pot interesa. Să cunoști oferta bogată a operatorului Betano este un avantaj pentru orice jucător, astfel, îți va fi mult mai ușor să prinzi cele mai tari promoții și bonusuri în […]

Citeste mai mult
admiral blackjack

Admiral Blackjack – Învinge Dealerul și Câștigă

Dacă vrei să ai parte și de o informație care te va bucura, la sfârșitul acestei pagini ți-am lăsat câteva informații despre cum poți obține cele două bonusuri exclusive de la SuperCazino. Este vorba despre oportunitatea de a primi 900 RON bonus, dar și rotiri gratuite. Mai multe detalii, vezi în secțiunea specială. Să începem! […]

Citeste mai mult
promotii netbet cu premii

Promoții Netbet cu Premii – 500 premii Netbet în fiecare Joi

Cei de la Netbet ne-au obișnuit cu oferte și bonusuri din ce în ce mai avantajoase pentru jucători, creând o comunitate bine făurită. Însă nu numai bonusurile sub formă de bani sau rotiri gratuite sunt apreciate, promoții Netbet cu premii sunt din ce în ce mai vânate de jucători. Astăzi îți vom vorbi despre oferta […]

Citeste mai mult

Fii la curent cu cele mai noi oferte la casino

Abonează-te la newsletter și asigură-te că nu pierzi nicio ofertă exclusivă